S I X T E E N

15.8K 1.4K 38
                                    

«Μπράντον, όλες οι αφίσες είναι κάτω.» Η Στεφ διαμαρτυρήθηκε στο αγόρι της, όταν οι αφίσες του χριστουγεννιάτικου χορού ήταν πεσμένες στο πάτωμα του διαδρόμου.

«Ήταν δικιά σου ιδέα να ανέβω στο θρανίο και να τις κολλήσω. Δεν είμαι ο Σούπερμαν.» Είπε ξεφυσώντας.

«Μην μου βγάζεις γλωσσα.» Η Στεφ φώναξε , μέχρι να κουραστώ να τους ακούω και να μπω στην μέση.

«Τι λέτε απλά να μαζέψουμε τις αφίσες και να κάνουμε ότι αυτό δεν συνέβει ποτέ;» Πρότεινα και τα παιδιά κούνησαν το κεφάλι τους κοιτάζοντας ο ένας μακρυά από τον άλλον.

Η Στεφ με τον Μπράντον, ήταν σίγουρο πως πριν δεχτούν να πάρουμε εμείς την πρωτοβουλία και να διαφημίσουμε τον σχολικό χορο, ήταν τσακωμενοι. Η ένταση τους φάνηκε από το πρώτο κιωλλας δευτερόλεπτο. Δεν μου αρέσει να βλέπω έτσι τους φίλους μου, ποτέ δεν μου άρεσε ακόμα και όταν είμασταν όλοι μια παρέα.

Πήρα το ζιλοτειπ από το χέρι της Στεφ και έσφιξα τον καρπό της οδηγώντας την κάποια βήματα πιο εκεί.

«Τι συνεβει σε εσάς του δυο;» Ρώτησα ενώ πήρα μια άφησα στο χέρι μου, και αρχησα να την κολλάω.

«Να ρωτήσεις αυτόν.» Είπε με νεύρα και τράβηξε μια άφησα από το δικό μου χέρι.

«Τον ρώτησα και μου είπε ακριβώς το ίδιο. Να ρωτήσω εσενα. Δεν πάει έτσι όμως.» Αναστέναξα και εκείνη με κοίταξε με ένα απαλό βλέμμα.

«Την θυμάσαι την Αμελια;» Ρώτησε με ένα ειρωνικό τόνο στην φωνή της.

«Την κοπέλα που την έπεφτε στον Μπράντον; Αυτή από την Δευτέρα; Πες μου ότι ζηλεύεις αυτήν!» Είπα με ένα γελακι, αλλά η Στεφ σοβαρολογούσε.

«Τον έχει ζαλίσει στα μυνηματα Μπλερ.» Είπε και έριξε μια υποτιμητική μάτια στον Μπράντον, που μάζευε τις άφησες του διαδρόμου.

«Δεν είναι αυτός λόγος να θυμώνεις στον Μπράντον.» Εξήγησα.

«Φυσικά, αν δεν της απαντούσε..» άφησε έναν στεναγμο και συνέχισε την δουλειά της.

«Απλά θέλει να είναι ευγενικός.» Προσπάθησα να εξηγήσω, αλλά δεν φαίνεται να με ακούει. Οι προσπαθείες μου δεν αποδίδουν πουθενά, και άλλωστε τι ξέρω εγώ από σχέσεις;

Η πόρτα του διαδρόμου ανοίγει, και η άκρη του ματιού μου αντικρίζει τον Αστιν με ένα χαμόγελο να έρχεται προς το μέρος μου. Η Στεφ απλά με σκουνταει και χαμογελάει πίκρα.

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗWhere stories live. Discover now