29. bölüm (sana olan sevgim çürüdü)

210 158 26
                                    

Selam millet*****

Hakikaten nereden öğrendin????

Niye neden soruyorsunuz? Hiç iyi dövüştün ama gelmeseydin daha iyiydi.

 Niye suratın çarşamba pazarına mı dönseydi? Hadi neyse gidip alalım şu bilgisayarı? Bana bak şu Fatoş orada yok değil mi? Yok dedim ya.

 Ben bilmem oyuncu çeviren sizsiniz. Yine bir volum çevirmeyin.

 Aylin ben bu pizzayı da yiyebilir miyim ? Yeme patlayacaksın! Karışma çocuğa ! Dayak bulunca kaç yemek bulunca ye. Öyle mi Burak efendi bu dediklerinizi biraz önce  keşke siz uygulasaydınız. Anlamadım? Diyorum ki dayak bulunca kaç saydınız. Çalı falan dolaş saydınız. Yok yok işim zor hep dır hep dır! Bana bak sana bir şey söylerdim ama çocuğa dua et sen! Aman bir şeyi de eksik söyle! 

Bu arada Garipçe sınırına gelmiştik. Abi buranın adı niye Garipçe? Cevap ver bakalım Burak bey. Şey Yiğit burası İstanbul'a biraz uzak ya garip kalmış o yüzden bu ismi vermişler.İyi salladın. 

Güzelmiş desene o da bizim gibi yetimmiş? Olur mu öyle Yiğitcan bak annen var, kardeşin var,hem ben varım. Gözlerinde bir parıltı oluştu. Sahi Aylin babam gibi gitmezsin değil mi? Gözlerinde parlayan incileri sildim. İzci sözü? Sen izci misin? Yani sayılırım herhalde? Hem arkanda hükümet gibi Prenses Yasemin var? Aaa senin annen prenses mi? Evet biraz öyle. Ee o zamanda sende büyünce prenses olacaksın? Ama sen prenses olamazsın. İşte bunu doğru söyledin Yiğit dedim. Yok yanlış anlama ama prensesler sarı saçlı olur Asel gibi? Haklısın sen Asel'i hangi ara gördün bakayım. Sizin evde bana kapıyı açtı. Sonra kurabiye süt getirdi. Aferin ona? Yanında yaşlıca biri gelince gitti. Ben hoşlanmadım. Bu adamdan. Bende hoşlanmıyorum ama ne yaparsın dedim.

      Burak bana doğru  "istersen bir şeyler ayarlarım" dedi. Allah aşkına yapma kim bilir ne bela açarsın. Seçtiği hayatı yaşayacak o bırak hatalar yaparak öğrensin. Tamam ben sustum dedi. Merkezden bir şey alalım mı? Bilmem bir şeyler alıp geçelim geri eve dönmem lazım. Mızıkçılık etmek yok hem beraber olacağımız bir gece sadece? Ay bu yaşta alzeheimer mı oldun? Yok hafızam gayet iyi....Bu üçüncü gecemiz. Saydın mı?  Yok hepsi bu hafta oldu. Birbirimizi sadece iki haftadır tanıyoruz . 

     Bozulup sesizleşince üzülme Yiğit abi biz Yasemin teyzeden ve annemden çoktan izin aldık. O işgüzar dostum iş başında yalnız annem izin vermedi o yüzden..... Geldik Aylin . Burası mı dedi Yiğit? Evet küçük dostum. Eksik dişlerini göstererek güldü. Hadi süvariler inin bakalım. Ben süvari değilim. Koşan atım . Öyle mi o niye ? Sonuçta onlarda bizim gibi yürüyor.

 Dizlerim üstüne çöktüm. Bak dostum kendine bu kadar yüklenme az çocuk ol. Şimdiden umudunu kaybetmen beni üzdü. Elimle yanağımı okşadı. Sen istersen süvari olurum. Bakıyorum da hemen kızıl derilileri sattın. Öyle oldu biraz değil mi Yiğit? O süvari olsun deyip Burağı gösterdi.

Hadi çene çalmayı bırakın inin arabadan. Kulübenin kapısını açıp içeri girdiğimde her şey bıraktığımız gibiydi. Yalnız buz gibiydi? Ben sobayı yakayım dedi Burak? Tamam deyip bende üst kata çıktım. Odaları kontrol ettim. 

Merdivenler aşağı indim. Burak'a bakarak" Burada her şey yerli yerinde? Sen ne bekliyordun? Bilmem toplamam bile olduğu gibi duruyor? Normaldir çünkü burayı satın aldım. Niye neden böyle bir şey yaptın? Canım öyle istedi diyelim . Öyle mi? Öyle şimdide pizza istiyor. Yukarı çıkabilir miyim dedi Yiğit? Çık bakalım ama dikkatli ol. O merdivenleri çıktıktan sonra "a-Anlat bakalım Burak efendi? " Gözüme doğru bakarak "Neyi anlatayım?" Sende haklısın hangi birini anlatacaksın değil mi? Sen şu havalı olma sebebini söyle ? Ha o mu ? Evet o. Şey ben yani sen ilk defa benden bir şey istedin? Eeee. Bende bizim için bir umut ışığı gördüm. Sende nasıl olsa cebimde diye ? Yok yani öyle der miyim sonuçta cebime sığamayacak kadar seni seviyorum. Ha beni sevdiğin için zorla pizza yaptıracaksın? Yok yani... Neyse sen yeni bir yalan bulmadan biz şöyle yapalım iskambil kağıdından papazı ilk bulan pizzayı yapmaz. Önce bir düşündü. Ben bulursam ne olacak ben hiç pizza yapmadım ki? Merak etme sana o konuda biraz destek vereceğim. Pekala ben şansıma güvenirim. Öyle mi ben yukarıdan kartları getireceğim. Kartları ben karacağım. Tamam hadi sen kar? 

Yanık Ünitesi  #wattys 2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin