67.rész. /Borítékolt boldogság/

259 9 0
                                    

Georgi szemszöge

Február 14.

Valentin nap van! Hiába vagyunk Harryvel körülbelül 2 éve együtt, mégis ez az első közös Valentin napunk.. március körül ismerkedtünk meg és júliusban ment el az 1 éves Amerikai turnéjára. Következő év júliusában visszajött, eltelt a nyár, az ősz, most már lassan a tél is és február 14.-e van. Izgatott vagyok a mai nappal kapcsolatban. Már lassan 8óra lesz, úgyhogy felkelek. Harry nincs itt az ágyban, gondolom lent reggelizik, vagy valami. Ó, az egy kis boríték az ő felén? Igen! Lássuk csak. Miért van ráírva az én nevem? Oké Georgi, ne legyél hülye, rá van írva a neved, akkor valószínűleg tied ez a levél! Nyisd ki! Kíváncsian felnyitottam a borítékot.

„Jó reggelt szerelmem! Remélem csodásan aludtál! Gyere le a konyhába, sütöttem neked finom palacsintát!
Xx."

Elmosolyodtam e levél elolvasásán. Remélem lesznek még borítékok! Lesétáltam a nappaliba és észrevettem, hogy az üvegasztalon egy hatalmas rózsacsokor van, vázába téve. Te jó ég! Ez csodálatos! Ha 40 vagy 50szál rózsa nincs benne, akkor egy sincs! Tényleg elképesztően szép ez a csokor! A váza mellett ismét egy boríték!

Szívem, hogy tetszik a csokor? A konyhaasztalon találsz epret, nutellát és tejszínhabot. Ne hogy félre értsd, ezek a palacsintához kellenek. Legalábbis most... Na szóval szépen reggelizz meg, majd öltözz fel! De rétegesen és melegen öltözz, mert elég csípős kint az idő!

Xx."

Még a hideg is kirázott amikor olvastam az 'eper és a tejszínhab' szót.. biztos, hogy nem fogok a palacsintához epret és tejszínhabot enni! Egy életre megutáltam mindkettőt. Jó lesz nekem a nutella!
Helyet foglaltam az asztalnál, majd elfogyasztottam 3 nutellás palacsintát. Az ínycsiklandó reggeli után megittam a szokásos 'reggeli ébresztő italomat' a kávét. Felszaladtam a fürdőszobába, arcot és fogat mostam. Hosszú csokoládé barna hajamat kifésültem, arcomra egy nagyon kevés korrektort és alapozót raktam, számra pedig egy kis szájfényt. Vörös rúzst szerettem volna, de nappal az eléggé hivalkodó, úgyhogy tökéletes lesz nekem a szájfény. Miután ezekkel kész lettem, visszamentem a hálóba, hogy felöltözzek. Egy fekete nejlon harisnyát vettem fel, rá egy fekete szűk farmert. Kinyitottam az akasztós szekrényt, majd kivettem a virág mintás csodaszép felsőmet. Hosszú ujjú, a háta teljesen csipke és az egész tunikát virágok borítják. Mikor levettem a vállfáról egy boríték esett ki belőle.

„Tudtam, hogy ezt fogod választani! Bátran kijelenthetem, hogy ez az egyik legszebb felsőd, bár még sosem láttam rajtad! Remek választás Hercegnő! De ez felé még vegyél valamit! Nem szeretném, ha megfáznál! Ha felöltöztél, kérlek menj ki a kocsihoz.

Xx."

Egy egyszerű fekete hosszított pulóvert kaptam magamra, amit elől egy aranyos kis gombbal lehetett összegombolni. Fekete magassarkút, vagy fekete bokacsizmát vegyek? Hát Harry azt mondta, hogy rétegesen és melegen öltözzek.. hallgatok rá, szóval a fekete bokacsizmát veszem fel! A kistáskámba csak a kulcsot, illetve a telefonomat rakom, hisz most úgy sem kell más. Felvettem a téli kabátom, bezártam az ajtót és siettem a kocsihoz. A szélvédő alatt feküdt egy újabb boríték!

„Hamar kész lettél szerelmem! Nézz csak bele a táskádba! A kulcsodon és a telefonodon kívül, benne lesz még a kocsikulcs! Ülj csak be a kocsiba és hívd fel Billt! Ne aggódj, bent van a telefonszáma a telefonodba. Bill nem fogja felvenni, hanem csak kinyomja. Talán 5 percet sem kell rá várnod és megérkezik.

Xx."

Nem lehet a kocsikulcs a táskámba! Hát én tényleg csak a telefonomat és a kulcsomat tettem bele! Várjunk csak.. na jó, még is csak itt van! De.. hogy? Na mindegy, beülök a kocsiba és hívom Billt. De ki is az a Bill? Ja! Harry egyik testőre. Óh, Georgi! Rövid a memóriád..
Hívni kezdtem Billt, ő pedig kinyomta. Talán tényleg 5 perc, vagy még annyi se telt el, amikor megérkezett és beszállt az autóba.

First&Last /H.S. Fanfiction/Where stories live. Discover now