Innan Thomas

139 2 0
                                    

Newts perspektiv
Jag hörde hissen åka upp pch sprang dit för att lasta av varorna. Jag hoppade ned och började ta en låda men släppte dem genast när jag så något. Jag ropade på dom andra och flyttade på saker så att jag kunde se vad det va. Och det var det sista jag hade förväntat mig att det skulle vara, en tjej.
Vad gör en tjej här? Det bruka ju bara vara killar inga tjejer.
Vi lyfte upp henne och bar in henne i ett tält. Överallt pratades om vad hon gjorde här och varför hon var här. Hon sov hela natten men dagen därpå vaknade hon. Vi visade henne runt som om hon var ett vanlig, ny Glade för det var hon väl, eller??
Vi fick veta att hon hette Zoe och vi blev väldigt bra vän med henne säskilt jag och Minho. En dag var hon borta måga blev lite oroliga över att hon kanske hade sprungit in i labyrinten men enlig Minho var hon inte där. Hur vi en försökte att leta hittade vi inte henne.
Tillslut gav vi upp och ansåg att hon var död. Allt fortsatte som vanligt men jag hade alltid en baktanke om henne. Hon kan väl inte bara försvinna sådär, eller??

"Detta var bara typ introt och dom andra kapitlen kommer naturligtvis vara längre (hoppas jag😂) Hoppas att ni gillar det en så länge🌺❤️"

Once a Glader always a GladerWhere stories live. Discover now