48.rész. /A szörnyű hír.../

237 13 0
                                    

Georgi szemszöge

Dél van, Harry pedig sehol. Aggódom érte. Hívtam, de nem értem el. Hajnali 4ig vártam rá.. Niallt is hívtam, de egy csaj vette fel a telefont és azt mondta, hogy Niall most nem ér rá, aztán lerakta. Fogalmam sincs mi történhetett tegnap, vagy hogy hol aludt Harry.

-Szívem, kérlek nyisd ki az ajtót! - dörömbölt Harry. Nocsak, az emlegetett szamár úgy tűnik megérkezett. Hamar ajtót nyitottam neki.

-Na végre, hogy hazajöttél! - kiabáltam rá. -Beszámolnál nekem arról a tegnapi napról? Légy oly kedves, drága Harry Styles! Tudod, nagyon kíváncsi vagyok! Gondolom elég jól szórakoztál az éjjel..

-Baba, nyugodj meg oké? Semmi olyat nem csináltam, ami miatt haragudnod kéne rám. Jó, ittam, meg nem szóltam telefonon, hogy máshol alszok, de..

-Hol aludtál? - kérdeztem tőle dühösen. -Őszintén!

-Elmesélhetem az egész délután és az estét? Hogy mi hogy történt?

-Meséld! - sóhajtottam. -De térj ki majd arra is, hogy hol aludtál! - emeltem fel a mutatóujjam.

-Szóval.. Niallel elmentünk egy étterembe, ahol ő evett, meg ittunk sört. Aztán elég sokat veszekedtünk.. rólad is sokszor szót ejtett.

-Mint például?

-Azt mondta, hogy idióta vagyok, amiért már most elkötelezem magam, meg hogy nekem még buliznom kéne, meg minden nap más lánnyal kefélni.. jézusom annyira felidegesített. Mérgembe rendeltem magamnak pár rövidet. Whiskyt, meg ilyeneket.. aztán meccsre mentünk. Ott már nem nagyon emlékszek mi történt, mindketten elég részegek voltunk. Egy kocsmába is betértünk. Ott Niall azt akarta, hogy dugjak meg egy csajt.. persze mondtam, hogy nem! Ő pedig megtette. A csapossal, akit Danielnek hívnak, eléggé összebarátkoztunk. Hozta nekem a piákat, beszélgetett velem. Niall miután kijött a mosdóból, ahol szexelt azzal a lánnyal, oda jött hozzám és mondta, hogy hagyjalak el, meg te csak baszásra vagy jó.. és a rohadék azt is mondta, hogy egyszer jól megbaszna, mert hogy nagy segged meg melleid vannak.. Tudod milyen ideges lettem arra a faszkalapra? Utána akartam szaladni, hogy elkapjam és beverjek neki egyet, de elestem, aztán hánytam.. nem csoda, hisz egész délután kevertem az alkoholokat.. Daniel segített és haza akart vinni, de mondtam neki, hogy nem szeretném, hogy így láss, ezért nála aludtam. Ne haragudj rám Szerelmem.. Sajnálom!

-Niall Horan rohadjon meg! Undorító... Egyébként, nem haragszom rád, de akkor is hívhattál, vagy írhattál volna! Harry.. hajnali 4ig itt ültem a kanapén, néztem a telefonomat mikor jön valami üzenet, mikor nyitódik az ajtó. Tudod mennyire aggódtam érted? - odasétált hozzám, majd szorosan magához ölelt.

-Nagyon sajnálom Hercegnőm. Szeretlek és ne haragudj.. - suttogta a fülembe.

-Szeretlek.. - lábujjhegyre álltam, majd megcsókoltuk egymást.

-Nem vagyok valami jól..

-Hát az látszik. Totál másnapos vagy! - kuncogtam halkan. -Húsleves? Vagy főzzek valami teát?

-Umm, banános muffin? - kérdezte nevetve.

-Neked a banános muffin az életed!

-Nem igaz.. - biggyesztette le ajkait. -Nekem te vagy az életem! - vigyorgott rám.

-Oh, ez édes.. na jólvan, mivel ilyen aranyos vagy és mivel nem tudok neked ellenállni, csinálok banános muffint! De akkor is fogsz enni hús levest! Hidd el, attól jobban leszel! Oké?

-Oké. Lefürdök és átöltözök manó! Egy fél óra és jövök! - mondta Harry.

-Mire kész leszel, a muffin is kész lesz!

First&Last /H.S. Fanfiction/Where stories live. Discover now