-22-

7.9K 251 20
                                    

Zayn'in ablasına saldırdım evet.Şuan nasıl hissediyorum bilemezsiniz.Ablasının gözünde düştüm sanırım.Evet düştüm.

"Zayn neler oluyor?"diye inledi az önce dövdüğüm kız.

"Abla özür dilerim.Bu Katherıne.Sevgilim"diye tanıştırdı beni.Çarpık bi gülümsemeyle ona elimi uzattım.Ama hemen geri çevirmişti.Tabii ki haklı.Az önce dayaktan öldürüyordum.

"Kendine düzgün kızlar bulmayı ne zaman öğreneceksin Zayn?"diye tısladı sarışın kız.Hey,orada dur bakalım.Ben zaten düzgünüm.Öksürerek dikkat çekmeye çalıştım.

"Ben zaten düzgünüm,karşımda ki insanların hareketleri karşısın da davranışlarımı belirliyorum"diyerek zafer kazanmanın keyfini çıkardım.

"Sanırım yanlış insana yanlış davranışlar da bulundun hayatım."dedi ve bu sefer sinsice o gülümsedi.Zayn hala bize korku dolu gözlerle bakıyordu.Niall yemek yemeğe tabii ki geri dönmüştü.

"Ah,hadi içeri geçelim kızlar"diyerek konuyu kapattı Zayn.Beni belimden tutarak içeri götürünce adını bilmediğim kıza sinsice sırıttım.Kız gözlerini devirip ilerlemeye devam etti.

Harry merdivenlerden hızlıca indi ve "Riri,hoşgeldin"diyerek ismi Riri olan kızın boynuna atladı."Hoşbulduk kıvırcık".

Zayn hemen söze atıldı ve eliyle ablasını gösterdi."Hayatım bu Riley,biz ona Riri demeyi tercih ediyoruz.Ablacım bu Katherıne,biz ona Fiona diyoruz"dedi kıkırdayarak.

"Evet,dev olan çirkin Fiona,güzel yakıştırma"dediğin de sinirden kudurmuştum."Prenses olan."diye düzelttim.

Harry gülmemek için dudaklarını bastırırken Zayn Harry'e ölümcül bakışlarını gönderiyordu.Aslın da Riri sıcak birisine benziyordu fakat çok iyi başlangıç yapamadığımız için birbirimize zıt kapıyorduk.En iyisi sorunu çözmekti.

"Şey,Riri özür dilerim.Seni tanımıyordum.Zayn'e asılan bir kız olduğunu düşündüm.Bilirsin işte,kıskançlık meselesi"diyip kafamı öne eğdim.Riri bir kahkaha atıp"Sorun değil Kat"dedi ve tekrar gülmeye devam etti.

Zayn"Kat ha?Sevdim bunu"dedi.Zayn'e sarılarak konuşmaya başladım."Hadi kahvaltı hazırlayalım Riri"Riri olumlu anlamda kafasını salladı."Harry Riri'nin eşyalarını yukarı götürür müsün?"dediğim de oda beni onaylamıştı.

Niall masada kendine yemek hazırlamış çoktan bitirmişti bile.Onun bıraktıklarını toplayıp Ririyle kahvaltı hazırlamaya başladık.

"Hey Riri,bugün tatile çıkıyoruz.Sende gelir misin?"dediğim de Riri hemen evet demişti.Kanım ısınmaya başlamıştı bile.Sabah olanları çoktan unutmuştuk.

*****

"Hayatım,bavulların hepsini bagaja yerleştirdin mi?"diye Zayn'e bağırdım."Evet sevgilim"dediğin de Liam araya girdi "Sevgi sözcüklerinizi daha az kullanabilir misiniz?Bayılıcam şimdi"Kahkaha atarak kafasına hafifçe vurdum.

Riri arkamdan gelerek "Yeni bikinilerimiz çok güzel olucak Kat"dedi ve Zayn'e göz kırptı.Zayn'in anında damaları belirginleşmişti."Kimse bikini falan giymiyor.İkiniz de"diye bağırınca biz Ririyle hemen arabaya binmiştik.

"Korkma,giyicez"dedi Riri ve beni Zayn'in korkusundan kurtardı.Sonun da herkes arabaya binince yola çıkmıştık.

3 saatlik yolculuktan sonra büyük ve gösterişli otelin önünde durmuştuk.Harry'den beklediğim gibiydi aynı.

Hizmetliler gelip bavulları yerleştirdi ve Zayn oda kartlarımızı almak için resepsiyona gitti.Herşey tamamlandığın da Riri "Birazdan lobi'de buluşalım.Denize girmek istiyorum"dediğin de hepimiz kafamızı sallamıştık.

Zayn oda kartını taktıktan sonra içeriye geçmiştik.Hızlıca bavulumdakileri dolaba yerleştirdim.Tam o sıra da Zayn ellerini belime dolamış boynumu öpüyordu.Önümü döndüm ve dudaklarına yapıştım.Sanırım yaklaşık 5 dakikadır öpüşüyorduk.

Niall'ın sesiyle geri çekilmek zorunda kalmıştık."Hey,hadi ama.Sizi bekliyoruz"dedi ve kapıyı 3 kere yumruklayıp gitti.

Zayn'in üzerinden kalktım ve giyinmeye başladım.Ne kadar zor olsa da Zayn'i ikna etmiş bikinilerimi giymiştim.

Hazırlandıktan sonra Ririyle beraber birşeyler içip geri geleceğimizi çocuklara söyledikten sonra otelden çıkmıştık.

Ririyle birşeyler içerken konuşmaya başlamıştık.Tam o sıra da Harry uzaktan fotoğrafımızı çekiyordu.Yanımıza gelip fotoğrafı gösterdi ve gitti.İkimiz de gülmüştük.

"Çok tatlı bir kızsın Kat"dedi ve içeceğinden bir yudum aldı."Teşekkür ederim Riri"dedim ve bende içeceğimden bir yudum aldım.

"Kat,bunu sana söylemeliyim.Zayn önceden Nina ile birlikteydi.O kızdan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyordum.Günün birinde kız Zayn'i sebepsiz yere bırakıp gitti.Zayn toparlanamadı.Unutmadan söylemek istiyorum,Zayn'e trip atıp uzaklaşma.Trip atıcaksan eğer sessizce bir köşeye çekil.Ama ondan sakın uzaklaşma Kat."

Ağzım açık Riri'yi dinliyordum.Sonunda toparlanarak döndüm "Sana söz veriyorum,ben onu bırakıp asla gitmiycem Riri"dedim.

Evet arkadaşlar biliyorum kısa bir bölüm oldu ama yapıcak birşeyim yok.Hayalet okuyucu olmayın lütfen.Ne kadar destek verirseniz o kadar iyi yazabiliyorum.Ayrıca multımedıa'da Kat ve Riri'nin fotoğrafı var.Lütfen vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin.Sizleri seviyorum.Akşama tekrar bir yb gelicek.Sınavlarım olduğu için zorlanıyorum.Sizleri seviyoruum :*

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now