28.Bölüm: Derin Mevzu ( Bölüm Düzenlendi)

7.4K 552 39
                                    

Keyifli okumalar canlarım😍😘

Oy ve yorum yapan kuzularımın baldan şekerden kaynanası olsun inşallahh😂😂😍😘😍😘

~~~~~~~~

  Mavi kendinden emin adımlarını, şirketi Derin'in başına yıkmak istercesine atıyordu.

Kendisinden beklenmeyen bir hareket olduğunun farkındaydı ama kendisi seven bir kadındı. Sevdiği adama tabiki de sahip çıkacaktı.

  Tezer'i elinden alabilmek içn açık açık oyunlara başvuran o kızı saf dışı bırakmalıydı. Eğer bunu yapmazsa klasik aşk hikayelerinde olduğu gibi bir gün ayrılığın pençesine yeniden düşmeleri muhtemeldi ki az kalsın düşüyorlardı da.

  Bastonu yardımıyla nihayet asansöre ulaştı. Derin bir nefes alıp el yordamıyla bulduğu düğmeye basarak asansörü çağrdı. İçinden bir ses bunun çok yanlış olduğunu söylese de içindeki âşık Mavi  kulaklarını çoktan kapatmıştı.

  Birkaç saniye sonra duyduğu zil sesi ile asansöre binip Tezer'in odasını olduğu katın numarasına bastı ve kendi içindeki aşık Mavi'ye başarılar diledi. Aşkı için yeniden savaşacaktı.

***

  Tezer'in odasının olduğu kata geldiğinin habercisi olan zil sesinin ardından asansörün kapısı açıldı. Mavi hızlı adımlarıyla koridora doğru yol almaya başladı.

" Mavi Hanım hoş geldiniz. Tezer Bey şu anda toplantıda. "

" Hoş buldum. Derin Hanım, Tezer'in odasında mı halâ? "

" Evet de... "

" Tamam canım teşekkür ederim. Odaya kimseyi alma olur mu? " diyerek sekreteri arkasında bırakan Mavi, odanın kapısının önüne geldi. Kulpu sıkıca kavrayarak kapıyı sakinlikle açtı ve içeriye girip kapattı.

  Mavi aşırı derecede gergindi olsa da yaptığından da bir o kadar emindi.

" Hoş geldin Mavi. "

  Mavi, boğazında takılı kalmış düğümü bıçakla paramparça etti. Onun bu küçük oyunlarına kanacak kadar salak olamazdı. Soğuk ama bir o kadar da umursamaz bir sesle; " Teşekkür ederim Derin. " diyerek Derin'in  hiç beklemediği bir hareketi yapıp  Tezer'in koltuğuna oturdu.

Derin'in şaşkınlığını ses tonundan anlamıştı. Çok yazıktı ki duygularını hemen belli ediyordu.

  Bir süre aralarına  giren sessizliğin ardından Derin sinirini kontrol altında tutmaya çalışarak konuşmaya başladı.

" Bak Mavi sana küçük oyunlar oynamayacağım, yalan da söylemeyeceğim. Tezer ile geçmişte kötü şeyler yaşamış olabiliriz ama ben geri döndüm. Ona döndüm ve bir daha gitmek gibi bir hata yapmayacağım. Kendi iyiliğin için ondan ayrılırsan çok iyi edersin. Biliyorum ki Tezer bir seçim yapmak zorunda kalırsa beni seçecektir. Sen daha onun geçmişini bile bilmiyorsun. Sana neden anlatmıyor? Seni gerçekten sevseydi tüm gerçeği bilmez miydin? Bence bunları bir düşün. Mantıklı olursan ikinizin ayrı dünyaların insanı olduğunuzu fark edeceksin. "

  Derin'in söyledikleri, üzerine atlayıp saçını başını yolması için Mavi'yi tahrik etse de Mavi sakin kalarak sözleriyle onu dövmeyi yeğlemişti.

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin