14.Bölüm: Köşeye Sıkışmak ( Bölüm Düzenlendi )

10.9K 770 106
                                    

Merhabaa umarım iyisinizdir. Tatilden sonra bomba bir bölümle karşınızdayım. Umarım severek ve eğlenerek okursunuz.🤗😍😘

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum🤗

~~~~~~~~~~~~~~

Hayat, verdiğin kararlardan ibarettir. Bir karar verirsin, bambaşka kapılar açılır karşına. Bazen de o kapılar teker teker kapanır suratına.

Mavi Yatağında, bir sağa bir sola dönerek vicdanını susturmaya çalışıyor, Tezer için en doğru kararı verdiğine inanıyordu.

Yapamazdı, aşk bir oyun değildi. Aşk, duyguların en masumuydu. Ve bu masumluğu bir oyunla kirletemezdi.
Sevgi dedikleri şey çok nadir uğrardı kalbe ve onu incitemezdi.

Vicdanı el vermezdi, Tezer'i büyük bir yalanın içinde yaşatmaya. Tezer'in kendisini sevebileceğine nasıl inanmışlardı?

  Zamanla Tezer en yakın arkadaşlarından birisi olmuş, Mavi'yi herşeyi ile kabul etmişti fakat bu Mavi'yi seveceği, aşık olabileceği anlamına gelmiyordu.

Bu düşünceler kafasının içinde dönüp dururken dayanamayıp yatağında doğruldu. Komodininin üzerinde elini dolaştırdı ve telefonunu bulup saati dinlediğinde saatin 03.07 olduğunu öğrendi. Su içmek için yataktan kalktığı sırada abisinin odasından gelen güçlü bir kırılma sesiyle yerinde irkildi.

Birkaç saniye bekleyişin ardından  abisine birşey olabilme düşüncesiyle hızla odasından çıktı ve seri adımlarla abisinin odasının önüne gelip odanın kapısını çalmadan açıp içeriye girdi.

Nefes nefese neler olduğunu anlamlandırmaya çalışırken birkaç saniye süren aralarındaki o sessizlikten sonra duyduğu hıçkırık sesiyle ağzı şaşkınlıkla açıldı ama hiçbir şey diyemedi. Canının içi abisi ağlıyordu.

Yavaşça kapadığı kapıya sırtını  yaslayarak yere oturdu. Dizlerini kendisine doğru çekip sarıldı ve beklemeye başladı. Tam bu sırada  annelerinin sesi duyuldu. Annesi abisine ne olduğunu soruyordu. Odada yine bir sessizlik hakim olunca annesini daha fazla meraklandırmamak için Mavi devreye girip konuşmaya başladı.

" Anne uyku turmayınca abimin yanına geldim. Elim masasındaki bardağa çarptı. Kırılma sesi bu yüzden geldi. Abim sildi topladı yerdeki kırıkları. Önemli birşey yok. "

" Tamam kızım o zaman dikkatli olun. Sen de geç odana yat. Sabah iş var kalkamayacaksın. "

" Tamam anne on dakikaya geçiyorum odama. "

Mavi, annesinin ayak seslerinden gittiğini anladığında oozisyonunu hiç bozmadan oturmaya devam ederken abisinin bir hıçkırık sesi daha yüreğini en derinden delip geçti.

" Premsim?"

Derin bir iç çeken Bulut'un pürüzlü sesi yankılandı odanın duvarlarında.

" Mavişim "

" Gelir misin yanıma? Sarar mısın kollarınla mavişini? "

Bu sorumun ardından Bulut ayaklanıp kardeşinin yanıma oturdu ve Mavi'yi kollarının arasına aldı. Kokusunu içine çeke çeke ağlamaya başladı. Mavi korkuyordu, ne olduğunu öğrenmeye cesaret edemiyordu. Abisi öyle kolay kolay ağlayan erkeklerden değildi. Ağlıyorsa canı çok yanmış demekti.

Derin bir nefes alarak sustu. Anlamıştı Bulut, kendisinin ne demek istediğini.

" Bitti. " Dedi. Ve ardından bir hıçkırık daha döküldü yüreğinden yalnızlığın pınarlarına.

" Gitti. Beni bırakıp Amerika'ya gitti. " dedi.

Bu nasıl olabilmişti? Seven nasıl bırakıp giderdi yüreğinin yarısını? Nasıl terk ederdi?

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now