Q&A

509 21 0
                                    

Гледна точка на А.:

Влязох в стаята, в която очаквах да дойдат участниците от историята и държах здраво въпросите.

Първи в стаята влезе Джъстин и седна на стола срещу мен. Здрависахме се и започнах с вашите въпроси:

- Джъстин,  щастлив ли си вече с Кая и обичаш ли я истински?  - въпрос от: user80889114

- Да, мога да кажа, че съм щастлив с нея...но дали я обичам при това истински... - каза той и се засмя, поглеждайки настрани. - Има една част от мен, която може би...сещате се. 

- Джъстин какво смяташ да правиш от тук нататък с това между теб и Кая? Или ако трябва да съм по точна какво би желал да се случи между вас? На какво си готов за нея?  - въпрос от: AntoniaHristova

- Смятам да се грижа за нея като кралица. Тя го заслужава, след всичко лошо, което и се е случило тя наистина заслужава уважението и обичта на някого и съм сигурен, че съдбата не случайно е избрала мен за неин партньор. На какво съм готов за нея ли? Да се бия с мечка, алигатор...на всичко съм готов за нея. Не и казвайте само. - каза той и намигна, което ме накара да се засмея.

- Джъстин обичаш ли Кая вече или всичко това е театър?  - въпрос от: PaolinaNaidenova

- Ъгх...Хора. Само това ме питате... - каза той и се протегна, смеейки се. - Може да се каже.

- Добре сега имате общ въпрос с Кая и ще я повикам, за да чуем отговора ви. - заявих и станах от стола и отидох при вратата, отворих я и извиках Кая да дойде.

Тя стана и ми се усмихна влизайки в стаята. Беше висока колкото мен горе-долу, но разликата ни беше, че тя миришеше на скъп парфюм, а аз на дезодорант от Лили. Кая седна до Джъстин и усетих вибрацията между тях и мога да ви кажа... почувствах се като третото колело.

- Кая, Джъстин готови ли сте да имате деца? - въпрос от: _sweetandsmart и user80889114

Те се спогледаха и Кая сведе глава изчервявайки се, но с усмивка.

- Винаги съм обичал децата. Знам, че когато един ден имам такива той ще бъде красив колкото баща си. - каза Джъстин и се усмихна мазно и Кая го погледна смеейки се.

UNWANTED MARRIAGE/with Justin BieberWhere stories live. Discover now