T W E N T Y - N I N E

12.2K 1.1K 137
                                    

Μία εβδομάδα αργότερα:

*Προσοχή, Σεξουαλικό περιεχόμενο προς τα κάτω. Οποιος δεν νιώθει άνετα μπορεί να προσπεράσει το σημείο όπου ξεκινάει με * και τελειώνει σε *.

Η μητέρα μου βγήκε από το νοσοκομειο εδώ και μερικές ώρες και ο Ryan με έχει πάρει τηλέφωνο να περάσω οποσδηποτε από εκεί. Κάθομαι ανεκφραστη στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού του Austin και παίζω με τα νύχια μου, τρώγοντας τα.

«Είναι κακό συνηθειο.» Ακούω την φωνή του Austin και γυρίζω τρομοκρατημενη να τον κοιτάξω.

«Ποιο;» Ρωτάω με έκπληξη.

«Να τρως τα νύχια σου.» Ρολάρει τα μάτια του και αρπάζει την κούπα με καφέ που του έφτιαξα και Προχωραει προς το μέρος μου.

Μετά τις τελευταιες αποκαλύψεις για την μητέρα μου δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί αν μάθω και κάτι άλλο. Και ακόμα καλύτερα δεν ξέρω πως συγχώρεσα τον Austin μετά τις τελευταιες αποκαλύψεις.

Κάθεται δίπλα μου στον καναπέ και αγγιζει το χέρι μου.

«Θα πας στην μητέρα σου;» Ρωτάει με αγωνία.

«Γιατί;» Αντιγυριζω αγρια.

«Γιατί προφανώς θα θες να προετοιμαστείς για κάποια πράγματα. Σωστά;»

«Εκτός του ότι ήταν γκόμενα σου κάποτε θα μπορούσα να προετοιμαστώ και για κάτι άλλο;» Φωνάζω και Σηκωνομαι ορθια προσπαθοντας να συνηδητοποιήσω τα λόγια που ξεστόμισα.

«Δεν ήταν ηκόμενα μου.» Μουρμουρίζει. «Για όνομα Blair νομίζω πως είχα συζητησει αυτό το θέμα. Η μάνα σου είναι σκύλα και έπρεπε να πληρώσει για ότι έκανε στην μάνα μου.» Γαυγιζει.

«Το ξέρω.» Απαντάω ήσυχα.

«Σαγαπάω Blair.» Λέει δείλ και έρχεται κοντά μου.

«Και εγώ.» Απαντάω ειλικρινά. «Άλλα δεν θέλω να εμφανιστώ μπροστά της.»

«Πρέπει να πας. Ο Ryan πρέπει κάτι να σου πει.» Ο Austin λέει γρήγορα.

«Τι κάτι;» Ρωτάω καχύποπτα.

Ο Austin με πλησιάζει και βάζει την παλάμη του στο μάγουλο μου ενώ με χαιδευει.

*

«Δεν θα μας κάνει το σεξ καλύτερα.» Λέω άγρια, άλλα από μέσα μου, το χρειαζομαι.

«Ω , φυσικά και θα μας κάνει.» Απαντάω και ριχνει τα χείλια του στα δικά μου. Αμέσως ανταποκρίνομαι στο φιλί μου γνωρίζοντας πόσο μου έχει λείψει όχι μόνο η προσωπική άλλα και η σωματική επαφή μαζί του.

Με σηκώνει ψηλά και κρατάει τους γλουτούς μου πιέζοντας με επάνω του και προχωράμε μαζί στο υπνοδωμάτιο του. Παίζω με τις ακρες των μαλλιων του όσο εκείνος απασχολητέ με το να πιπιλάει τον λαιμό μου. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και ανεβαίνει επάνω μου άλλα όχι για πολύ. Γυρίζω τον εαυτό μου και ανεβαίνω επάνω στον Austin. Φιλάω τον λαιμό του και αγγίζω την ακρη της μπλούζας του ανεβάζοντας την επάνω. Εκείνος χαμογελάει ενώ καγχάζει σιγανά την απειρία μου. Βγάζει την νυχτικια μου και παίζει με το στηθος μου πριν το βουτήξει στο στόμα του. Γυρίζω το κεφαλι μου πίσω και αναστενάζω σιγά σιγά και έεπιτα πιο δυνατά. Νιώθω τον Austin να χαμογελάει και ξαφνικά να αγγίζει και την υγρη πλέον περιοχή μου. Την στιγμή που το δάχτυλο του πάει να μπει μέσα μου τον σταματάω.

«Όχι.» Λέω με κομμένη την ανάσα. «Θέλω έσενα εκεί.»

Εκείνος γελάει και με γυρίζει αναποδα ανεβαινοντας επάνω μου. Αφαιρει το παντελόνι του και το εσωρουχο του και ανοίγει διαπλατα τα πόδια μου. Φυσάει με το στόμα του την περιοχή μου πριν μπει χωρίς προειδοποηση μέσα μου. Μπαινοβγαίνει κατευθειαν και άγρια και κρατάει τα πόδια μου σε σταθερο σημείο. Τα μάτια του δεν έχουν αφήσει τα δικά μου και κάθε στιγμή που τα δικά μου κλείνουν απο ευχαριστηση χτυπάει το εσωτερικό των μπουτιών μου. Σε μερικά δευτερολεπτα αφήνω μια ανάσα ανακούφισης και τελειωνουμε μαζί. Ο Austin δεν βγαίνει απο μέσα μου κατευθειαν και μόλις το κάνει βολεύεται δίπλα μου και εγώ στην αγκαλιά του.

*

«Τελικά το χρειαζομουν.» Απαντάω γεμάτη ευχαριστηση.

«Το ξέρω ότι το χρειαζόσουν μωρό μου.» Λέει εκείνος φιλώντας το μέτωπο μου.

«Νομίζω ηρέμησα αρκετά.» Παραδεχομαι.

«Ναι; Άρα μπορώ να σε προετοιμάσω εγώ.» Απαντάει.

«Ναι κάντω.» Αναστενάζω και ξεφυσάω.

«Η μάνα σου και ο πατέρας σου δεν είναι μάνα σου και πατέρας σου.»

«Άλλα;» Γελάω.

«Είσαι υιοθετημένη Blair!»

Καλό Πάσχα, καλή ανάσταση! 💓

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗWhere stories live. Discover now