25.Bölüm: Boşanma Davası ( Bölüm Düzenlendi )

7.5K 554 25
                                    

Merhabaa ben geldim😊 Uzuca süren hastalık dönemimi nihayet atlattım. Benim için ızdırap dolu günlerdi. Daha yeni yeni iyileşiyorum. Bölümün gelmeme nedeni buydu arkadaşlar umarım affedersiniz. Bu bölüm çok uzun değil kısa ama geçiş bölümü oldu umarım beğenirsiniz.

Desteğinizi esirgemeyin, keyifli okumalar😍😘💕

~~~~~~~~~~~~~

Mavi, yanında oturan Cemal Bey'i sakinleştirmeye çalışmaktan yorulmuştu. Dava birazdan başlayacaktı, hakimin gelmesini bekliyorlardı.

" Mavi Hanım, ya bir terslik çıkarsa? "

" Merak etmeyin Cemal Bey, bir terslik çıkacağını sanmıyorum. Banu Hanım da Aslil Bey de şuan buradalar değil mi? "

" Evet buradalar. "

" O zaman endişe edecek bir durum yok. Sakin olun. Bu dava bugün sonuçlanacak. "

" İnşAllah Mavi Hanım. "

Duyulan ayak seslerinin ardından Hakimin sesi Mavi'nin kulaklarına ulaştı. Duruşma nihayet başlamıştı. İlk önce prosüdürler yerine getirildi ardından da tarafların ifadeleri dinlenmeye başlandı. Davacı olduğu için ilk olarak Cemal Bey'in ifadesine başvuruluyordu.

" Cemal KİRAZCI. Doğruyu söyleyeceğine namusun ve şerefin üzerine yemin eder misin? "

" Ederim Hakim Bey. "

" Buyrun sizi dinliyoruz. "

" Biz birbirimizi çok sevdik hakim Bey. Banu, benim engelli olduğumu biliyordu. Bu halimle beni sevdi. Ben de onu çok sevdim. Evlendik, çok da mutluyduk. Ne oldu bilmiyorum. Yavaş yavaş bana olan davranışları ve tutumları değişmeye başladı. Artık eskisi kadar dışarıya çıkmıyorduk, arkadaşlarımızla görüşmüyorduk. Hep bir bahane üretip eve geç geliyor, benden uzaklaşıyordu. Beni seven kadın gitmiş, yerine başkası gelmişti sanki. Beni aldatacağı aklımın ucundan geçmezdi. Asil, bizim yakın bir aile dostumuzun oğludur. Benim de bir zamanlar çok yakın arkadaşımdı. Son zamanlarda sık sık bize misafir oluyordu lakin ben bu durumda şüphelenecek birşey bulamadım. Aklımın ucundan geçmezdi. Onları, Asil'in bize geldiği bir gün mutfakta çok yakın bir halde konuşurlarken gördüm. Gizlice dinlediğimde gerçek tüm acımasızlığıyla yüzüme çarpılmıştı. Onlara hiçbir şey söylemedim. Gizliden gizliye takip ettim. Polise suç duyurusunda bulunup karımın telefonunun dinlenmesi için savcılığa başvurdum. Hepsi hazırladığımız dosyada var hakim bey. Artık onunla bir bağımın olmasını istemiyorum. Boşanmak istiyorum. "

" Peki oturabilirsiniz. "

Cemal Bey yeniden yanına geldiğinde hakim Banu'yu çağırmıştı.

" İddiaları duydun kızım. Ne diyorsun bu konuda? "

" Hakim bey, Cemal'in dediği herşey doğru. Onu Asil ile aldattım evet ama güçlü bir nedenim var. Kocam ile evliliğimizde istediğim mutluluğu yakalayamadım. Onu ilk başta çok sevdim. Bu sevgim gerçekleri görmemi engelleyecek düzeydeydi. Onun engeli ilk başta bizim sevgimiz için bir engel teşkil etmez diyordum ama zamanla asıl gerçeği anladım. Onunla istediğim aktiviteyi yapamıyordum, el ele bile yürüyemiyorduk. O hep bastonlarına bağlıydı. En önemlisi de kocalık vazifesini yerine getiremiyordu.  Yaptığım için üzgünüm ama artık hiçbir şeyi değiştiremem. " .

" Kızım, bak bu yaptığına bahaneler üretip durma. Ne olursa olsun kocanı aldatmışsın. "

" Bunlar bahane değil yaşadıklarım, hissettiklerim hakim bey. Asil ile mutluyum.  "

" Sus kızım! Yaptığın terbiyesizliği daha fazla övme bana. Geç yerine otur! "

Hakimin sinirlendiğini ses tonundan anlamıştı Mavi. Bu kendileri için bir dezavantajdı.

AŞKI GÖREMEZSİN ( TAMAMLANDI) जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें