18.Bölüm: Selin İle Tolga'nın İsteme Merasimi ( Bölüm Düzenendi )

9.2K 683 24
                                    

İyi geceler okurcanlarımm😊😍 Yeni Bölüm geldi. Umarım severek ve eğlenerek okursunuz.

Şimdi sizinle bir konuda konuşmam gerekiyor. Malum okullar açıldı. Ben de bir ana okulunda çalıştığım için artık eskisi kadar sık bölüm atamayabilirim ama atmaya gayret edeceğim. Ben makina değilim. Sosyal yaşantım da var. Bunu da göz önüne alırsanız, sevinirim.

Desteğinizi esirgemeyin😇 Sizin her oy ve yorum atışınızda inanın bir çocuğa çikolata veriliyormuşçasına mutlu oluyorum😍😘

BÖLÜM ŞARKISI:

Bahadır TATLIÖZ: Takvim

~~~~~~~~

" Mavi, ben galiba yapamayacağım. Kahveleri sen yapıp götürsen olur mu? "

Mavi, Selin'in omzuna bir tane yapıştırıp sinirle ofladı.

" Sen deli misin? Beni mi istemeye geldiler? Yoksa seni mi? Hem kahveyi misafirlerin üzerinde mi görmek istiyorsun? Rezil mi olalım arkadaşım? Canımı sıkma vallahi de billahi de seni mahvederim! O kahveler yapılacak ve götürülecek! "

" Ya ben heyecandan ne dediğimi biliyor muyum? Of! Mavi! "

  Selin bütün gün Mavi'ye " İstemem gelmesinler, bugün olmaz. " diyerek başının etini yerken şimdi de kırdığı potu nasıl toparlayacaktı merak konusuydu.

  Cansın, Mavi'nin koluna girerek imalı imalı konuşmaya başlarken Mavi eline aldığım tuzluk ile baldızlığının ilk görevini yapmak için hali hazırda beklemeye başladı.

" Mavi yengecim, sabahtan akşama kadar istemem yan cebime koyları oynayan arkadaşımız sonunda itiraf edebildi heyecanlandığını. Ehh! Buna da şükür. "

"Ayyy! Sizin lafınızı dinlerken az kalsın kahveyi taşıracaktım! Bir susun yaa!!! "

  Selin bir yandan çemkirirken diğer yandan da kahveyi fincanlara koyuyordu. İçerisi bir hayli kalabalıktı. Mavi'nin ailesi, Tezer'in ve Tolga'nın ailesi, Selin'in akrabaları, kuzenleri derken ev çok kalabalık olmuştu.

" Ayy, kızlar içerideki çocuğu gördünüz mü? Taş gibi mübarek. O nasıl bir yakışıklılık Allah'ım eridim bittim resmen. "

  Selin'in amcasının kızı Dila'nın mutfağa girmesi ayrı olay sözleri ayrı olay olmuştu. Bu kız kimden bahsediyordu böyle?

" Kimden bahsediyorsun Dila'cım? "

  Selin Mavi'den önce davranıp Mavi'nin deli gibi merak ettiği soruyu sorarken Mavi'nin tek duası Dila'nın Tezer'i söylememesiydi şayet söylerse burada küçük çaplı bir olay başlatabilirdi.

" Ya şu damadın kuzeni yok mu? Adı Soner miymiş neymiş o işte. "

İçinde tarif edemediği bir duygu Mavi'yi esiri altına almaya çalışırken, Cansın, Mavi'yi kolundan sıkı sıkı tutmuş sakinleştirmeye çalışıyordu.

" Yengecim sakin ol. Kız daha abimin ismini doğru düzgün söyleyemiyor. Hem ben onun dersini vereceğim şimdi sen derin derin nefes al ver sakinleş. Selin'in isteme törenini kana bulamak istemezsin değil mi? "

Mavi, Cansın'ın dediği gibi derin derin nefes alıp vermeye başladı. Bir yandan da kendinden emin bir ses tonu ile Dilan'a cevabını vermek için sesinin geldiği yöne döndü.

" Canım birincisi onun adı Soner değil Tezer. İkincisi bir daha ona baktığını duymayı geç hissedeyim seni şuracıkta kendi kanınla boğarım. Sevgilimin üzerinden çek o kenafir gözlerini! "

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now