TWENTY - SEVEN

13.2K 1.2K 50
                                    

Άνοιξα τα μάτια μου για να βρω το κεφάλι του Austin ακουμπησμένο στην κοιλιά μου, με το στόμα του ελαφρως ανοιχτό. Τουλάχιστον τήρησε την υπόσχεση του. Είπε πως θα είναι εδώ όταν ξυπνήσω και δόξα τον θεό ήταν.

Τα μάτια του ήταν κλειστά και είχε έναν ήρεμο ύπνο. Και εγω είχα έναν ήρεμο ύπνο μετά από αρκετό καιρό. Θέλησα να σηκωθώ, να εξερευνήσω το σπίτι του, ενώ δεν είχα την ευκαιρία τις υπολοιπες φορές που είχα έρθει. Μα το σώμα του επάνω στο δικό μου δεν μου έδινε κανένα περιθωριο να σηκωθώ.

Έμεινα απλά όσο ήσυχη μπορούσα, κλείνοντας ξανά τα μάτια μου χωρίς να γνωρίζω ιδιαίτερα τι ώρα είναι, ελπίζοντας να ξυπνήσει γρήγορα. Μπορεί να μου αρέσει να τον βλέπω να κοιμάται ήσυχα, άλλα σίγουρα τον λατρεύω να μου μιλάει ή να μου κάνει ότι μου έκανε εχθές.

RYAN'S POV

Η Jessica έβαζε ρουζ στο πρόσωπο της όσο περπατούσαμε προς το σπίτι μου. Προς το πατρικό μου.

«Τι σκατά κάνεις; Μία τέτοια ώρα βάζεις ρουζ;» Φωνάζω και εκείνη ανασηκώνει τους ώμους της.

«Και στις χαρές και στις λύπες πρέπει να περιποιούμαι! Να μας βρει καμιά λυποθιμια, να τρέχουμε σε κανά νοσοκομείο και τόσο κόσμος θα μας δει. Αβαφτες θα πάμε;» Ρολάρω τα μάτια μου. Η Jessica δεν ήταν ποτέ οδιατερά αστεία. Άλλα φυσικά δεν διαλεγεις ποιον θα ερωτευτεις έτσι; Και μάλλον την πάτησα μαζί της.

Χτυπάω το κουδούνι και η μητέρα μου βγαίνει στην πόρτα.

«Ryan, γιε μου, γύρισες τόσο γρήγορα;» Ρωτάει και με αγκαλιάζει. Διστακτικα απλώνω τα χέρια μου γύρω της και η Jessica μισογελάει. Ήξερα πως δεν θα κραταγε το στόμα της κλειστό, αργά ή γρήγορα θα τα ξεράσει όλα.

«Κοίτα μαμά, συνέβησαν κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να συζητησουμε.» Της είπα και προχώρησα προς τα μέσα στο σπίτι. Εκείνη Ξεφύσηξε άλλα με κράτησε από τον ώμο και με ανυσηχια στα μάτια της πήρε θέση στον καναπέ.

«Καταρχήν η Blair είναι εδώ;» Ρώτησα κοιταζοντας προς τα επάνω.

«Όχι. Δεν γύρισε εχθές.» Ανασηκωσε τους ώμους της. Με πληγώνει να μην της δίνει σημασία.

«Και που είναι;» Είπα με αγωνία.

«Δεν ξέρω.» Απάντησε εκείνη. «Η Blair δεν δίνει αναφορα που πηγαίνει. Σε λίγο καιρό κλείνει τα δεκαωχτο.» Είπε ανηξερη.

«Και; Δεν θα έπρεπε να πάρεις την κόρη σου και να την ρωτήσεις που είναι;» Η Jessica είπε ειρωνικά και γύρισα να την κοίταξω με αγριαδα. Εκείνη μαζεύτηκε.

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα