F I F T E E N

16.1K 1.4K 49
                                    

Blair

Έκλεισα σφυκτα τα μάτια μου όταν ο Austin είχε τα χείλια του επάνω στο μάγουλο μου και τα έτριβε σιγανά. Ένας μικρός αναστεναγμός βγήκε από τα χείλια μου, όταν τα χέρια του κατέβασαν και έβγαλαν τελείως το παντελόνι μου.

«Αυτό δες το σαν extra μάθημα. Η και σαν όχι.» Ο Austin είπε και προχώρησε προς τα κάτω. Δεν ήθελα να ρωτήσω τι εννοεί, η τι πρόκειται να κάνουμε, τον εμπιστεύομαι χωρίς να αναγνωρίζω το γιατί. Τα χέρια του κράτησαν τα ισχια μου πριν προχωρήσει προς τα κάτω και στο εσώρουχο μου. Τα μάτια του κόλλησαν στο πρόσωπο μου.

«Πες ότι αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δεν θες. Πες ότι δεν θες εγώ ο αληταμπουρας του σχολείου, να σου το κάνω αυτό.» Είπε με αυστηρή φωνή.

«Όχι.» Απάντησα.

«Όχι τι;» Ρώτησε ξανά. Τα μάτια του ήταν στα δικά μου. Δεν κουνιόταν η δεν έκανε καμία κίνηση, περίμενε την απάντηση μου.

«Θέλω.» Ήταν κάποιες μικρές λέξεις που κατόρθωνα να πω, μέσα σε αυτή την στιγμή της ηδονής που μου προσφερε.

«Καλά λοιπόν. Δικό σου θέλημα!» Είπε και χαμογέλασε αυτάρεσκα. Τα χέρια του έλυσαν το κορδόνι από το εσώρουχο μου και λίγο πριν πέσει κάτω δάγκωσα τα χείλια μου. Δεν είχαμε ξαναβρεθεί τόσο αποκαλυπτικά κοντά με τον Austin, κι ενώ θα έπρεπε να ντρέπομαι κι να αισθάνομαι αμήχανα, πιστεύω πως είναι το σωστό. Μπορεί να έχει δει αρκετά κορίτσια γυμνά, μέσα σε αυτά και η κοπέλα του Ryan αλλά απλώς νιώθω κάτι διαφορετικό. Η ίσως το κάνω μόνο εγώ.

«Μην σκέφτεσαι τόσο πολύ Blair. Αφεσου στην στιγμή» πρόσταξε πριν το δάχτυλο του αρχίσει να τρίβει την κλειτορίδα μου. Έκλεισα τα μάτια μου και έσφιξα τα δάχτυλα μου στα σεντόνια. Ο Austin κατάλαβε την ένταση της στιγμής και ξεκίνησε αυτό που κάνει ακόμα πιο γρήγορα. Ένιωθα ότι πετάω στα σύννεφα, μέχρι που ένα μικρό τσίμπημα με έκανε να αναπηδησω από τον λήθαργο μου.

«Τι η-ήταν αυτό;» Ρώτησα με τα μάτια μου να τρεμοπαίζουν.

«Χαλάρωσε.» Απάντησε και ξεκίνησε να επιτάχυνει τα δάχτυλα του. Γρήγορα ανακάλυψα πως αυτό το μικρό τσίμπημα ήταν, το μεσαίο του δάχτυλο που είχε εισχωρήσει μέσα μου. Σαφώς είχα ακούσει γιαυτα, αλλά πάντα φοβόμουν αυτού του είδους τα προκαταρκτικά. Πλέον δεν το νομίζω. Όχι τόσο τουλάχιστον.

Ο Austin ανέβηκε προς τα επάνω και ξεκίνησε να πιπιλίζει τον λαιμό μου, με σίγουρο αποτέλεσμα ότι θα μου αφήσει σημάδια. Αλλά δεν με ένοιαζε. Φυσικά εάν μείνουν έως να ξαναδώ τον Brandon και την Steph θα έπρεπε να δώσω εξηγήσεις.

10 steps to have sex (Book 1) ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗWhere stories live. Discover now