Dear Bad Boy ; Zayn Malik Bölüm 15

9.6K 311 12
                                    

Sınırımı +5 vote yaptım ve 5 vote geldi.5 yorum istemiştim ama 3 yorum geldi.Yorum yapanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Hayalet okuyucu olmayın lütfen.Desteğinize ihtiyacım var.Multımedıada Zayn ve Katherıne var .Keyifli okumalar herkesee.Arkadaşlar sınır +10 vote 5 yorum.

Boğazım yırtılana kadar çığlık atıyordum.Sonun da Zayn'in beni sarsmasıyla kendime geldim.Zayn korku dolu gözlerle bana bakıyordu.Lanet olası.Demek hala bana dokunabiliyordu."Çekil üstümden pislik"diye bağırdığımda anlamadığını belirten gözlerle bana baktı.

Omuzlarımdan tutup beni sarsmaya başladı "Katherıne,rüya gördün kendine gel ! " diye bağırdığın da şuan ki surat ifademi görmek istiyordum.Ona birşey söylemeden hızlıca banyoya girdim ve kapıyı kilitledim.Zayn kapıya vuruyordu ve bana çeşitli sözler söyleyerek bağırıyordu.

Açmamalıydım kendime gelmem lazımdı.Hemen elimi yüzümü yıkadım ve olanları hatırladım.Zayn bir kızla öpüşüyordu.HEMDE EVDE BEN VARKEN.Ellerimi yumruk yapıp sıktım ve saçlarımı tepeden topladım.Yaklaşık yarım saattir banyodaydım.Evet aklınızda ki soruyu biliyorum.

'O kadar saat banyoda ne yaptın?'.Sadece tek bir noktaya bakarak sakinleşmeye çalıştım.Zayn kapıya vurmaktan vazgeçmişti.Şuan daha iyiydim.Sadece bir rüyaydı fakat canım yanmıştı.Ayağı kalktım ve kapının kilidini yavaşça açtım.

Odama doğru ilerlediğimde Zayn yatağımda yatmış tavana bakıyordu.Sessizce yanına kıvrıldım ve "Özür dilerim Zayn"diye fısıldadım.Zayn kafasını sola çevirmişti.Suratıma bakmıyordu.Açıkçası bu beni biraz kırmıştı.Ama ben onu çok daha fazla kırmıştım.

"Zayn,lütfen" dediğimde "Bunu nasıl düşünürsün Katherıne?" dedi."Sadece rüyaydı"dedim."Asla gerçek olmayacak olan rüya demek istedin sanırım "dedi dişlerinin arasından.

Onu biraz gülümsetmeliydim.Hızlıca kucağına oturdum ve onu öpmeye başladım.Bana hemen karşılık vermesini beklemiyordum.Beni altına alıp üzerime çıktı.Boynumu emerek elleriyle tişörtümü sıyırdı.

Göğüslerime dokunduğun da gerilmiştim çünkü en hassas noktalarımdı.Zayn bunu anladı ve göğsümü daha fazla sıkmaya başladı.İnlediğim de Zayn dudağıma küçük bir öpücük bırakıp tekrar yanıma uzandı."İleri gitmemi istemiyorsan,şuan durmalıyız"dedi kısık bir sesle.

Kafamı salladım ve başımı onun göğsüne doğru yasladım.Zayn "Karnım acıktı Katherıne bütün gün yatakta duramayız"dediğin de aklıma güzel bir fikir geldi.Zayn'e yemek yapmak için işe koyulucaktım."Tamam ben hazırlıyım sana o zaman"dedim ve gülümsedim.

"Bekliyorum"diye karşılık verdi.Hızlıca aşağıya indim ve malzemeleri çıkardım.Hızlıca herşeyi yerinde yapmaya başladım.Çorbayı yaptıktan sonra sıra et sotedeydi.Tabii ki sebzeli yapacaktım ve bol baharatlı.Zayn baharatları çok seviyordu.

İşim bittiğinde elimle alnımı silerek derin bir nefes aldım.Çok yorulmuştum.Sıra sofrayı kurmaktaydı.Hızlıca sofrayı kurdum ve üzerimi değiştirmek için yukarıya çıktım.Ben yemek yaparken Zayn hiç yanıma gelmemişti.Belki de beni rahatsız etmemek içindir diye düşündüm.

Odanın kapısını açtığımda Zayn mışıl mışıl uyuyordu.O tapılası dudakları.Ahh.Kendime gelmeliydim.Onu uyandırmadan hazırlanmaya başladım.Gözlerime koyu bir makyaj yaptıktan sonra burdaki işimde bitmişti.

Yavaşça Zayn'i uyandırmak için eğildim.Tam o sıra da Zayn beni kolumdan tutup kendine doğru çekti.Üzerine düşmüştüm.Kahkaha atarak bana bakıyordu."Uyuduğu mu sanmıyordun değil mi?"dedi gülüşlerinin arasından.

"Hıhı tabii ki Zayn.Hadi karnım çok acıktı yemek yiyelim " diyerek konuyu geçiştirdim.Şapşal,meğerse numara yapıyormuş.Sırıtarak arkamdan geldiğini fark edebiliyordum.Zayn aşağıya indikten sonra ağzı açık bir şekilde bana dönüp alkışladı.

"Ahh Zayn,beni şımartıyorsun"dedikten sonra "Seni hep şımartabilirim prenses Fiona"dedi.Hey,bana Fiona denmesini sevmiyordum."O zaman hep şımart prens Shrek"dedim.Kıkırdayarak suratıma baktı.Ve sonra sofraya oturdu.

Hızlı bir yemeğin ardından elleriyle karnını ovuşturup geriye yaslandı."Tatlı da ne var?"diyince çarpık bir şekilde gülümsedim."Ben varım"diye sexy konuşmaya çalıştım.Sonuç?Tabii ki başarısız.Zayn'in gözleri irice açılmış bana bakıyordu.Onun bu bakışlarını seviyordum.

Zayn hızlıca yerinden kalktı ve salona doğru ilerledi."Hey nereye gidiyorsun?"dediğimde sesini çıkarmamıştı.Arkasından gittiğimi fark etti ve beni kendine doğru çekti."Arkamdan gelmeni bekliyordum"dedi dudaklarını dudaklarıma sürterek.Bu beni fazlasıyla tahrik ediyordu.

Zayn'i rahatlatmak amacıyla "Hey,fotoğraf çekilelim mi?"dedim."Nerden çıktı şimdi Katherıne?"dedi gözlerini devirerek."Hadi ama tatlıdan önce lütfen"diyerek dudaklarımı büzdüm.Zayn dudaklarını yalayarak cevap verdi."Çabuk ol".Hızlıca telefonumu aldım ve Zayn'in eline verdim."Sen çek "dediğimde "Tamam"dedi ve ikimiz de poz verdik.

"Ah,çok şapşalsın Zayn"dediğim de suratını bana doğru çevirdi ve elimde ki telefonu koltuğa atıp beni sertçe öpmeye başladı.O kadar sert öpüyordu ki karşılık veremiyordum.En son alt dudağımı dişlerinin arasına alıp ısırmıştı.İnleyerek onun saçlarını çekmiştim.

Bu gece onun kızı olmak istiyordum.Herşeyimle.Zayn beni kucağına aldı ve bacaklarımı onun beline doladım.Zayn geniş koltuğa oturduktan sonra erkekliğinin üstüne hızlıca oturduğum için boğuk bir şekilde inleyerek beni kendine daha fazla bastırdı.

Kafasını kaldırarak "Katherıne,benim olmanı istiyorum"dedi.Bu sözü kasılmama neden olmuştu.Korkuyordum.Canım çok yanacak mıydı acaba?Ama onu hissetmek istiyordum."Zayn,seni istiyorum"dediğim de hızlıca beni merdivenlerden çıkarmaya başladı.

Boş kalmıyordu ve beni öpmeye devam ediyordu.Saçlarım dağılmıştı eliyle geriye iktirdi ve beni yatağa doğru yatırdı.Zayn'in kalp atışları çok hızlıydı.Benden daha fazla mı heycanlanıyordu acaba?Hadi ama.Benden önce başka kızlarla birlikte olduğuna eminim.

ZAYN

O birazdan bana ait olacaktı.Fakat ters giden birşey vardı.Ona dokunduğum da kalp atışlarım hızlanıyordu.Sanırım bu sefer fazla hızlanmıştı.Kendimi kontrol edemiyordum.Onun ve benim üstümde olan şeylerden kurtuldum.Şuan karşımda çıplak duruyordu.Ona eğilip öpmeye başladım.Tam nefes alacaktım ki nefesimin kesildiğini hissettim.

Ve sanırım yine aynı şey oluyordu.Karanlığın içine gömülerek Katherıne'nin beni kurtarmasını bekledim.

KATHERINE

Zayn dudaklarımdan 1 saniye bile ayrılmamıştı.Elimi sol tarafına koydum ve kalp atışlarını hissetmeye çalıştım.Gereğinden fazla hızlı atıyordu.Zayn dudaklarını çektiğinde sadece üzerime yığılmıştı."Ah neler oluyor?"diye mırıldandım ve Zayn'e baktım.

TANRIM! BAYILMIŞTI ! Hızlıca onu yatağa yatırdım ve su getirerek uyanmasını bekledim.Gözlerini açarken söylediği tek şey "Katherıne" olmuştu.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now