47

135 10 0
                                    

Νεφελη: Λοιπον. Ποια ξεκιναει;

Σοφια: Ξεκινα εσυ. Προτιμω να πω μετα.

Νεφελη: Εντάξει λοιπόν. Ο Κωστας. Μου ζητησε να κανουμε σεξ.

Εμεινε το κοριτσι. Ε λογικο.

Νεφελη: Σοφια; Σοφια με ακουσες;

Σοφια: Τι εννοεις σου ζητησε να κανετε σεξ; Πως στο ζητησε, ποτε, τι ειπες; 

Νεφελη: Εχθες το βραδυ αφου φυγατε. Δε μπορουσε να κοιμηθει και βγηκε απο το δωματιο. Και μου το πεταξε ετσι στο ασχετο.

Σοφια: Δηλαδη δεν ειχατε καμια συζητηση; Κανενα μομεντ πιο πριν που να πηγε απλα το θεμα εκει;

Νεφελη: Οχι τιποτα. Το πεταξε ετσι απλα. Εμεινα Σοφια αληθεια σου λεω. Πως δεν αρχισα να φωναζω εκει μπροστα του ενας θεος ξερει.

Σοφια: Και τι είπες;

Νεφελη: Ειπα οχι.

Σοφια: Γιατι ρε Νεφελη; Ήταν η ευκαιρια σου! Αφου τον θες!

Νεφελη: Ακριβως. Νιώθω πραγματα για αυτον και αυτος θελει ετσι για μια φορα. Δε μπορουσαμε να κοιμηθουμε το βραδυ, αρα ας κάνουμε σεξ να περάσει η ωρα... Ασε ασε... Θα χωρισε με την αλλη ή κατι παρομοιο και ειπε να το ριξει λιγο εξω. Τετοιος ειναι...

Σοφια: Καλα ετσι οπως το λες δικιο εχεις. Αλλα και παλι ρε δεν ξερεις πως νιώθει.

Νεφελη: Σοφια μην αρχιζεις πάλι, το ειπε και μονος του λεει θα περασουμε καλα. Μόνο αυτο τον νοιαζει. Εγω friends with benefits με τον Κωστα δε παίζω. Γιατι οταν εγω κολλησω για τα καλα μαζι του αυτος θα ειναι καπως "ελα μωρε σιγα για μια φορα ηταν".

Σοφια: Ενταξει ενταξει καταλαβα... Αφου εισαι τοσο σιγουρη δεν θα παρω αλλο θεση εχεις δικιο. Αλλα ρε γαμωτο νομιζα οτι τωρα που μενατε μαζί θα αλλαζαν τα πραγματα και θα βλεπατε ο ενας τον αλλον αλλιως και θα καταλαβαινατε ποσο ταιριαζετε αν σταματουσατε να τσακωνεστε.

Νεφελη: Μα δεν ειχες αδικο. Εγινε, απλα μόνο απο τη μερια μου.

Σοφια: Πφφφ...

Νεφελη: Για αυτο και θα τον κανουμε να με ερωτευτει.

Σοφια: Πως θα το κανεις αυτο ρε Νεφελη; Αν δεν εγινε τοσο καιρο, οπως τουλαχιστον υποστηριζεις, που μενετε μαζι θα γινει τωρα που φευγεις;

Νεφελη: Ναι. Δε ξερω πως... Κατι θα σκεφτω. Το προβλημα ειναι οτι απο τη μια εχω αισθηματα για αυτον και το ξερω, το καταλαβαίνω, απο την αλλη ομως οταν με νευριαζει τα ξεχναω ολα και το μονο που θελω ειναι να του σπασω το κεφαλι.

Stuck with my frenemyWhere stories live. Discover now