24 част

584 41 7
                                    

Гледна точка на Джъстин:

Вярно...Може би бях малко ядосан. Все пак... Всеки си има нужди. Имам предвид - не съм го правил от месец и тя не помага. Това е прекалено дълъг период...Смисъл най-много съм издържал седмица и то, когато Александрия отиваше на седмицата на модата. 

Слязох долу и взех ключовете от колата си.

- Джеййй - чух гласа на Кая и се обърнах. - Къде отиваш?

- Навън.

- Моля те върни се. Виж съжалявам, съжалявам, че не мога да ти помогна. Най-вероятно друго момиче може. Сигурно там отиваш. - каза тя и усетих, че не беше много щастлива.

- Кая. - отговорих и се качих на стълбите, където беше тя и я погледнах право в очите. - Никога не бих си позволил да доведа друго момиче, когато имам теб. Колкото и да трябва да чакам аз ще чакам.  

Заобиколих я и влязох в стаята си и затворих вратата.

Гледна точка на Кая:

Трябва нещо да направя. Не мога да го оставя и да му разваля деня. Аз...може и да съм готова. Разбира се, че съм, всичко за него.

Отидох и влязох в стаята му.

- Джъстин... - казах тихо и той измрънка нещо, което не чух ш, защото беше легнал по лице. - Джъстин, виж, обичам те. Обичам те толкова много. До луната и обратно даже и повече. Готова съм на всичко за теб. Знам, че имаш нужди...и точно затова съм аз тук. Да ти помагам.

- Няма нужда. - каза той и се изправи и ме погледна в очите.

- Джъстин...

- Кая...

В следващия момент го целунах и той ми отвърна. Знаех, че се нуждае все още. Честно сега аз водех парада и махнах тениската му. Той съблече копринения ми халат и аз останах по бельо.

- Кая...Сигурна ли си? - каза той през целувките ни.

- Да.

Той плъзна грубите си ръце по гърба ми и откопча сутиена ми. Свлече по раменете ми и Джей го остави сам да падне. 

Легнахме на леглото и Джъстин откопча колана на дънките си и ги свали. Той ме целуваше и стигаше все по надолу и надолу докато не стигна до долнището ми и аз потреперих при допира му. Той ги свали и аз се почувствах странно и се опитах да се прикрия. Беше ми за първи път.

- Не се крий. Красива си.

Аз отпуснах ръцете си и той свали боксерките си. 

UNWANTED MARRIAGE/with Justin BieberWhere stories live. Discover now