45.rész. /Lelkizés/

215 9 0
                                    

Harry szemszöge

-Ide jössz egy picit? - hívtam ki az udvarra Georgit. Mérgesen rám nézett és szótlanul kisétált hozzám.

-Mond... - sóhajtott. -Ebédeltem és beszélgettem a családommal, erre te meg kihívsz.

-Már elnézést királykisasszony, de engem érdekel, hogy mi van veled. - néztem mélyen a szemébe.

-Valóban? Mert szerintem nem..

-Nem? Szerinted engem nem érdekel, hogy mi van veled? Szerinted én nem törődök veled? Folyton neked akarok jót. És magammal nem is foglalkozok.. csak veled. És te ezt nem érzed? - hirtelen elkapott a düh. Nagyon mérges lettem.

-Ne kapd fel mindenen a vizet.. inkább mond miért hívtál ki?

-Pont azért, hogy megkérdezzem hogy mi a bajod? Tegnap este óta furcsa vagy. Pontosabban a szex óta. Mi történt? Ma is alig szóltál hozzám. Az ebédnél se beszéltél sokat. Letört vagy, látom.. Kérlek mondd el nekem, hogy mi a baj! Segíteni szeretnék neked édesem!

-Tudod, amikor tegnap Budapesten a hotel előtt álltunk, láttam egy nőt a padon ülve a babáját ölelgetve.. és a picin ugyan olyan kis cipő volt mint amit én vettem.. olyan rosszul éreztem magam akkor. De nem akartam ezzel foglalkozni... ezért gondoltam is, hogy ha szeretkezünk akkor elfelejtek mindent. - hajtotta le a fejét.

-Tehát csak azért volt a szex, hogy felejts? - kiabálni kezdtem, mire mindenki kinézett. Georgi intett a kezével, hogy minden rendben. Hátrébb mentünk, hogy ne halljanak minket. -Igen? Azért? Most mondjad Georgina! Baszki az ilyen mondataid, olyan kibaszott szarul tudnak esni! De komolyan...

-Nem dehogyis! Jézus, ne gondolj ilyenre!

-Akkor? Eléggé úgy jött le. Nem is tudom. Mostanában úgy érzem, hogy te nem szeretsz. És lehet, hogy így van.. - egy könny csepp gördült le az arcomon. Annyira szomorú lettem.

-Miért érzed így Harry? – törölt le egy könnycseppet. -Kérlek ne sírj.

-Próbálok programokat szervezni neked, hogy együtt legyünk. Tudom, hogy megviselt a baba halála. Ezért is hoztalak el Magyarországra. De te itt nem kettőnkkel vagy a családoddal foglalkozol. Hanem folyton arra a babára gondolsz... és ne várd el tőlem, hogy én is a picin gondolkozzak, aki már nem él.. Georgi. Nem az én gyerekem volt. Hanem a tiéd. Meg az a faszé... - szar volt ez az egész helyzet. Legszívesebben most haza mentem volna Georgi nélkül.

-Képzeld ezt mind tudom. Tudom, hogy nem a te gyereked volt. De fáj, hogy meghalt. Nagyon fáj... sajnálom, hogy nem tudom hamar elfelejteni. Igazán sosem fogom. Mindig emlékezni fogok arra napra.. és ne érezd úgy, hogy nem szeretlek. Mert az életemnél is jobban szeretlek Harry. - sírni kezdett és hozzám bújt. Nem akartam már semmit mondani. Lehet, hogy veszekedtünk egy kicsit.. de legalább megbeszéltük a dolgokat. Én is szeretem őt. De most felesleges kimondanom. Csak ölelem. Szeretettel..

-Azt hiszem kész lett a pizza amit beraktál a sütőbe Harry! - kiabált ki Hailey.

-Jaj tényleg! Futok! - megcsókoltam Georgit és a konyhába siettem.
"Isteni isteni isteni" mondogattam, miközben a pizzát szeltem fel.

-Na mikor ehetjük azt a fenséges pizzádat kedves Harold? - nevetett Christina.

-Már hozom is! - mindenkinek letettem egy nagy szeleltet a tányérjára. Büszke fejjel néztem ahogy falatozzák és hümmögő hangokat adnak ki, ezzel jelezve, hogy az étel finom és ízlik nekik.

~~

-Gyerekek későre jár, szóval mi haza megyünk. - mondta Olivér.

-Igen.. meg úgy is ti holnap már utaztok haza. - ölelte át keresztlányát Hailey.

-Olyan jó volt pár napot Magyarországon lenni. És a legjobban annak örültem, hogy láthattalak titeket. - hát igen.. Georgi már megint sírt.

-Ezt Harrynek köszönd kislányom.. ő hozott el ide. - Christi is megölelte Ginát és engem.

-London nem is hiányzik? - kérdezte Oli.

-Kicsit. - válaszolta halkan.

-Nekem már nagyon! - kuncogtam.

-Azt elhiszem! - nevetett velem együtt.

-Jól van tényleg megyünk. Vigyázzatok magatokra. Puszilunk titeket. Ha megérkeztek Londonba, írjatok. Sziasztok! - elköszöntünk tőlük. Elrakodtunk az asztalról, össze pakoltunk a bőröndökbe és viszonylag az apartmant is kitakarítottuk. Fáradtan és álmosan dőltünk be az ágyba.. holnap reggel nagyon korán kelünk. Megy a gép.. És ismét London!

-Nem tudom elégszer megköszönni, hogy Magyarországra hoztál Harry. - bújt hozzám szorosan.

-Örültél?

-Nagyon. – suttogta.

-Ha te boldog vagy, akkor én is. Bocsánat, hogy ma kiabáltam veled. - muszáj volt bocsánatot kérnem tőle. Hülyén viselkedtem.. és nem akartam megbántani. Nem állt szándékomban.

-Igazad volt.. teljes mértékbe igazad volt Harry. Te csak jót akarsz nekem. Mindig. És ezt is köszönöm. Elmondhatok neked valamit? – kérdezte, miközben a combját áttette a lábamon.

-Persze szerelmem!

-Amikor Fredet elvitték a rendőrök, Veronika mondta, hogy nem lenne hülyeség ha pszichológushoz mennék. Aztán úgy volt, hogy el is megyek, de közbe jött ez a baba ügy és teljesen elfelejtődött ez a jó ötlet.. és hát arra gondoltam, hogy ha holnap hazamegyünk, akkor bejelentkezhetnék egy pszichológushoz. Mit szólsz?

-Nem is tudom.. nem biztos, hogy neked szükséged van erre. Itt vagyok én. Nekem is bármit elmondhatsz kicsim. Meghallgatlak, próbálok segíteni amiben csak tudok. Én mégiscsak a szerelmed vagyok.. Nem pedig egy pszichológus. De ahogy gondolod. Melletted állok, bárhogy döntesz. Viszont most aludjunk kérlek... nagyon késő van, mi pedig baromi korán kelünk, hogy időben megérkezzünk Budapestre.

-Jólvan, ha ennyire ellenzed, akkor nem megyek. Nem akarok a te beleegyezésed nélkül menni.. – mondta halkan.

-Baba te egy független nő vagy! Én nem tilthatok meg neked semmit. Azt csinálsz, amit akarsz.

-De Harry, én minden dolgot megszeretnék veled beszélni. Ahogy ezt is. Tudom, hogy független vagyok, de azért mégis van egy pasim és igenis neki is van beleszólása! Legalábbis én így gondolom..

-Kérlek, most ne beszéljünk ilyenekről.. én fáradt vagyok és aludni szeretnék. – fordultam meg a másik oldalamra.

-Baszd meg, hogy pár percet nem tudsz szánni a barátnődre.. Ha holnap felhozom ezt a témát, megint terelni fogsz! De tudod mit? Nem érdekel..

-Baba ne legyél mérges...

-Hagyjál.



*****************
Tudom.. rövid kis rész. Sajnálom. Remélem azért tetszett.❤


First&Last /H.S. Fanfiction/Where stories live. Discover now