41.Bölüm: Tehlikeli Plan ( Yeni Bölüm )

5.7K 469 9
                                    

Keyifli okumalar okurcanlarım💙

BU BÖLÜM OKURCANLARIM WATTSAP GRUBUMDAKİ KIZÇELERİME İTHAF EDİLMİŞTİR. İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR, SİZİ ÇOK SEVİYORUM😍😘

~~~~

" Kızımı nerede saklıyorsunuz? " Diye soğuk bir sesle sorusunu yöneltti Doktor Nejat. Telefonun diğer ucundaki adamın bu soruyu cevaplayacağından ümidi bile yoktu.

" Bunu sana söyleyemem. " Diyerek net ve sert bir ses tonu takındı. Gözleriyle karşısındaki kızı yiyip bitirmeye doyamamıştı.

" Eğer kızımın yerini bana söylerseniz, bu gece Tezer'in işini kökten halledebilirim. Onu Dünyanın en iyi doktoru da gelse kurtaramaz. "

Doktor Nejat'ın teklifi karşısında tek kaşını kaldıran adam, biraz düşündükten sonra bu teklifin biraz da olsa cazip olduğunun kanısına vardı.

" Peki bunu nasıl yapacaksın? "

" Tezer hastaneye gelecek, ona dediğim tüm ilaçları aynı anda vereceğim ve vücudunda ani bir tepkimeye yol açıp beyin ölümünü gerçekleştireceğim. "

" Peki bunun bir oyun olmadığını nasıl anlayacağım? "

" Ambulans şöförü adamlarından birisi olabilir. Onu da sen ayarlarsın artık. "

" Bu akşam saat dokuzda bu iş bitmiş olsun doktor. Beş saatin var. Eğer bu beş saat içinde Tezer'in işini halletmezsen kızına ilk önce hiç istemediği şeyler yapar ardından canice canına kıyarım. "

" Sakın ona birşey yapmayın! Ne isterseniz yapıyorum işte! "

" Tezer'in işi bitsin, kızını aynı ambulans ile evinin önüne bırakacağım. "

Doktor Nejat daha birşey diyemeden telefon yüzüne kapanmıştı.

Tezer, Bulut ve Tolga sinirden deliye dönseler de kötü bir hadise yaşanmaması için kendilerine hakim olmaları gerektiklerini biliyorlardı.

" Şerefsize bak abi! Bile bile seni öldürecekti doktor gelip bize demeseydi. Ulan bir elime geçireyim seni! O zaman ölümlerden ölüm beğen it herif! "

" Sakin ol Tolga. " Diyerek esas konuya geldi Tezer.

" Doktor şimdi ne yapacağız? "

Doktor Nejat üzgün ve utanç dolu bir bakış ile baktı Tezer'e. Tüm bunların neden kendilerinin başına geldiklerini bilmese de suçluluk duyuyordu.

" Büyük ihtimalle hastanedeki adamları ilacı gerçekten sana verip vermediğimi kontrol edecekler. Düşük dozda da olsa sana bu ilaçları vermem gerekiyor. İlacı aldıktan iki saat sonra kısa süreli bir bilinç kaybı geçireceksin. Sonrasında ise bir saat içinde seni yeniden uyandıracak ilaçları vereceğim. En geç iki saate etki eder ama hemen yerinden kalkamazsın. "

" Ben uyurken o adamları kim halledecek? Ya kızınıza birşey yaparlarsa? O şerefsizi bana bunları yaşattığı için mahvedeceğim! "

" Biz ne güne duruyoruz abi? Adamları paket yapar gizli yerimize kapatırız. Sen gelince icabına bakarsın. Tabi senden önce biz biraz hırpalayabiliriz. "

" Bizim mahalledeki ekibi de alırız Tolga ne olur ne olmaz. Kalabalık olmamız iyi olur. "

" Ben doktor ile hastanede kalırken sizler de adamları ve silahları hazırlayın. Kızlara ve ailelerimize hiçbir şey söylemeyeceksiniz. Herşeyin inandırıcı olmasını istiyorum. Adamlar hiçbir şeyden şüphelenmemeli. "

Bulut Tezer'in sözleriyle gözlerini kaçırdı.

" Tezer bari Mavi'ye söyleseydik kız mahvolacak. Ya onun yanında fenalaşırsan? "

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now