S E V E N T E E N

16.3K 1.4K 79
                                    

«Μπλερ σε παρακαλώ σταμάτα να κάνεις σαν μωρό και βγες έξω» η Στεφ αγανάκτησε με τα νάζια μου και αναστέναξε έξω απο την πόρτα του μπάνιου μου.

«Όχι.» Ούρλιαξα.

«Δεν το πιστεύω αυτό!» Είπε περισσότερο στον εαυτό της. «Τουλάχιστον βγες να το δούμε πάνω σου!» Απαίτησε.

Πήρα μια βαθιά ανάσα πριν ξεκλειδώσω την πόρτα και κάνω μια υποτιθέμενη σβουρα μπροστά της. Το πρόσωπο μου είχε μονίμως μια ξινίλα , η οποία δεν άρεσε καθόλου στην Στεφ, αν αναλογιστούμε το ύφος της.

«Ορίστε. Με είδες; Τώρα μπορώ να πάω να το βγάλω» είπα άλλα η Στεφ με έπιασε απο τον καρπο και με τράβηξε στο δωμάτιο μου, έτσι ώστε να μην μας ακούνε οι γονείς μου.

Οι οποιοί έχουν πέσει σε καταθλιψη απο την στιγμή που ο Ryan τους είπε ότι θα φύγει.

Ναι, είμαι και εγώ εδώ

«Γιατί δεν θες να φορέσεις αυτό το φόρεμα; Έψαχνα δύο ωρες την ντουλάπα μου για να στο βρω» η Στεφ έβαλε τα χέρια της σταυρωτα κάτω απο το στήθος της και ρόλαρε τα μάτια της.

Πράγματι είμαι ευγνώμων που η κολλητή μου προσπάθησε να μου βρει το καλύτερο φόρεμα για το πάρτυ της παραμονής άλλα μπορούσε να βρει τουλάχιστον ένα ποιο... φορτωμένο;

«Και από όλα σου τα φορέματα μου βρήκες το πιο αποκαλυπτικό;» Ρώτησα τονιζοντας την τελευταιά λέξη.

«Πως ήθελες να έρθεις; Σαν καλόγρια;» Ρώτησε και κάθησε στο κρεβάτι μου, καθαρά κουρασμενη με τα νάζια μου.

Δεν ήταν ότι αυτου του είδους φορέματα δεν μου άρεσαν. Μου άρεσαν και με το παραπάνω, απλώς, πιστεύω πως για να κάνεις την σωστή εντύπωση σε καποιον δεν χρειάζονται όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια και τα αποκαλυπτικά ρούχα.

«Όχι ακριβώς έτσι όμως» έδειξα το ανοιχτό ντεκολτε του φορέματος. Και δεν ήταν το θέμα μονάχα το ντεκολτε, άλλα ολόκληρο το φόρεμα. Ήταν τρεις παλάμες πάνω από το γόνατο και η πλάτη ήταν ανοιχτή. Ήταν αποκαλυπτικό αρκετά, μπορούσε να βρει ένα πιο συμμαζεμένο. Ένα φόρεμα που θα είχε ένα τουλάχιστον από αυτά τα τρία ανοιχτά πράγματα.

«Ήταν το πιο σεμνό που είχα» έδειξε το φόρεμα της και πράγματι, μπροστά του, το δικό μου φάνταζε ράσο.

«Ναι το βλέπω αυτό» ειρωνεύτηκα.

Τι θα σκεφτει ο Άστιν αν με δει έτσι;

Ωωω, σίγουρα θα του εξάψεις την φαντασίωση με αυτό το φόρεμα, άλλωστε του χρωστάς.

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗWhere stories live. Discover now