27

154 7 0
                                    

Ειμαι στο φροντιστηριο και εχουμε διαλειμμα. Ευτυχως δηλαδη γιατι ειχα εναν μικρο καβγα με την Σοφια. Τιποτα σοβαρο βεβαια, κατι βλακειουλες, και τωρα το λυνουμε με μηνυματα. Αυτη παει σε αλλο φροντιστηριο και σημερα δεν εχει μαθημα. Εγραφα λοιπον και βλεπω αιτημα φιλιας. Καποιον μου θυμιζει αυτος αλλα δε μου ερχεται τωρα... Επαθα ενα μικρο πολυπολιτισμικο σοκ οταν καταλαβα ποιος ειναι τελικα. Ηταν οοο.. οοοο. Ο απο τετοιος καλε! Ο τυπος απο το εμπορικο! Που καναμε την μικρη παρασταση με τον Κωστα. Ναι παιδια αυτος ειναι ειμαι σιγουρη. Χαρηκα τωρα. Φυσικα και τον δεχτηκα. Περιμενα να δω αν θα στειλει μηνυμα αλλα τοτε χτυπησε το κουδουνι οποτε με την απορια εμεινα.

Οταν ξαναχτυπησε για εξω ειχα οντως μηνυμα. Απο τη μια χαμογελουσα σαν το ηλιθιο και απο την αλλη νευριαζα με την Σοφια. Αλλα δεν γινεται να της θυμωσω πρεπει οπωσδηποτε να της πω για τον τυπο που μου εστειλε τωρα.

Παιρνω τηλεφωνο και αυτα τα 10 λεπτα που εχω μιλαμε για αυτο.

Τελειωσε επιτελους το φροντιστηριο και οταν κατεβηκα για να φυγω στην εισοδο ειδα τους γονεις μου. ΑΜΑΝ! Αμαν αμαν αμαν αμαν...

Νεφελη: Εεεμ μαμα...μπαμπα...

Μαμα: Αχ αγαπη μου μου ελειψες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μαμα: Αχ αγαπη μου μου ελειψες.

Μπαμπας: Τελειωσες τα πεισματα; Νομιζω ηρθε η ωρα να ερθεις σπιτι.

Νεφελη: Τελειωσατε με την ιδεα να με στειλετε Γερμανια;

Μπαμπας: Παλι τα ιδια; Αυτο θα γινει οπως και να χει! Τα χουμε ξαναπει ειναι η καλυτερη ευκαιρια που μπορει να σου δοθει, θα μπεις σε ενα πολυ καλο κολεγιο απευθειας αλλα μονο αν αποφοιτησεις απο εκεινο το σχολειο.

Νεφελη: Δεν θελω να παω εκει. Αν ηρθατε να μου πειτε αυτο συγγνωμη αλλα πρεπει να φυγω.

Μαμα: Κατσε λιγο ακομα αγαπη μου. Τοσο καιρο εχουμε να σε δουμε.

Μπαμπας: Μας πηραν τηλεφωνο απο το σχολειο σου. Γιατι πηρες αποβολη; Με τι παρεες εχεις μπλεξει;

Stuck with my frenemyWhere stories live. Discover now