Dear Bad Boy ; Zayn Malik

47.7K 757 96
                                    

Alarm sesi sizcede sabah sabah çok gıcık bir ses değil mi? Aynı ritimle resmen beynime işliyor ve sinir hücrelerimi zorluyor.Hızla alarma vurarak yastığı başıma bastırdım ve söylenmeye başladım.

Bugün okulun ilk günü.

Ah , merhaba.Ben Katherine.Katherine  James.17 yaşındayım.Tamam ben size yalan söylemiycem.Güzelim.Ama bundan hoşlanmıyorum.Anneme çekmişim.Kırmızı dudaklarım,belime kadar uzanan sarı saçlarım var.1.75 boyunda 50 kilodayım.Babamı 4 yaşımdayken trafik kazasında kaybettim.Sol omuzumda o trafik kazasından kalma bir dikiş izi var.Oraya baktıkça hep babamı hatırlıyorum.

Ama bazen babamın yüz hatlarını unutuyor gibiyim.Bu fazla üzücü.Sol omzumda ki yarama bakarken annem birden kapıyı hızlı bir şekilde açtı ve içerde beni aramaya başladı.Sanırsınız fuhuş operasyonu yapıyor.İnsan bi kapıyı çalar.Ama nerdeee?Biliyorum sizin annelerinizde böyle.

Annemin görüş açısına girdikten sonra annem bana kocaman sarılıp 

"Bugün okulun ilk günü tatlım,geç kalmak istemezsin değil mi?" dedi o müthiş gamzelerini sergileyerek.Seviyordum bu kadını.Bana babamın ölümünden sonra daha yakın olmaya başladı.Annem ve babam birbirlerini çok severlerdi.Zaten babamın ölümünden sonra annemin toparlanması biraz zor oldu.Hatta baya bi zor oldu diyebilirim.

Annemin o gamzelerine hayran kaldıktan sonra " Geç kalmayacağım,üstümü giyinip hemen kahvaltıya iniyorum"dedim.Zorlada olsa gülümsedim.

Annem odadan çıktıktan sonra derin bir nefes alıp banyoya girdim.Havlularımı hazırladıktan sonra sıcak suyu açıp altına girdim.Kaslarımı gevşetiyordu.Birazda olsa okul stresinden kurtulmuştum. 

Suyun altında fazla durduğumu , derimin büzüşmesinden anladım ve durulanıp çıktım.Bornozumu giyinerek bir yandan saçlarımı kurutuyor , bir yandan da telefonuma gelen mesajlara cevap vermeye çalışıyordum.

Birinci mesajı açtığımda ;

"Okula ilk günden geç mi kalacaksın!Ah hiç değişmedin.Çabuk gel.Seni özledim:) -Sam" 

Sam benim çocukluk arkadaşımdı.Erkek olmasına rağmen-böyle diyorum çünkü kimse bir kızla bir erkeğin yakın dost olmasına inanmıyorlar-birbirimize hiç farklı gözle bakmamıştık.Zaten onun 4 yıldır sevdiği bir kız vardı.SEVDİĞİ AMA HENÜZ ONA SÖYLEYEMEDİĞİ BİR KIZ .

Annemin "Katherine! Biraz daha çabuk olur musun? ! " diye bağırmasıyla telefonu bıraktım.Diğer mesajlara okula giderken bakabilirdim.Tekrar derin bir nefes aldıktan sonra dolabımın karşısına geçtim.Hava sıcaktı o yüzden pudra renginde bir şort , üstüme de buz mavisi bir askılı giydim.Altıma kırmızı converslerimi giyerek aynanın karşısına geçtim.Saçlarımı taradıktan sonra kuruttum.Evet fazla kabarmışlardı.

Hemen düzleştiricimi alıp kabarıklığını indirdim. Benim çok sevdiğim stilde , saçlarımı sağ tarafa doğru attım .Gerçekten hoş duruyordu.Kırmızı rujumu sürüp,masamın üzerinde duran kitaplarımı alıp aşağıya indim.

Annem söylenerek kahvaltısını yapıyordu.Saate baktığımda 9.30'du. 30 dakikam kalmıştı sadece.Annemin neden söylendiği anlaşıldı.Yanına yaklaşıp yanağına sulu bir öpücük kondurdum."Ben çıkıyorum annecim , seni seviyorum . Çıkışta geç gelebilirim ! haberin olsun " diyerek sırıttım. Annem nereye gideceğimi kimlerle gideceğimi pek sormazdı.Çünkü genellikle ya Sam ya da Sarah ile bir yerlere giderdim.

Hızlıca evden çıktıktan sonra okul yolunu tuttum. Saate tekrar baktım ve saat 9.50 . Son 10 dakika Katherine HIZLI OL HIZLI OL .Kendi kendime böyle derken birden arabanın korna sesiyle olduğum yerde durdum.Sol tarafıma baktığımda arabanın bana çarpmasına az kaldığını görünce korkudan sesimi çıkaramadım.Arabadan bi çocuk indi.Saçları rampa ve siyahtı.Ahhh keşke çarpsaydı ! Bende şans mı olur ya ?

Bana çarpsa anca kamyon falan çarpar heralde.Oda umursamayıp ezer geçer dedim kendi kendime. Çocuk yanıma yaklaştı ve kolumdan tuttuğu gibi arabaya yapıştırdı beni.

Ne oluyordu be?Az daha ölüyordum ben orada?

"S-s-sen biraz yavaş olsana ! Ölüyordum be ! " diye çemkirdim.

Çocuğun boynunda damarları belirginleşmişti.Kulağıma eğildi ve kolumu daha fazla sıktı.

"Bir daha ki sefere hiç acımam bayan korkak" diye fısıldadı.Hah korkakmış.Sensin korkak be ! Bir kıza yetiyor gücün değil mi?Öküz işte ne olacak.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now