7 част

573 40 8
                                    

Гледна точка на Кая:

Беше нов и слънчев ден. Слънчев само навън. В къщата грееше мрак. Огромен при това. 

Седях в стаята ми, прегърнала краката си. Наистина исках всичко това да свърши. Направо мога да...Погледнах към прозореца до леглото ми и видях, че е отворен. Станах от леглото и облизах устните си. Хайде Кая. Така ще се отървеш от всички проблеми, които имаш и на всичкото отгоре никой няма да забележи, че си спряла да съществуваш. 

Застанах до прозореца и погледнах надолу. Лол...наистина беше високо. На практика ако падна, падам в храсти и може и смъртта ми да не е толкова болезнена...Какви ги дрънкаш Кая, стегни се. 

Отместих се от прозореца и тъкмо на вратата се почука.

- Кралице, закуската е готова! - извика една от прислужниците и аз се запътих към вратата и излязох. 

Бях облечена с широк анцунг и боса, а косата ми се спускаше на леки къдрици по рамената ми. 

Слязох долу и на масата беше седнал Джъстин. Наистина сега ме е страх да ходя там, защото имам чувството, че ако дишам от въздух, който е близо до него, ще остана без въздуха.

Отидох до масата и прислужниците нещо правеха докато Джъстин седеше на масата. Аз се спрях и прислужниците ме погледнаха и се отдръпнаха, като отидоха в друга стая.

- Какво правиш тук? - попита той, гледайки на страна. 

- Аз...такова...идвах да закусвам, викнаха ме. - казах аз.

- Няма да ядеш в мое присъствие. Просто изчезни. Не искам да те виждам, знаеш ли? Докато аз съм в тази къща не искам да те виждам наоколо, пък прави каквото искаш. - каза ми той започвайки леко да надига тон.

- Д-добре. - отговорих и наведох глава излизайки от кухнята и трапезарията. Сълзи за пореден път се спуснаха по бузите ми, докато тичах към стаята си. Той просто е невъзможен. Влязох в стаята си и седнах в ъгъла. Взех телефона си от шкафчето до леглото ми, което ми беше близо и се обадих на Бела.

- Ало Кая, какво има? - попита тя загрижено.

- Бела не мога повече... - отговорих и плачейки. - Наистина не издържам. Защо по дяволите на обществото му трябваше да иска да става така? Защо?

-  Кая спокойно! - успокояваше ме тя. - Виж сега наистина не мога да дойда, но помоли примерно Джиджи да дойде... Не знам.

UNWANTED MARRIAGE/with Justin BieberWhere stories live. Discover now