14 част

564 38 5
                                    

Гледна точка на Кая:

Слязохме на закуска и всичко минаваше толкова скучно и тихо. Джъстин през цялото време гледаше ядосано и мълчеше, мен ме беше страх да кажа нещо, а Бела и Пресли си разглеждаха нещо на телефона на Пресли.

- И... Как спахте? - попита Бела и ни погледна. Джъстин просто сви рамене.

- Добре. - отговорих и отпих от кафето си.

- Значиии, днес ще ходим към центъра на Маями иии там ще са отворени разни бутки със сувенири, като например малки фигурки направени по идеята на някой филм... - говореше Пресли, но забеляза, че Джъстин не го слуша и спря. - Ехо... Господине, къде мислите? - попита той и започна да щряка с пръсти пред лицето му докато Джъстин не му шибна една. Бела се изкиска, а аз се усмихнах.

- Съжалявам, но си го заслужи. - каза Джъстин и аз и Бела спряхме да се хилим. - Ще ставаме ли? - попита и всички се изправихме, а Пресли на крак набързо си изпи кафето.

- Защо Джъстин е толкова нервен? - дойде по-близо до мен Пресли, а Бела си гледаше в телефона до мен. 

- Сутринта...леко...го полях със студена вода иии затова е така. - отговорих. 

- Оу...това наистина е много зле. - отговори ми и отиде при Бела. Какво означава, че е много зле постъпката ми?

Джъстин ходеше напред и ние подир него и се качихме в колата. Тя ни откара до центъра и там ни остави и ние започнахме да обикаляме. Идваше от време на време някакъв човек да се снима с нас, но други не смееха, защото хора от полицията ни охраняваха. 

Видях един павилион. Там продаваха мини фигурка на Леонардо Ди Каприо във версията си на Джак от Титаник и аз много го харесах. Освен него видях и Уил Смит  и много други актьори. ( Не просто А. не знае много актьори...xd😂😂😂😂)

- Искаш ли да ти го купя? - попита ме изведнъж Пресли и аз се усмихнах.

- Благодаря. - отговорих.

- Един Леонардо Ди Каприо за моята най-добра сестра. - каза той и аз се засмях и се гушнахме. 

- Ооо...Аз също искам. - каза Бела.

- Добре. Охарчихте ме. - каза Пресли и ние се засмяхме, след което той ни даде фигурките.

Вървяхме вече около час и телефона на Джъстин звънна. Аз и Бела седяхме на пейка, защото ни беше много топло и Пресли ни разказваше разни глупости. Дори не знам как охраната ни издържа в тези дрехи...

UNWANTED MARRIAGE/with Justin BieberWhere stories live. Discover now