31.Bölüm: Nişan Töreni (Yeni Bölüm)

6.5K 529 36
                                    

Herkese merhaba. Hayırlı Cumalar. Güzel bir haftasonu sizinle olsun. Keyifli okumalar❤

Umarım desteğinizi esirgemezsiniz💙

 
       ~~~~~~~~~~~~

~~1 HAFTA SONRA~~

NİŞAN GÜNÜ:

İnsan hayatında daha ne kadar mutlu olabilir ki? Sevdiği adam, ailesi ve sevenleri yanındayken mutsuz olması mümkün olabilir mi?

  Mavi, parmağındaki yüzüğünde gezdirdi parmaklarını. Bu yüzük sadece aşklarına şahitlik yapan bir semboldü sadece.

  Nişan beş yıldızlı bir otelin özel günler için ayrılmış  salonunda yapılmıştı. Selin'in ve Mavi'nin akrabaları, Tezer ve Tolga'nın ailesi, arkadaşları, iş çevresi derken bayağı bir kalabalık davetli sayısına ulaşılmıştı. Yüzük faslından sonra tebrik ve takı faslı da bitmiş, Mavi'ler kendilerini zar zor masalarına  atmışlardı.

" Mavi, bir kadın var sana rüküşlüğünü anlatsam roman yazarsın. O kadar vasat durumda. Bir de Tolga'yı kesiyor yandan yandan şimdi kavga çıkatıp üzerine atlayacağım yellozun! "

" Sakin ol Selin aaaa! Nerede benim o anlayışlı arkadaşım? Tolga yakışıklı tabikide bakacaklar. Alış kuzum alış yakışıklı koca sürümünden alınca böyle oluyor. "

  Selin, Mavi'nin sağ koluna girerek iyice kendisine doğru çekti. Sesi yaramaz bir kız çocuğunun sesine bürününce Mavi anladı ki birşeyler karıştıracaktı.

" Valla Maviş aşkım. Deminden beridir demiyorum ama afet gibi bir kız da eniştemi kesiyor. Vallahi benimkinden daha iddialı bu haberin olsun. Tezer'in peşini kolay kolay bırakmaz. Bir de giymiş kırmızı mini elbiseyi. Saçlar maşalı, makyaj buradayım diye adeta bağırıyor. "

" Hadi be oradan! Tezer'e baksa ne olacak adamın tapusu bende sayılır. Biraz ufak atta civcivler yesin  Selin'im. Biz nikâhımızı kalpte kıydık çoktan. İmzanın ne önemi var. "

  Mavi, Selin'in attığı kahkahaya eşlik ederken Tezer'in kulağına eğilip söylediği sözlerle kahkahasını bir anda kesmek zorunda kaldı. Eğer kesmeseydi şu anda Tezer kendisini omzuna almış nişanlarından kaçırıyor olacaktı.

  Hep birlikte keyifli bir sohbet ederken Mavi duyduğu ses ile  resmen yerinde donakalmıştı. Çünkü bu duyduğu ses üniversitede en yakın arkadaşlarından bir tanesi olan Bora'ya aitti.

" Ne o Mavi Hanım sesimi unutmuş gibisin aşkolsun. Az mı şarkılar söyledim sana.  "

  Mavi, ellerine değen elleri sıkıca tutup ayağa kalktı. Bora hızla yanına geldi ve birbirlerine sımsıkı sarıldılar. Mavi, arkadaşını çok ama çok özlemişti.

" Mavi, enişte pek de iyi bakmıyor bana. Biraz daha böyle kalırsak üzerime atlayıp bir aslan misali beni parçalara ayıracak. "

Mavi" Yapar mı yapar. Tezer bu. " Diyerek Bora'dan ayrıldı. Tezer'in içten  içe kendini yediğini bilse de Mavi'nin tanıştırma faslını aceleye getirmeye niyeti yoktu. Beline dolanan bir kol ve burnuna gelen o eşsiz koku ile Mavi Tezer'in geldiğini anladı. 

" Merhaba ben Tezer. Mavi'nin nişanlısıyım. "

" Bende Bora, Mavi'nin üniversiteden çok yakın bir arkadaşıyım. Aslında arkadaş yerine ona kardeşim demeyi tercih ederim enişte. Kısmet bu güneymiş. Tanıştığıma çok memnun oldum. "

" Bende memnun oldum Bora. Hoş geldin. "

" Bora, bir sandalye al gel yanımıza otur. Hem Ceyhan nerede? O niye gelmedi? "

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now