Capitolul 1

8.7K 287 9
                                    

Pe străzile pustii ale Londrei se auzea doar vântul care trecea prin crengile pomilor, producând sunete sinistre. Mă îndreptam spre apartamentul lui Harry. Când am ajuns în apartament mi-am dat seama că sunt singură acasă. Sigur mama e plecată la muncă, iar Harry cu idioții la repetiții. M-am dus în camera mea și am intrat direct în baie, lăsând apa caldă să îmi relaxeze corpul. Mi-am uscat trupul cu un prosop, iar după mi-am luat pijamalele pe mine și am ieșit din baie. M-am pus direct în pat, intrând într-un somn adânc.

*

"-Beca, trezește-te!" aud o voce răgușită.

Murmur un "Nu" și îmi trag plapuma peste cap.

"-Zayn îți fura fondul de ten."

Mă ridic imediat, dar o mână mă prinde ai mă oprește.

"-Știam eu! haide odată că întârziem la aeroport."

Am oftat, iar el a plecat trantind usa in urma lui. M-am imbracat repede in niste blugi stramti si intr-o bluza mov si am inceput sa impachetez, pentru ca mi-era prea lene aseara.

"-Inca o saptamana cu cinci ticniti." Oftez.

*

M-am uitat odata sa vad daca am tot ce imi trebuie pentru turneul in Los Angeles.

"-Rebeca, treci imediat jos, daca nu vrei sa plec fara tine!" tipa Harry nervos.

"-Vin acum! Dar nu mai tipa ma auzi pe mine ca tip?" urlu eu si mai tare la el, coborand scarile.

Mi-a luat geamantanul din mana si a plecat la masina fara sa mai zica nimic. L-am urmat si am intrat in masina. Ajunsi la aeroport ne-am intalnit si cu ceilalti ticniti. Louis a venit la Harry si s-au salutat prieteneste. Normal! Pot sta fratii nedespartiti ?

Dintre toti colegii lui Harry, pe Louis nu il suport deloc. M-am dus catre Niall, Liam si Zayn cuprinzandu-i intr-o imbratisare.

"-Gata pentru distractie?" spune Zayn cu un zambet larg pe fata.

"-Desigur!" spun la fel.

Ah, il ador pe baiatul asta. Dintre toti, el e cel mai bun prieten. El este partenerul meu de farse. Il iubesc ca pe un frate mai mare. Cateodata imi dau seama ca Zayn este singurul normal din trupa. Ne-am urcat in avionul privat, eu asezandu-ma langa Zayn, Louis langa Harry si Liam langa Niall. Fara sa imi dau seama am adormit cu capul pe umarul lui Zayn.

*

Am ajuns la hotel. Am ignorat replicile lui Harry pentru ca eram prea obosita sa ma ciondanesc cu el. M-am dus in camera mea, deschizand laptopul. Am intrat pe Facebook si am stat asa pana cand usa s-a deschis si pe ea a aparut Perrie. Am fost surprinsa sa o vad... poate pentru ca n-am mai vazut-o de un an. Am sarit din pat direct in bratele ei.

"-Perrie, cat ma bucur sa te vad!"

"-Si eu. Mi-a fost atat de dor de tine!" spune ea cu lacrimi in ochi.

Am mai stat de vorba doua ore, iar dupa s-a dus in camera ei. Mi-a spus ca va sta in Los Angeles o luna din cauza parintilor ei. A avut cateva probleme si sta in aceeasi camera de hotel ca prietena ei, Jade.

M-am pus in pat si am adormit imediat.

*

M-am trezit din cauza unor batai in usa mea.

-Beca, deschide usa! spune Zayn.

-E descuiata, poti intra!

A intrat la mine in camera spunandu-mi ca in zece minute vor pleca pentru a face repetitii. I-am spus ca nu e nici o problema, i-am dat o imbratisare scurta iar dupa a plecat. M-am imbracat in ceva lejer si am plecat jos la bufet. Mi-am luat o omleta si un pahar cu apa si m-am pus la o masa de doua persoane. Mancam din omleta mea pana cand mi-a atras atentia o persoana care se asezase la aceeasi masa cu mine. Era Perrie. Avea in mana tot o omleta si un pahar cu apa.

"-De ce nu m-ai trezit si pe mine?" Spune si se bosumfla ca un copilas.

"-Stiu cat tii la somnul tau de frumusete." 

Isi da ochii peste cap si vrea sa spuna ceva, dar esteintrerupta de lift. Baietii de la One Direction isi fac aparitia pe usile aurii.

"-Baieti, nu trebuia sa fiti la repetitii?"

"-Ba da, plecam in cinci minute, am venit pentru Niall ca nu mai putea de foame." Zayn imi raspunde si arata spre blond care era deja la masa cu mancaruri.

"-Tipic Niall. Aoleu, era sa uit. Zayn, ea e Perrie, prietena mea cea mai buna. Perrie, el e Zayn. Fratele meu de cruce." Spun, iar ei dau mana holbandu-se unul la altul.

"-Uhm, incantata!" spune Perrie.

"-La fel!" Zayn murmura, fara sa piarda contactul vizual cu Perrie.

*editat 7/21/2017*

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now