4 част

602 36 4
                                    

Гледна точка на Кая:

Той наистина прекали... Смисъл беше грубо, че ме нарече селянка или там простакеса, каквото беше. Наистина сега ми се плачеше и не знам как ще издържа за в бъдеще да живея с него под един покрив. 

Джъстин тръгна по пътя си и се върнах в трапезарията.

- Кая, скъпа забави се. - каза баща ми.

- Е нали съм тук сега, какво значение има. - отговорих и седнах на мястото си.

През цялото време те обсъждаха разни глупости по сватбата и по бъдещия ни живот с Джъстин. Нямах търпение да си ходим и когато този момент настъпи мога да ви кажа, че първа излязох от помещението. Татко ме последва и една от прислужниците каза, че ще ни изпрати до вратата. Аз бързах, което наистина изнервяше баща ми, но нямах сили вече. Исках да си взема топъл душ и да забравя за всичко, което ми се случва, да се отцепя от света за малко.

Качихме се в колата и татко пусна някаква песен от 80-те. 

- Утре кралицата ще дойде да те вземе да ходите за рокля. - каза той изведнъж. - може да викнеш и онази твоя приятелка...Бела.

- Аха. - единствено казах.

След като стигнахме вкъщи аз веднага се качих в стаята си и заключих. Пуснах душа, съблякох се и влязох под топлата вода. Мислех си колко прекрасно щеше да бъде ако си имах партньор, обичаме се, един ден се омъжвам за него, имаме си деца и живота ни е щастлив...честно се чудя защо Господ ми е отредил такава съдба и как живота ми щеше да е много по-щастлив ако това не се беше случвало.

*Нов Ден*

Събудих се на сутринта от звъненето на телефона ми. Размърдах се и го взех, виждайки на екрана, изписано името на Бела. Вдигнах.

- Хей... Какво става? Не дойде на училище и днес... - каза бързо тя.

- Сещаш се...за това за съпругата на краля...избраха мен. - отговорих сънено.

- МОЛЯ!? Не е възможно...затова Миранда беше толкова бясна... 

- Ще ме убие. - казах и Бела се съгласи. - А...между другото днес ще ходя за рокля...ако искаш ела с мен...

- Дадено. Тъкмо си ми на път. До пет минути съм у вас, чао. - каза тя и дори не ми даде възможност да и отвърна.

Станах от леглото и се запътих към банята. След като извърших всички процедури, че да заприличам отново на човек излязох и облякох някаква дреха и слязох долу при което на вратата се звънна и аз отворих. 

UNWANTED MARRIAGE/with Justin BieberWhere stories live. Discover now