♣31♣

6.9K 220 15
                                    

Sınır geçmediği halde yb yazıyorum.Hiç sorun değil.Vote verip yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Sizleri seviyorum,keyifli okumalar.(Multımedıa bana ait umarım seversiniz).

KATHERINE

Gözlerimi hissettiğim yemek kokusuyla kırpıştırarak açtım.İnleyerek başımı tuttum.Aşırı derecede ağlayınca hep böyle olurdu.

Dirseklerimin üzerin de doğrularak etrafa göz gezdirmeye başladım.Bordo ve beyazın hakim olduğu müthiş derece de güzel bir odadaydım.En son hatırladığım şey Zayn'le konuşan çocuğun beni kucağına alması ve ona kendimi bırakmamdı.

Aklıma kötü şeylerin gelmesini engelleyerek ayağı kalktım.Ah Sarah!Tabii ya!Kim bilir nasıl merak etmişti beni.Cebim de ki telefonu çıkarıp Sarah'ı aradım fakat ulaşılamıyordu.

İçimden birşey olmaması için dua ettim ve toparlandım.Banyo olarak tahmin ettiğim kapıyı açtım ve içeriye girdim.

Olamaz ya,halime bak!Çocuk korkusundan eminim terk etmiştir evini.Mırıldanarak yüzümü yıkadım.Terlediğimi fark ettim ve kapıyı kapatarak üzerimi çıkardım.Kırmızı iç çamaşırı giyeceğim tutmuştu birde.

Ellerimi hafif ıslatarak vücuduma sürdüm.Saçlarımı açarak geriye attım derin bir nefes aldım.Tam da o an kapı açıldı ve içeriye -hala ismini bilmediğim-çocuk girdi.

Ufak bir çığlık atarak hemen üstümü giydim.Çocuk kekeleyerek konuşmaya başlamıştı.

"-Ş..şey ıı..özür dilerim.Giyin sen"dedi ve çıktı.

Hızlıca toparlandım ve çıktım.Koltukta oturmuş beni bekliyordu.Ciddi olmaya çalışarak konuşmaya başladım.

"Beni neden buraya getirdin?"Kaşlarımı havaya kaldırdım.

"Adım Victor.Zayn'in arkadaşıyım ve sakin ol.Sana zarar verme gibi bir niyetim yok.Otur biraz."

Dediğini yapıp köşe de ki sandalyeye oturdum ve kollarımı göğsüm de birleştirdim.

"Arkadaşın,arabada olan.İsmi neydi unuttum?."

"Sarah.."

"Ona seni beklememesini söyledim.Merak etme o da iyi.Sana anlatmam gereken birkaç şey var."

"Dinliyorum"dedim ve dinlemeye başladım.

"Zayn o kızı hamile bırakmış olabilir Katherıne".

"Bunu bana neden söylüyorsun?"dedim ve hızlıca ayağı kalktım.Ben ayağı kalkınca Victor'da ayağı kalktı.Göz yaşlarımı çoktan serbest bırakmıştım bile.

Victor kolumdan tutarak beni göğsüne yasladı."Ağlama.Onun için ağlama."dedi ve beni kendisine bastırdı.

O an ki acıyla kollarımı onun beline sardım ve daha fazla ağlamaya başladım.Ben böyleydim işte.Biri beni teselli ederken iyice ağlayasım geliyordu.

Stefan beni kucağına alarak yatağa yatırdı ve yanıma uzandı.

"Anlamıyorum,bunu neden yapıyorsun?"Dedim gözlerine bakarak.

"Sebebi yok,şimdi uyu.Korkma sana zarar vermem."

Kafamı sallayarak gözlerimi kapattım.Aklıma geldikçe içim daha fazla burkuluyordu.Şimdi ne yapıyordu acaba.

ZAYN

Eski Zayn olmaya başlamıştım bile.İçim de ki merhamet duygusu yavaş yavaş ölüyordu.O kötü çocuk halime tekrar bürünmek istemiyordum fakat tutunacak dalım kırılmıştı.Kat.Gitmişti.

Victor'ı arasam da hep meşgule alıyordu.Bir ara Kat onun yanında gibi bir düşünceye kapılsam da sonradan saçmaladığımı fark ettim.

Harry elimde ki viski bardağını hızlıca alıp duvara çarptı.

"Yeter artık!Bunun kaçıncı olduğu hakkında bir fikrin var mı?!"

Louis Liam ve Niall barda ki kızı aramaya gitmişti.Sürtük,o günden sonra barda ki işinden ayrılmış ve başka bir yere taşınmış.

Kat'in gülüşü aklıma geldikçe eriyorum.Onu çok özledim.Bir hata yapınca kucağıma oturup burnunu kedi gibi boynuma sürmesi aklıma geliyordu hep.

"Kahretsin"diye bağırdım ve Harry'i iktirdim.Arabanın anahtarlarını alarak dışarıya çıktım.Arkamdan Harry'nin seslerini duysam da umursamadım.

Arabayı sahile doğru sürdüm ve aşağıya indim.Yarım saat orada durduktan sonra bir dağın tepesine çıktım.

Uçurumun ucuna geldim ve bağırmaya başladım.Kat'in ismini ve onu ne kadar çok özlediğimi söylüyordum.

En sonun da fısıltıyla konuşmuştum."Umarım beni duymuşsundur Fiona".

LOUİS

Günlerdir ortalığı karıştıran kızı arıyorduk.En son işten ayrıldığın da sevgilisiyle beraber bir yere gideceklerini söylemiş.Ama adresi vermek istememiş.

Hamilelik konusun da en ufak bir kanıt bile yok.Niall yine acıkınca bir benzin istasyonun da durmuştuk.Elimiz de kızın resmi olduğu için çok şanslıydık.

Niall yemeğini yerken yan arabadan bir kız hızlıca inip istasyonda ki lavaboya koştu.

Koşarken hem ağzını hem de karnını tutuyordu.Fotoğrafa tekrar bakınca ağzım açık kalmıştı.Tanrım...Lütfen o bu kız olmasın...

VİCTOR

Meleklerden farkı yoktu.Zayn bara gelince sevgilisinin ismini tam olarak söylememişti.O yüzden hiç düşünememiştim.

Burnunun üzerine düşen bir tutam saçı aldım ve kulağının arkasına sıkıştırdım.Dudakları o kadar güzeldi ki sanki öpmek için yaratılmıştı.

Eğilerek suratına sıcak nefesimi üfledim ve dudağına küçük bir öpücük kondurdum.Ağladığı için oldukça yorgundu ve öptüğümü bile fark etmedi.

Günlerdir Zayn'in aramalarına cevap vermiyordum.Kat'i onun elinden alıcaktım.O benim olucaktı.Ben daha fazla hak ediyordum meleğimi.

Ona sarılarak derin bir uykuya daldım.

FLASHBACK

Starbucks'a Zayn ile beraber gelmiştik.O oturmuştu ve ben siparişlerimizi vermek için sıraya girmiştim.Tam o sıra da yanımda oldukça güzel bir kız vardı.Yanında ki sarışın arkadaşıyla gülüşüyorlardı.

Kendisine Buzlu Caffè Mocha söyledi ve gülmeye devam ettiler.Kıza öyle hayran olmuştum ki "Pardon,siparişinizi alabilir miyim?"diyen sesle kendime geldim.

Siparişimi verdikten sonra kızla aynı anda yüz yüze geldik.Kız hafif gülümseyip başını eğdi.Evet şuan bana bu kızla evleniceksin deseler düşünmeden evlenebilirdim.

Yanında ki sarışın kızı dürttükten sonra "Hadi ama Katherine hızlı ol"dedi.Demek adı Katherıne'miş.

Kendi gibi adı da çok güzeldi.Tam kızın yanına gidecekken arkadaşı onu çekiştirdi ve dışarıya çıktılar.

İçimden küfürler mırıldanarak Zayn'in yanına gittim.

...

Saatlerdir onun evinin önündeydim.Adresi nasıl buldun diye soracak olursanız cevabım basit.Ben Victor'ım.Bulamıycağım,elde edemiyceğim hiçbirşey yoktur.

Üstünü çıkardığın da kafamı hafifçe eğdim.Ah o kadar da sapık değilim yani.Ona yakın zaman da yakınlaşacaktım.Çok yakın bir zamanda...

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now