T W E N T Y - F I V E

13.4K 1.2K 31
                                    

«Μπλερ, Μπλερ στάσου.» Η φωνή του Austin με έκανε να γυρίσω το κεφάλι μου. Σχεδόν μία εβδομάδα τον αποφευγω μετά από αυτά που άκουσα από την Jessica. Εντάξει, δεν τημ πίστεψα ακριβώς άλλα γιατί να έρθει να μου πει τόσο περιπλοκά πράγματα; Θα μπορούσε να είναι τόσο σκύλα;

Ναι.!

Α μπα, δείτε ποιος γυρίσε. Η φωνούλα που έχουμε όλοι μέσα στο κεφάλι μας. Αυτή η φωνη ξερόλας.

«Γεια σου Austin.» Λέω όσο πιο απλά μπορώ έτσι ώστε να ακουστώ μια χαρά. Φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου δεν το δείχνουν και το χαμόγελο μου είναι πολύ ψεύτικο.

«Blair , τι σε έχει ποιάσει; Νόμιζα πως είχαμε ξεπεράσει το τότε θέμα τώρα τι συμβαίνει;» Με ρωτάει με τρόμο στα μάτια μου.

«Δεν συμβαίνει κάτι.» Ψεύδομαι. Και φυσικά δεν είχαμε ξεπεράσει το τότε θέμα όπως λέει.

«Δεν σε πιστεύω» σταυρώνει τα χέρια του. Είμασταν στον διάδρομο του σχολείου πραγμα που σημαινει, πως πολλά παιδιά πέρναγαν δίπλα μας και μας κοιτούσαν αδιαφορα μεν αλλα με αρκετή περιεργεια για το τι συζητάμε.

«Συγνώμη, αλλά πρέπει να πάω στο μάθημα.» Λέω κάπως στεναχωρεμενα, άλλα είναι ο μόνος τρόπος να τον αποφυγω και να προσπαθησω να βάλω τις σκεψεις και τα γεγονότα σε μια ταξη.

«Όχι»

«Τι όχι;» Ρωτάω μπερδεμενη.

«Όχι δεν θα πας για μάθημα. Blair, με αποφεύγεις μια εβδομάδα συνεχόμενα, θέλω να μάθω τι σκατά σου συμβαίνει» ο Austin απαιτεί και πριν προλάβω να απαντήσω, με σερνει με μανια προς τις τουαλετες των αγοριων.

Των αγοριων βρήκε;

Σκάσε φωνούλα! Αυτό είναι το λιγότερο που με ενδιαφερει τώρα!

«Austin δεν θέλω να απουσιάζω από τα μαθήματα μου. Πρέπει να καταλάβεις πως χρειαζομαί τον χρόνο μου, έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα στην σειρά και να..» πριν προλάβω να τελειώσω την πρόταση μου, τα χείλια του ήταν κολλημένα στα δικά μου. Κρατούσε με τα δυο του χέρια τους καρπούς μου έτσι ώστε να μην κουνηθώ και με είχε σπρώξει στον τοίχο. Σιγά σιγα, με μεταφερε μέσα σε μία από τις τουαλετες και κλείδωσε την πόρτα. Το φιλί του ήταν αργό στην αρχή, άλλα εφόσον είδε το πως αντέδρασα και ανταπέδωσα αμέσως, Άρχησε να γίνεται αγριο και πιο άγριο.

Τραβηχτηκα ελάχιστα και τον κοίταξα που με δέος με παρακολουθούσε.

«Σταμάτα να μου αντιστέκεσαι. Έχεις γίνει ράκος μακρυά μου» με ενημερώνει, σαν να μην το γνωριζω ήδη.

«Μην με μπερδεύεις με τον εαυτό σου.» Λέω σκληρά.

«Ίσως είμαστε και οι δυο ρακκοι, ο ένας μακρυά από τον άλλον!» Με συμβουλεύει και ενώνει ξανά τα χείλια μας. Η έντονη αισθηση που μου προκαλεί είναι πίσω και το σώμα μου δεν αντιδράει στις επιθυμίες μου. Η μήπως οι επιθυμίες μου δεν αντιδράνε στο σώμα μου;

Ότι και να είναι αυτό, κραταει τον Austin κοντά μου, από το να τον σπρώξει και να τον διαολοστειλει.
Τα χέρια του κατεβαινουν στα ισχιά μου και πιεζουν τον εαυτό του επάνω μου.

«Μου έχεις λείψει πολύ Blair.» Λέει μέσα από το φιλί μας, όταν τα χέρια του σφίγγουν τους γλουτούς μου. «Εγώ;»

«Τι εσύ;» Ρωταω ξεπνοη.

«Σου έλλειψα;» Τα μάτια του με κοιταζουν πια, και τα χείλια του έχουν απομακρυνθει απο τα δικά μου.

«Ναι» λέω ειλικρίνα. Αυτό τουλάχιστον δεν μπορούσα να το κρύψω. Μου έλλειπε, μου έλλειπε η μυρωδια του, τα αστεία του, οι εξορμήσεις του στο δωμάτιο μου από το παραθυρό μου, η χαζομάρα του, τα πάντα απο εκείνον. Άλλα κυρίως μου έλλειπε το αγγιγμα του. Μετά το βράδυ της πρωτοχρονιάς, δυσκολά Ξεπερνιέται..

Ο Austin σου θυμιζει ότι έχεις να κάνεις σεξ, ακριβώς δύο μήνες Blair. Αύριο μπαίνει ο Μάρτιος.

Σκάσε φωνούλα! Σου φαίνεται ότι εδώ που είμαστε έτσι κολλημένοι σαν να είσαι σε λεωφορειο δυο η ώρα το μεσημέρι, δεν θα συμβεί κάτι; (Παραδεχτήτε το, δύο η ώρα το μεσημέρι σε λεωφορειο, είναι ο μαρτύριο. Ειδικα αν δεν πλένονται!)

Τα χείλια του σκάνε ένα μεγάλο χαμόγελο και έρχεται ξανά κοντά μου. «Ίσως μπορόυμε να κάνουμε κάτι γιαυτό;» Ρωτάει και η παλάμη του πειράζει το λαστιχο της φόρμας μου.

«Όχι εδώ, προς θεου το σεξ στις τουαλετες μου λείπει» λέω και κρατάω το κεφάλι μου από το να το χτυπήσω στον τοίχο. Εκείνος γελάει και με τραβάει απο το χέρι σέρνοντας με προς τα έξω.

Όταν με δυσκολια, σκαρφαλώνουμε τα καγκελα του σχολειού μας και Μπαινουμε στο αυτοκίνητο του, γυριζει να με κοιτάξει με ένα πονηρό χαμόγελο.

«Έχεις δίκιο, το σεξ στο σπίτι μου είναι πολύ καλύτερο.» Μου κλείνει το μάτι και βάζει μπρος.

Νομίζω πως αν δεν φτασει εγκαίρως θα ορμησω επάνω του. Είμαι περισσοτερο ξαναμμενη απο όσο φαντάζεστε.

-

Σπόιλερ = σεξ στο επόμενο κεφάλαιο.

Σας χαιρετώ γκαιζζζ.
Τι κάνετε πως είστε;
Μικρό άλλα ήμουν τόσο κουρασμενη απόψε που το έσπασα σε δυο κομμάτια έτσι ώστε να απόλαυσετε το καλύτερο στο επόμενο:()

Φιλάκια και τα λέμε (μάλλον αύριο:)💕)

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα