19.Bölüm: Seni Özledim ( Bölüm Düzenlendi )

8.9K 732 38
                                    


Keyifli okumalar...

( İnstagram: wattpad_aslhnyks )

Bölüm günü pazar dedim ama dayanamadım ne yapayım🙈 E artık alırım bi dal oy ve yorum😍😘

BU BÖLÜMÜ CAN ARKADAŞIM VE BENİ BU HİKAYEMDE HİÇ YALNIZ BIRAKMAYAN, İLK YORUMLARIYLA YÜZÜMÜ GÜLDÜREN KUZUM Nihalleylazeren'E İTHAF EDİYORUM. İYİ Kİ VARSIN😍😘

Tezer'den:♥

  Tezer, gecenin karanlığı, İzmir'in naif denizinin üzerinde kol gezerken, hafif esen rüzgâra karşı döndü yüzünü.

  Deniz'de küçük küçük tekneler göz kırpıyorlardı kendisine. Rüzgâr Mavi'nin adını fısıldıyordu kulağına.

Beklemişti...

  Aylarca Mavi'nin kendisini sevmesini ve bir gün kendi isteği ile gelmesini beklemişti.

  Hani bir söz vardı ya " Sabreden derviş, muradına ermiş. " diye. Tezer'inki de o misaldi işte.

  Onu nasıl bu kadar kısa zamanda sevdiğini kendisi de bilmiyordu. Yüreğine ne zaman sevdanın cemresinin düştüğünü de.

  Tezer, Mavi'yi gördükten sonra zamanın kavramını yitirdi. Her sanisesi Mavi oldu.

Mavi diğer kızlar gibi değildi. Güzelliği ile değil karakteriyle dikkat çekiyordu. Kendinden emin duruşu en pahalı elbiselerden bile daha çok yakışıyordu üzerine.

  Mavi'nin göremediğini öğrendiği günün akşamı da buraya gelmişti. Bir damla göz yaşı akmıştı sol gözünden. Ona acımamıştı, üzülmemişti. Sadece içinde oluşan acının dışa vurumuydu o bir damla göz yaşı.

Bu güne kadar engelli ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapmayı bir insanlık borcu olarak bilmişti. Biliyordu ki Allah kendisine bu kadar malı parayı verdiyse bir nedeni vardı. Bir annenin ettiği hayır duası, milyonlarca dolardan daha değerliydi kendisi için.

  Belki de kendisini çevresinden ayırt eden en önemli özelliği de buydu. Kendi  şartlarında, kendisi gibi şirket yöneten arkadaşları da vardı lakin çoğu sert bir karakter yapısına sahipti. Şirketlerinde çalışan insanları bile önemsemezlerdi. Resmen etten bir duvar örmüşlerdi yüreklerine. Kimseyi sevmezler, her gece bir kızla sabahı ederlerdi Sorarsan da namuslu eli yüzü düzgün bir kız ile evlenmek istediklerini söylerlerdi.

  Tezer bu olaylara başından karşı biriydi. Namus denilen kavram sadece kadında değil erkekte de olmalıydı. Eğer bir erkek bir kadının sadece kendisine ait olmasını istiyorsa, karşısındaki kadının da bunu istemeye hakkı vardı.

   " Yine bu düşüncelere nasıl geldim? Ah! Mavi'nin en güzel tonu olan sevdiğim, ne hale düşürdün beni. Seni düşünmek bile aklımı karıştırıyor, deli gibi oluyorum. " Diye düşünmeden edemedi.

" Yine hangi dert getirdi seni buraya? "

  Tezer duyduğu ses ile arkasını  döndüğünde karşında duran adama doğru bir iki adım ilerledi ve gülümseyerek sıkıca sarıldı. Biliyordu, her zaman olduğu gibi bugün de yanına geleceğini.

" Deli oğlan, dalmışsın yine düşüncelere? O maviş kız mı girdi gece gece aklına? "

  Tezer, Hayri Amca ile birlikte çimlerin çok olduğu yöne doğru yürüyüp yere oturduktan sonra deniz manzarasını izlemeye devam etti.

" Hiç çıkmıyor ki aklımdan Hayri amca. Hem artık ben de hep onun aklındayım. Hem de kalbinde özel bir yer edindim. "

  Tezer, omzuna konan el ile başını Hayri amcasına doğru çevirdi. Kırlaşmış saçları ve kırışmış yüzüne inat kapkara gözleriyle bir gençten daha umutlu bakıyordu hayata.

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin