-23-

7.1K 227 9
                                    

Arkadaşlar sınır koymaya başlıyoruum.Yanlış anlamayın yani sizi çok bekletmem.Sınır sayısı geçmeden de paylaşabilirim yb'yi.Bu arada Multımedıa'da kötü çocuğumuz var.Keyifli okumalar..

Sınır 20 vote 10 yorum.

Katherıne

"Zayn,onun burda ne işi var?".Sürtük peşimizi bırakmıyordu.Onun yüzünden Zayn'den uzun süre ayrı kalmıştım.

Zayn "Bilmiyorum Katherıne"diye bağırınca olduğum yerde kaldım.Niye bağırıyordu şimdi?Riri kolumdan tutarak beni çardağa doğru sürükledi.Zayn hala sinirli sinirli birşeyler mırıldanıyordu.

Çocuklar Zayn'in yanına gittiler ve onu otele doğru götürdüler.Bana bağrılmasını sevmiyordum.Hatta hemen ağlıyordum.Tıpkı şuan ki gibi.Riri bana sarıldı ve saçımı okşamaya başladı.

"Üzülme Kat,o sürtüğe sinirlenmiştir"dedi.İç çekerek göz yaşlarımı sildim.O sürtüğü bulup konuşmam lazım.

Hızlıca ayağı kalktım ve üzerimi düzelttim."Riri benim biraz işim var hemen dönücem.Çocuklara sakın haber verme."Riri kafasını salladıktan sonra hızlıca çardaktan çıktım.

Zayn'in bana geldiği yöne doğru yürümeye başladım.Sonun da plajın barına geldiğim de Nina'yı gördüm.

Sigarasını ağzına almış-aynı bir sürtük edasıyla-içiyordu.Boğazımı temizledim ve bana bakmasını sağladım.

"Ne var?"diyince sinirlerim bozulmaya başlamıştı bile."Konuşmamız lazım,şu ormanlığın arkasına gel."

Sigarasından bir duman daha alarak söndürdü.Dışarıya üfledikten sonra ayağı kalktı ve önden yürümeye başladı.Sandalyeyi alıp kafasın da parçalayasım var şuan.

Kıvırtarak yürüdüğü için etrafımız da ki bütün erkekler ıslık çalarak onu izliyordu.Ellerimi yumruk yaparak arkasından yürümeye başladım.Sonunda bizi kimsenin bulamıycağı bi yere gelmiştik.Ellerini göğsün de birleştirip kaşlarını havaya kaldırdı.

"Zayn'den uzak dur Nina".Ben böyle diyince ardından gülmeye başladı.Pardon gülmek değil anırıyordu.Ağzının ortasına yerde ki ağaç dallarından birini soksam fena olmazdı hani.

"Seni umursamıyorum bile Katherıne"diyince yumruk yaptığım ellerimi biraz daha sıktım."Bence umursasan iyi olur sürtük".Gözleri iyice açılmış bana doğru geliyordu.Hiç beklemediğim bir anda boynuma yapıştı ve beni ağaca yasladı.

"Şuraya bak KAT,doğru düzgün kendini savunamıyorsun bile.Zayn seninle nasıl beraber bilemiyorum.Ahh,eskiler olsa şuan onun kucağın da yatıyordum.Bu arada Zayn'le beraber oldun mu Kat?Yoksa hala küçük bir bakire misin?"Boğazım da olan ellerini biraz daha sıktı ve kulağıma yanaştı.Sanki birinin bizi duymaması için kısık sesle konuşuyordu.

"O hala benim Katherıne,hiçbir zaman sana ait olmayacak anla şunu".Gözlerimden akan yaşlara engel olamadım.Arkadan gelen kalın bir sesle Nina ellerini boynumdan çekti ve arkasını döndü.

"Ah,Zayn.Seni özledim"diyip Zayn'in kucağına atladı.Ben göz yaşlarımı durdurmaya çalışırken sürtüğümüz neler yapıyordu birde.Zayn Nina'yı yere fırlatıp bağırmaya başladı.Bu sefer Zayn Nina'nın boğazına yapışmıştı.

"Rahat bırak bizi eski sürtüğüm."diye bağırınca Nina gülmeye başlamıştı."Ah,yeni sürtüğün bu mu Zayn?"dediğin de elimle ağzımı kapatıp koşmaya başladım.

Bu sefer ağlamama izin verdim.Plaja doğru çıktığım da herkes bana bakıyordu.Niall beni görünce hızlıca yanıma geldi.Niall'a sarılarak hıçkırarak ağlamaya başladım.

"Niall-hıçkırık-beni-hıçkırık-otele götür-hıçkırık"Niall beni kucağına alarak arabaya bindirdi.Arabaya bindiğimiz de Zayn'i gördüm.

Gözlerimle buluşunca ellerini sıktı ve yanın da ki bira bardaklarını kırmaya başladı.Bağırdığını duyabiliyordum.Ama umrumda değildi.Nina'nın dediği gibi onun için sadece bir sürtükte olabilirdim.

Niall arabayı durdurduğun da geldiğimizi anladım.Hızlıca arabadan inip otele girdim.Asansöre binerek odamızın olduğu kata çıktım.

İçeriye girdiğim de hızlıca kendimi yatağa attım.Hem olanları düşünüyor hem de ağlamaya devam ediyordum.Uykunun verdiği baskıyla gözlerimi kapattım.

Arkadaşlar biliyorum kısa bir bölüm oldu ama bugün 3 yb yazıcam.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now