T W E N T Y - T W O

14.5K 1.4K 40
                                    

Blair's POV

«Steph, εξήγησε μου τι σκατά κάνουμε στο πάρκο;» Φωνάζω στην , πλέον ξανά, κολλητή μου όταν κοιτάζει τριγύρω σαν μανιακός δολοφόνος.

Πραγματικά με την Steph δεν ήταν εύκολο να μείνουμε χωριστά. Ειδικά μετά το περιστατικο με τον Austin, όταν γύρισα σπίτι είδα την ανυσηχια στα μάτια της, για όταν έλλειπα όλο το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Φυσικά δεν είχα και την όρεξη να τσακωθώ μαζί της η να βγω από μια φιλία χρόνων απλά και μόνο επειδή ήθελε τον αδερφό μου. Απλώς ήθελα να το μάθω νωρίτερα και από αυτήν.

«Μπορείς να κάνεις ησυχία;» Η Steph λέει αυστηρά και παραδίνομαι ενώ κάθομαι στην κούνια. Οι αλυσίδες τρίζουν κάνοντας την σκηνη ακόμα πιο creepy από ότι είναι.

Μπορεί να είναι 5:10 το απόγευμα, όμως έχει συννεφιά και εκτός αυτού βραδυαζει νωρίς. Το πάρκο είναι ήδη σκοτεινό από τα διάφορα δέντρα που καλύπτουν τα υπόλοιπα σπίτια.

Μόνο ο Freddy Κρούκερ μας έλλειπε..

Έχω χάσει και το χιουμορ μου η δόλια με όσα μου συμβαίνουν.

*Απόλυτη σιγή*

- Το ποιο;

«Γιατί άργησε τόσο;» Η Steph φωνάζει τραβώντας την προσοχή μου επάνω της.

«Ποιος;» Ρωτάω ανυποψίαστη.

«Blair , αν δεν σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις, θα σε δέσω στον κορμό του δέντρου!» Με απειλει.

Χαμογελάω αυτάρεσκα όταν κοιτάζω τριγύρω μου τα δέντρα.

«Σε ποιο από όλα;»

Εκεί που είναι έτοιμη να απαντήσει και φυσικά να με βρίσει για την ανυπομονησία μου, ακούω πατημασιές πίσω μου από την είσοδο του πάρκου. Η Steph χαμογελάει αμέσως και το βλέμμα της αλλάζει ενώ με κοιτάζει με αγωνία.

Γυρίζω το κεφάλι μου προς τα πίσω για να αντικρυσω κανένα άλλον από τον Austin.

Είναι πιο όμορφος από ποτέ...

Τα μαλλιά του είναι ανακατεμένα και μπερδεμένα μεταξύ τους, φτιάχνοντας ένα ακόμα πιο σεξυ προφιλ του. Φοράει αθλητικα ρούχα, πράγμα που προδίδει ότι ήταν στο γυμναστήριο. Μοιάζει αντμπορος να ανορθώσει κάποια λέξη και απλά κοιτάζει σαν χαμένος μέσα στα μάτια του.

Έπειτα ανεβάζει το χέρι του προς το πίσω μέρος του λαιμού του, γδέρνοντας το σβερκο του , χαμογελόντας μου πριν μιλήσει.

«Γεια σου!»

Όταν γυρνάω να δω την Steph είχε εξαφανιστει. Ήμουν μόνη, μαζί του.

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗKde žijí příběhy. Začni objevovat