T W E N T Y

17.8K 1.3K 119
                                    

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. SEXUAL CONTACT*

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην ζωή που σε βάζουν να αναρωτιέσαι το 'Γιατί σε εμένα και όχι σε κάποιον άλλον;'. Ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει να πει, 'Πάλι καλά που συμβαίνει σε εμένα, ώστε να μάθω από αυτό, να γίνω καλύτερος από αυτό, να βελτιωθώ απο αυτό, και όχι κάποιος άλλος.' Σε τι οφείλεται αυτό; Οι άνθρωποι είναι εγωιστές. Σκέφτονται τον εαυτό τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κάποιοι δεν δίνουν στην μάνα τους νερό, γιατί είναι εγωιστές. Δεν λογαριάζουν τα παιδιά τους. Τις γυναίκες τους, τους αντρες τους κτλπ.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι. Κάποιοι ελάχιστοι, που θα έρθουν στην ζωή σου και δεν θα είναι εγωιστές. Όταν αυτοί οι άνθρωποι θα σκέφτονται πρώτα,'πως να πονέσουν εκείνοι για να μην πονέσεις εσύ. Τότε αυτούς ναι. Αυτούς να τους κρατήσεις στην ζωή σου. Αυτοί θα αξίζουν.

Austin's Pov  (2018 σουρπαιζζζζζ💥)

Νομίζω πως είναι η πρώτη πρωτοχρονια, που πραγματικά χαίρομαι που θα αλλάξει ο χρόνος. Γιατί όσο ο χρόνος θα αλλάζει, θα έχω στα χέρια μου την Blair. Και αυτό δεν είναι κάτι απλό. Μπορεί στην ζωή μου να έχω πηδήξει, με το συμπάθειο, αρκετές κοπέλες. Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες. Καμία ωστόσο δεν ήταν η Blair. Είναι τόσο διαφορετική από τις άλλες, που από την πρώτη στιγμή που ζήτησε την βοήθεια μου, ήξερα πως έπρεπε να πω ναι. Αν και πίστευα πως ήταν απλά ένα κόλπο, ένα κολπο για να βρεθώ στο κρεβάτι μαζί της, που ήταν δεν ήταν βρίσκομαι, άλλα όσο την γνώριζα τόσο δεν μπορούσα να  την βγάλω από το μυαλό μου. Είναι και κάποιους ανθρώπους που τους κρατάς , εκεί μαζί σου, ότι και να γίνει.

Ήταν ξημερώματα του 2018. Δεν ξέρω αν ένιωθα τυχερός που ήμουν ο πρώτος της Blair ή αν έπρεπε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο που με εμπιστεύτηκε; Μάλλον το δεύτερο;
Δεν ξέρω αν την πόνεσα, η εάν την έκανα να αισθανθεί οπως αισθάνθηκα εγώ αυτή την βραδυά. Ολοκληρωμένος. Έτσι δεν το λένε;

Τα καστανα μαλλιά της ήταν ανακατεμενα πάνω στα χέρια μου. Μισα ιδρωμένα, μισά στεγνά. Φυσικά, θα ίδρωνε. Ήρθε σε οργασμο τουλάχιστον 10 φορές αυτή την βραδυά. Όσο περιέργο και εάν ακουγεται. Προσπάθησα να κάνω την πρώτη της ημέρα το 2018 καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη. Η μητέρα της δεν σταμάτησε να την παίρνει στο κινητό, άλλα τελευταιά στιγμή η Blair το έκλεισε και αφέθηκε σε εμένα. Ήταν δικιά μου όλο το βράδυ. Χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση στα λεγόμενα μου.

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα