5.rész. /Szeresd!/

592 31 3
                                    

Georgi szemszöge


-És, ennyi! Szuper volt a csókjelenet! Bravó gyerekek! – tapsolni kezdtek.

-Kicsit tovább tartott mint gondoltuk! – nevetett James.

-Én.. akkor most haza mennék. – közöltem velük suttogva.

-Georgi ne vigyelek el?

-Nem kell köszi. Inkább gyalog megyek. – gyors léptekkel elmentem Harry házából. Remeg a lábam, alig kapok levegőt. Istenem... csókolóztam Harryvel. Sose hittem volna, hogy ez valaha is megtörténhet. De megtörtént. És rohadtul élveztem. Az életemben még nem sokszor csókolóztam, de azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy vele a legjobb. Viszont egy dolgot kurvára elcsesztem... nem kellett volna visszacsókolnom. Eddig abban a tudatban élt, hogy én utálom őt.... de most a csók után lehet rájött az igazságra. Lehet rájött arra, hogy többet érzek iránta. Jézus ezektől a hülye gondolatoktól csak széthasad a fejem. Nem akarok ezekre gondolni! Most inkább ennem kéne valamit. Már késő délután van és én csak egy nyamvadt joghurtot ettem reggel. Harryék kínáltak kajával délben, de ott velük nem akartam enni...

-Szia csajszi! Hol voltál egész nap? – kérdezte barátnőm amikor beléptem az ajtón.

-Hali Vera.. ja csak Harrynél. – mondtam neki, majd a konyhába siettem.

-Harrynél? Na hát az szuper! Forgatás?

-Igen. Amúgy főztél ma ebédet? – kérdeztem a hasamat fogva.

-Persze! Van a sütőben csirkemell és steak burgonya. Illetve ma összedobtam egy egyszerű finom csokitortát. Van még pár szelet a hűtőben! De mesélj már, mi volt Harrynél? – kíváncsiskodott. Betettem a kajámat a mikróba majd mesélni kezdtem Veronikának.

-Ide jött értem majd a házához mentünk.. igazából sikeresen megint össze vesztem vele! Aztán elkezdtük a forgatást... az hamar lement. Nem volt olyan rossz. A szerelmes szám, amit ő írt egyszerűen csodálatos.. sírtam is rajta. Mondjuk akkor épp a mellékhelyiségben voltam, szóval hála istennek nem láttak sírni.

-Jaj édesem...

-Mindegy nem is ez a fontos.. aztán amikor azt hittem kész vagyunk, mondták, hogy hátra van a csókjelenet. Baszki annyira elkezdtem parázni.  Tudod, hogy kurva kevésszer csókolóztam és féltem. De persze nem csak ettől. Hanem magától ettől az egész dologtól, hogy hát Harryvel csókolózni? Te jó ég... de elképesztő volt. Teljesen más világba jártam, mikor csókolóztam vele. – meséltem neki, miközben a hajamat csavargattam.

-Ez a hajcsavargatás arra utal, hogy bejön neked.

-Bejön? Ember, hát kurvára szeretem őt! Szerelmes vagyok belé. A barátnője akarok lenni. De ez sose fog megvalósulni.. – hajtottam le szomorúan a fejem.

-Már megint negatív vagy! Inkább magadra hagylak... egyél szépen, nyugodj meg. Aztán majd gyere fel hozzám. Nézünk valami jó kis horrort. – kacsintott. -Egyébként jó étvágyat Georgi!

-Köszönöm.. majd megyek. – suttogtam.
Nem szeretek egyedül maradni az idióta gondolataimmal.. főleg most, amikor egyfolytában Harryre gondolok. Megállás nélkül. Mindig az a fránya csók jelenik meg előttem. Pff fránya.. dehogy fránya. Az a csók, a legcsodálatosabb csók a világon. Minden nap érezni szeretném azokat a csodás ajkait a számom. És minden nap szeretném, hogyha átölelne azokkal az erős karjaival. Olyan biztonságban éreztem magam. Úgy éreztem, hogy ez a pillanat sohasem fog véget érni. Nem érdekelt semmi és senki. Csakis Harry. Ő és én. Ketten együtt ebben a nagyvilágba. El sem tudom mondani milyen csodás érzés volt, ahogy ölel és csókol. Vagy ha rám néz és mosolyogni kezd. Harry annyira jó ember.. Csak ha minden második ember lenne olyan mint ő, akkor béke lenne ezen a földön. Nyugalom, béke, boldogság, szeretet, elfogadás. Ő egy igazi szeretet bomba. Mellette boldog és felszabadult vagyok. Kár, hogy utálatosnak „kell” lennem vele. Bárcsak nem kéne.. de ő úgy sem szeretne belém. Én csak egy ronda, egyszerű és átlagos lány vagyok. Nem kellek senkinek. Főleg nem neki...
Viszont olyan jó lenne vele lenni.. nekem is hiányzik, hogy valaki becézzen, hogy valaki mellett felkeljek, hogy valakivel együtt aludjak, együtt hülyéskedjünk, együtt főzzünk, együtt fürödjünk, együtt szórakozzunk, hogy megfogja a kezem bárhol vagyunk... Hiányzik, ez tény, de az nem mindegy, hogy ki lenne ez a valaki. És most tök gáz vagyok, hogy itt bőgök a kajám felett... de ha erre gondolok sírni kezdek.

-Még mindig eszel? – kérdezte kuncogva Veronika.

-Nem.. – szipogtam.

-Baba te sírsz? – leült mellém és szorosan átölelt. -Mesélj mi bánt..

-Nem bánt semmi.. csak tudod Harry. Meg így minden.

-Ne foglalkozz Harryvel.. egynap majd találkozni fogsz egy sráccal, aki tudni fogja hogyan eszel, hogyan iszol, hogyan táncolsz, ismerni fogja az illatodat.. tudni fogja milyen az arcod a smink alatt, mennyire szereted a csokit, milyen bolond tudsz néha lenni, hogy néhány tv műsor mennyire boldoggá tud tenni. Tudni fogja, hogy milyen hisztis tudsz lenni ha fáradt vagy. Mindent tudni fog rólad. És tudod mi lesz? Szeretni fog téged.. Georgi nem az az igazi boldogság ha nevetsz. Az az igazi boldogság, amikor Ő ott van veled, átölel és megcsókol.. Vagy mikor hozzá bújsz, megöleled, megpuszilod az arcát.. vagy csak a közelében vagy. És lehet, hogy abban a pillanatban nem nevetsz, nem mosolyogsz, csak ülsz és komoly tekintettel nézel a szemébe... de hidd el.. Akkor vagy igazán boldog! – csak csendben hallgattam őt.

-Teljes mertékben igazad van. De! Nem akarom Harryt elfelejteni! Én azt akarom, hogy ez a ’srác’ Harry legyen! Érted? Nekem nem kell senki más, csak ő!

-De ha ő kell neked, akkor miért viselkedsz vele így? Ezt érdemli? Hát szerintem se... Georgi térj észhez! Ha szereted, akkor szeresd! Ne utáld! – kiabált rám.

-Vera...

-Nincs Vera! Értetted amit mondtam? Figyelj.. a vonzalom ott kezdődik, amikor hiányolod az érintését a csípődről, a combodról, az ajkát az ajkaidról, az ölelését, a nézését, az illatát. Hiányolod a jelenlétét, azt, hogy veled legyen. Vonzódsz hozzá nem?

-Igen, vonzódok hozzá. Hiányzik az érintése, a csókja, az ölelése, a nézése, az illata. Hiányzik Harry! – jelentettem ki.

-Szereted?

-Igen...

-Hát akkor meg? Georgi te egy okos lány vagy. Akkor ezt miért nem tudod felfogni? Még egyszer és utoljára elmondom! Ha szereted, akkor szeresd!

**************
Hello drágaságoook! Véleményeket szeretnék!❤

First&Last /H.S. Fanfiction/Where stories live. Discover now