T W E N T Y - F O U R

13.8K 1.3K 80
                                    

Ο Ryan σήμερα μετακομίζει στο Λονδίνο. Αν σκεφτόμουν κάτι όλες τις ημέρες πριν φύγει είναι ο τσακωμός του με τον Austin στο δωμάτιο μου τις προάλλες.

Προφανώς και θα έμαθε για την παράνομη σχέση του με την πρώην κοπέλα του, άλλα τι ήταν αυτό το τόσο σημαντικό που και οι δύο μου έκρυβαν την ώρα της έντασης;

Ο Austin αυτές τις μέρες προσπαθεί και έρχεται κοντά μου, άλλα κρατάει και μία απόσταση. Ο Ryan αποφεύγει να μου μιλάει και αυτό κάνει την μητέρα μου να τον ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι συμβαίνει μεταξύ μας. Δεν θα ήθελα να ξέρει τίποτα για εμένα αυτή η γυναίκα. Αν κάνει κάτι σωστά τόσο καιρό είναι να αγνοεί την ύπαρξη μου, ας συνεχίσει να το κάνει.

Θα ήθελα κανονικά να περάσω τον χρόνο με την οικογένεια μου και να αποχαιρετησω και εγώ τον Ryan όπως θα άρμοζε να κάνει μία μικρή αδερφή, άλλα η άρνηση του ήταν προφανές και έτσι δεν ήθελα να πιεσω τις καταστάσεις.

Μια απλή αδελφική αγκαλιά και ένα 'Μου λείπεις.', ήταν αρκετό για να αποχαιρετησω τον αδερφο μου, μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή.

Η Steph ήταν αρκετά απασχολημένη και στεναχωρεμένη για την φυγή του Ryan που δεν μπορούσα να την βασανίζω με τα δικά μου ανεξήγητα προβλήματα. Εξάλλου και η Steph και η Brandon και όλο το σχολείο μη σας πω, πιστευεί πως θα επιστρεψω στπν Austin ακόμα και εάν οι περισσοτεροι δεν ήξεραν καν ότι είχαμε κάτι σαν σχέση. Που βασικά κάναμε σεξ, άλλα δεν νομίζω ότι ένας άνδρας χρειάζεται τον τίτλο της σχέσης για να κάνει σεξ με μια κοπέλα.

Την ώρα που έβαζα τα βιβλία μου για το σχολείο στην τσάντα μου και ετοιμαζόμουν Μα φύγω, η πόρτα του δωματιού μου χτυπάει και σε δευτερολεπτα έχω φτάσει μπροστα της να αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανοίξω η αν όχι. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ο Austin, τώρα που έφυγε ο Ryan δεν θα υπήρχε καποιος που να τον εμποδίζει να έρχεται να με δει. Ακόμα και από την κανονική πόρτα. Δεύτερή σκέψη ήταν οι κολλητοί μου, άλλα μίλησα μαζί τους περιπου πέντε λεπτά πριν που μου επιβεβαίωσαν πως με περιμένουν στο σχολείο. Τρίτη σκέψη οι γονείς μου. Μια σκέψη που αποβαλλα εντελως, γεγονός πως οι γονείς μου δεν θα χτύπαγαν καν για να εισέλθουν στο δωμάτιο μου. Μάλλον δεν θα εισέλθεταν καν.

Άλλα φυσικά αυτό που κρυβόταν πίσω από την πόρτα ήταν κάτι ακόμα καλύτερο.

«Jessica;» Τα μάτια μου σχεδον πετάχτηκαν έξω από την εκπληξη. Η Jessica δεν αντέδρασε αρκετά. Με ένα χαμόγελο μπήκε στο δωμάτιο μου και έκλεισε την πόρτα πίσω της. Είχα να την δω μήνες, τι την κάνει να εμφανίζεται εδώ;

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗWhere stories live. Discover now