33

144 9 0
                                    

Νεφελη: Πες τα μου οοοοολα! Εχθες ειχα διαγωνισμα και μαθηματα στο φροντιστηριο και δε μπηκα καθολου μεσεντζερ ολη μερα ημουν εκει, αλλα σημερα θα μου πεις.

Σοφια: Μη χαιρεσαι, δεν εγινε τιποτα.

Νεφελη: Τιιι; Πως; Γιατι;

Σοφια: Γιατι τσακωθηκαμε.

Νεφελη: Γιατι μωρη;;

Σοφια: Γιατι ειπε στους φιλους του για το τι θα καναμε και αυτοι αρχισανε να του στελνουν μηνυματα λεγοντας μαλακιες. Εγω τα ειδα ε και καταλαβαινεις.

Νεφελη: Μωρε καταλαβαινω πως δε καταλαβαινω... οι γνωστες μαλακιες των αγοριων

Σοφια: Ακριβως. Δεν ημουν υποχρεωμενη να το ανεχτω αυτο.

Νεφελη: Ναι ρε Σοφακι μου αλλα δεν εφταιγε ο Γιαννης. Οι φιλοι του στελνανε μαλακιες οχι αυτος.

Σοφια: Μη με τρελαινεις τωρα και συ Νεφελη γιατι ετοιμη να σκασω ειμαι! Καταρχας να μην ελεγε οτι θα το καναμε και κατα δευτερον να τους εκοβε τον αερα, πραγμα που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

Νεφελη: Ναι ενταξει εχεις δικιο ετσι οπως το λες...

Σοφια: Α σε ευχαριστω πολυ!

Νεφελη: Μη φωναζεις γαμω μας ακουει ολο το σχολειο!

Σοφια: Μα δε μπορω δε μπορω!

Νεφελη: Και μετα τα μηνυματα πως τσακωθηκατε;  Πες κι αλλα να καταλαβω.

Σοφια: Ε του ειπα εγω γιατι καθεται και το διαφημιζει, μου λεει αυτος δε το διαφημιζω στους φιλους μου το ειπα, του λεω εγω το ιδιο ειναι ξερω πολυ καλα τους φιλους σου, κι λεει οτι και εγω θα το ελεγα σε σενα και λεω δεν ειναι το ιδιο γιατι εμεις δε κραζουμε και μετα αρχισαμε να τσακωνομαστε και εφυγα.

Νεφελη: Και γιατι δε πηρες ενα τηλεφωνο μωρη να ειδοποιησεις και καθομουν μεχρι τις 12 εξω με τον αλλον για να μη σας κανουμε χαλαστρα;;;;; Και μου χαλασε και το ραντεβου!

Σοφια: Εεεμ ταραχτηκα...και εκλαιγα...Ξεχαστηκα.

Νεφελη: Α ρε Σοφια αμαν βρε κοριτσι μου. Θα τα βρειτε βεβαια δεν υπαρχει αμφιβολία. Εχετε καψουρευτει τελειως ο ενας τον αλλον, μη κανετε τετοια τωρα...

Σοφια: Ναι ναι καλά... Εσενα γιατι χαλασε το ραντεβου σου;

Νεφελη: Γιατι ο Κωστας ειναι ηλιθιος και επαιρνε συνεχεια τηλεφωνο αφου πρωτα κατσικωθηκε στο τραπεζι μας. Μηπως απο τους φιλους του Γιαννη που του στελνανε μαλακιες ηταν ενας απο αυτους και ο Κωστας; Δε θα μου εκανε εντυπωση.

Stuck with my frenemyWhere stories live. Discover now