42

152 10 0
                                    

Τρεις μερες αργοτερα και τα αγορια ηταν εντελως καλα. Δηλαδη ο Κωστας, γιατι ο Γιαννης ηταν ακομα ελαχιστα αρρωστος αλλα εβγαινε κανονικα.

Η αληθεια ειναι οτι ειχαμε περασει πολλες ωρες με τον Κωστα μαζι αυτες τις τρεις μερες και μπορω να πω οτι τον εχω μαθει καλυτερα.

Τωρα βεβαια θα μου πειτε τοσο καιρο μενω μαζι του στο ιδιο σπιτι τωρα περιμενα να τον μαθω; Βασικα ναι, γιατι στο σπιτι ή θα έφευγα εγω ή αυτος, ή θα ηταν στο δωματιο του ή ουτε και εγω ξερω τι αλλο. Τωρα ομως δεν πηγαινε πουθενα. Εγω μονο πηγα φροντιστηριο, αλλα κατα τα αλλα κατεβαινα στο σπιτι των γονιων του για να του κανω παρεα. Μεχρι και στα μαθηματα τον βοηθησα και νομιζω οτι επιτελους κατάλαβε κατι απο βιολογια αφου του το εξηγησα με απλα λογια. Τελος παντων το νοημα ειναι οτι δεν ειχαμε ουτε κοντρες ουτε τιποτα. Αν και πρέπει να παραδεχτω οτι μετα απο τη συζητηση μας εκεινη τη πρωτη μερα στο δωματιο του τα πραγματα για μένα ηταν πιο... Πως να το πω... Τον εβλεπα ως πιο σοβαρο οχι σαν τον καραγκιοζη που κάνει τους αλλους να γελανε αλλα ποτε δε παιρνεις τίποτα απο αυτο που λεει στα σοβαρα. Δηλαδη οκ ακομα ειναι αυτο αλλα τωρα ειδα κι αλλη του πλευρα. Ειναι δυνατον να επηρεασε τοσο πολυ τον τρόπο που τον βλεπω το γεγονος οτι εμαθα λεπτομερειες για αυτον και τη σεξουαλικη του ζωη; Καταρχας... Απο που και ώσπου;
Και περα απο ολα αυτα ομως ειναι και το φιλι και αυτο που μου πεταξε τις προαλλες οτι μπορουσα να μαθω πολλα απ αυτον. Οκ μου πετουσε σεξοϋπονοουμενα απο την αρχη, πριν καν αρχισουμε να μένουμε μαζι, αλλα δε ξερω τι αλλαξε τωρα και γιατι τα παιρνω εγω διαφορετικα. Με λιγα λογια κανει πολυ περιπλοκη την ζωη μου αυτος ο άνθρωπος και δε ξερω πως να τα ξεμπερδέψω τα πραγματα.

Το αλλο θεμα που προεχει ομως ειναι οι γονείς μου. Η μαμά μου επικοινωνησε μαζι μου και θελει να συναντηθουμε σήμερα μετα το φροντιστηριο και ειμαι αγχωμενη. Ηξερα απο την αρχη οτι η μαμα μου ειναι υπερ μου κυριως γιατι ειναι πιο συναισθηματικη και δεν αντεχει την ιδεα να μενω αλλου και να μη ξερει και που. Ο μπαμπάς μου ειναι το πρόβλημα ωστοσο, οποτε ελπιζω το οτι θελει να βρεθουμε σημερα να σημαινει οτι τον επεισε να αλλαξει γνωμη.

Ετοιμαστηκα λοιπον για το φροντιστηριο και αφου τελειωσαν οι τεσσερις βασανιστικες ωρες ειδα τη μαμα μου να με περιμένει απο κατω.
Πηγαμε και καθισαμε σε ενα καφε λιγο πιο κατω απο το φροντιστηριο.

Στην αρχη μιλουσαμε για διαφορα ομως εγω ημουν σφιγμενη.  Εκεινη παλι μου χαμογελουσε. Μετα μπημαμε σε ποιο συγκεκριμένα θεματα.

Stuck with my frenemyWhere stories live. Discover now