Dear Bad Boy ; Zayn Malik Bölüm 18

8.8K 288 17
                                    

Tekrar merhaba arkadaşlarr.Bütün annelerin Anneler günü kutlu olsun iyi ki varsınız iyi ki bizimlesiniz.

Arkadaşlar bugün yazdığım 2. yb oluyor.Fakat vote yeterince gelmediği için hevesim kaçıyor ve yazmak istemiyorum.Bana destek olursanız çok sevinirim.Voteler arttıkça günde 3-4 bölüm bile paylaşabilirim.Bana destek olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum.ŞARKIYI MUTLAKA AÇARAK OKUYUN LÜTFEN. 41.SANİYEDE BAŞLIYOR ŞARKI.MÜKEMMEL BİR HAVA YARATIYOR SÖYLİYİM DEDİM :3

-Enrique lglesias Heart Attack şarkı biterse başa alın.

Zayn'den uzun süredir haber alamıyorum.Eğer Niall aramasaydı Zayn'in beni terk ettiğini düşünecektim.Bu arada uzun süre dediğim 1 hafta.Fakat bana 1 sene gibi geliyor.Odamıza gidip uyuyacağım zaman onun giydiği tişörtlerden alıp öyle yatıyordum.

Geceleri kabuslarla uyanıp ağlıyordum.Zayn beni bırakamazdı.Beni bırakmayan sadece oydu.Sam ve Sarah'ın aksine beni sadece o bırakmamıştı.Onu çok özlemiştim.Onun sesini çok özlemiştim.Ama her ağladığım da bana o sözlerini hatırlatıyordu.Bırak bensiz kalsın SÜRTÜK.

Kalbim acıyordu.Hissedemiyordum.Günlerdir yemek yiyemiyordum.Evet ben Zayn olmadan bir hiçtim.KOCA BİR HİÇ.

ZAYN

Günlerdir sahilde oturup onu düşünüyordum.Evden çıkarken söylediğim söze ben bile inanamamıştım.Ona sürtük demiştim.Benim kızıma sürtük demiştim.Kim bilir kalbi ne kadar kırılmıştı.Niall onu aradığın da telefonu hoparlöre almasını istiyordum.

Sesini duyunca kalbim sızlıyordu.Ama şuan onun yanında olmam , ona daha fazla zarar vericeğim anlamına geliyordu.Hızlıca elimde ki bira şişesini yere fırlattım.Dağılan cam kırıklarına bakarak derin bir iç çektim.O olmadan ben bir hiçtim.KOCA BİR HİÇ.

KATHERINE

Yeter artık dayanamıyordum.Niall'ı aradım ve Zayn'i sordum.Niall çok iyi birisiydi.Bu süreç içerisin de beni yanlız bırakmamıştı."Zayn'i sakinleştirmeye çalışıyorum,ben sana haber veririm"diyip telefonu kapattı.

Gözlerimden süzülen yaşları silmeden dışarıya fırladım.Üzerim de sadece bir hırka vardı.Altım da mavi kot şort.Sokakta delicesine koşuyordum.Arada Zayn diye hıçkırıklara boğuluyordum.Yarım saat koştuktan sonra bir sahile gelmiştim.Bilmediğim bir sahildi.

Ağlamam hala durmamıştı.Oradan bir bira alıp yürümeye başladım.Ayakkabılarımı kenarı fırlatmıştım.Onları orada bırakarak ayağımı yere sürte sürte yürüyordum.Kumların dağılışını izliyordum.Güneş batmak üzereydi.Rüzgar saçlarımı savuruyordu.

Çığlık basarak elimde ki şişeyi yere fırlattım.O sırada yere düşen cam parçacıkları dikkatimi çekti.

ZAYN

Katherıne'yi düşünürken bir çığlıkla kendime geldim.Bu çığlık..Katherıne aitti.Kafamı hızlıca sesin geldiği yöne çevirdim.Katherıne dizlerinin üstüne çökmüş ağlıyordu.Kahretsin onun burada ne işi vardı.Hey!Ne yapıyordu o öyle?Elinde ki cam parçacıklarını bileğine batırıyordu.Son gücümle koşmaya başladım.Beni görünce suratında bir gülümseme oluşmuştu ama gözlerini kapattı.

Gözlerinden süzülen yaşlar içimi eritiyordu.Katherıne olduğu yere yığıldı ve hıçkırarak ağlamaya başladı.

KATHERINE

Yere düşen cam parçalarından bir tanesini alıp bileğime bastırdım.Tam damarımın üzerine getirmiştim hissediyordum.Ve o an Zayn'in bana bakan suratını gördüm.

Zayn koşarak yanıma geliyordu.Sonunda dizlerinin üstünde kayarak "Katherıne" diye bağırdı.Canım çok yanıyordu.Bileklerimden akan kanları görünce gülümsedim."Dediğin oldu , sensiz kaldım Zayn"dedim.

Zayn'in gözünden düşen yaşları görebiliyordum.Karşımda ilk defa ağlıyordu.Kulağıma eğildi ve "Seni bırakmak istemedim,sana zarar vermek istemedim"dedi."Canım yanıyor"dedim.

ZAYN

Onu bu hale ben getirmiştim.Geçmişim yüzünden ona sinirlenip onun canını yakmıştım.Kendimden nefret ediyordum.Lanet girsin kendi kızıma neler yapmıştım ben.Bileğini sıkıca tutup saçına bağladığı bandanasını çıkardım ve bileğine sardım.Onu kucağıma aldığım da yanıma Niall gelmişti.Niall'ın gözleri korkudan fal taşına dönmüştü.

Arabasına koşarak kapıları açtı ve yardım etti.Katherıne'nin başını bacaklarıma yasladım.Katherın yavaş yavaş acı dolu nefesler alıyordu.Bileğinde ki cam kesikleri çok fazla ve derindi.Hatırladığım şeyle nefesim daralmıştı.Onun bileğini sıktığım tarafa cam kesiklerini bastırmıştı.

O beni önemsiyordu.O beni gerçekten seviyordu.Ama ben ona zarar veriyordum.

FLASHBACK

Bana seslenen meleğime doğru döndüm.Bana koşturuyordu.Kollarımı açtım ve onun bana sarılmasına izin verdim.Onu kucağım da döndürdüm."Seni seviyorum Zayn"diye bağırışını seviyordum.Onu seviyordum.Ona aşıktım.O benim tek KIZIMDI.

Gece yatarken onu izliyordum.Gözünün önüne düşen saçını geriye aldım ve parmaklarımla suratını okşamaya başladım.Onu asla bırakamazdım.O benim kurtarıcımdı karanlıktan çeken tek yanımdı.

Sabah olduğun da onun çoktan kalkmış olduğunu gördüm.Dün onu kollarımın arasında döndürdüğüm an gelince aklıma gülümsedim.O beni bırakmazdı.Kalkıp saçlarımı karıştırdım "Nina nerdesin?"diye bağırdığım da ses yoktu.Üzerimi değiştirmek için dolabı açtığım da şaşkınlığıma engel olamadım.

Nina'nın kıyafetleri yoktu.Hızlıca arkamı döndüm ve onun makyaj yaptığı masasına baktım.Pembe bir kağıdın üzerin de beni yıkacak sözler yazıyordu.Üzgünüm Zayn,bunu yapmak istemezdim.Hoşçakal.Okuma bilmemeyi isterdim.Kağıdı ellerimle buruşturup attım.O gitmişti.

Altım da yatan sürtüğe bir kez daha bakıp sırıttım.Sigaramı yakıp parasını yüzüne fırlattım.Kız uykusunda mırıldanarak arkasını döndü.Evet bu sürtükle de işim bitti..

ZAYN

Geçmişi düşününce içim garip olmuştu evet.Bu düşüncelerden sıyrılmama Katherıne yardımcı olmuştu.Elimi sıkarak "Zayn,gitme"diye yutkundu."Buradayım prenses,gitmiyorum"diyerek alnını öptüm.Gülümsedi ve gözlerini kapattı.Şuan canı çok fazla yanıyordu.

Onu hastaneye götürmeyecektim.Eve götürüp oraya bir doktor çağırıcaktım.Eve geldiğimiz de Niall benden önce inip kapımı açmıştı.Katherını kucağıma alarak kapının önün de bekledim.Niall koşturarak yanıma geldi ve kapıyı açtı."Niall hemen bizim doktoru ara"dedim ve Katherıne'i koltuğa yatırdım.

Ceketimi çıkarmak için tam geriye gidecekken kollarımdan tutup beni yanında sabitledi."Gitme"diye fısıldadı.Ahh.Onu bu kadar güçsüz mü bırakmıştım cidden?Bu kadar özlemiş miydi beni?KENDİMDEN DAHA FAZLA NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUM.

Yarım saat sonra doktor gelip meleğimin bileğini kontrol etti ve pansuman yaparak sardı.Sonra birşeyler zırvalayıp gitti.Meleğimin yanına uzandıktan sonra Niall'a burda kalabilirsin dedim.Niall başıyla onayladı ve "Zayn,bizim grup 1 hafta sonra geliyor"dedi "Tamam"diyerek onu geçiştirdim.

Şuan onları düşünemeyecek kadar doluydum.Meleğimle uyumak istiyordum.Onu çok özlemiştim.Kokusunu,tenini,dudaklarını,bana bakan gözlerini.En önemlisi de onun sevgisini özlemiştim.

Yanına kıvrılarak çarşafı üzerimize çektim.Onu izlerken derin bir uykuya daldım....

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang