3.Bölüm

397 292 93
                                    

Bende hemen karşı mesaj attım. #Yürüyen östorojen hormonu gibisin#

Çocuk telefonundan başını kaldırıp bizi görünce . Öldüm de cennete mi geldim . Al işte tencere kapak. Yanlış mı duydum bu güzel bayan bana tencere mi dedi? İstersen kapak olabilirsiniz. Abla zaten bu yakışıklılıkla anca kapak olur. Dişlerimin arasından "it köpek felsefesi"
Ooo anlaşılan sizin kafa bir milyon. Siz konuşmaz mısınız bizimle. Sizde ne uzattınız bir üzerinizdeki formaya bakmadan bana kafa tutturuyorsunuz?

Abla ya dedim sana formayı orada giyelim diye. Kes sesini senin kalitede sonradan görme. Çünkü hiçbir kimse bizi forma yüzünden aşağılayamaz. Bunu ancak sormadan görme zibidiler yapar . Bana bak deyip elin kaldırdığı sırada asansör açıldı. Ne yapıyorsun sen ? Annem görse mezarından ters döner.

O kapıdaki yakışıklı şimdi buradaydı. Sen burada ne arıyorsun asi güzel.?Züppenin biri sinir krizi geçirmiş . Evini temizlemek için bizi tuttu. O züppe ben oluyorum galiba. İnsanın kendini bilmesi güzel şey. Eee nereyi temizliyoruz? Temizlemek yok . Ben parti için çağırmıştım aslında. Sence buraya partiye gelmiş gibi mi görünüyorum? Hayır biraz etrafı toplasanda olur. "Yolu göster" deyip koridora doğru ilerledim . "İkizin olduğunu söylememiştin" dedi. Genlde iki saniye gòrdüğum insanlara ikizimden bahsetmiyorum. Beni anlamaya çalışır gibi baktı.

Barış bana bakarak "hoşlandığın kız mı evi temizleyecek?" Kardeşinin arkasında giden asi güzelime baktım. Buna izin veremezdim. Sarışın kızın kolundan tutup "Sadece sen evi toparlayacaksın" dedim. Asi olan sinirlendi. "Bırak kızın kolunu ben mesleğimi seviyorum çünkü yapabildiğim tek şey bu"dedim. Bizim eve temizlik hizmetini satın almaya gelmedin mi? Lanet olsun geldim ama. Eee daha ne bizde onu yapmaya geldik şimdi evin kapısını aç dedim.

O da ikiletmeden kapıyı açtı. Ooo sheet evine hırsız mı girdi? Bana far yemiş tavşan gibi baktı.

Sarı çocuk "Kız kamyoncu gibi küfür ediyor." "Bana bak sarı kafa pençelerini benden uzak tut" sarıkafa söze daldı. "Hayır eski sevgilisi sinir krizi geçirdi". "Zaten sevgilisi olmasaydı şaşardım" Neyse toz bezini göster, bizede başlayalım." Hayır seni değil sarışın olanı tuttum. Sence onun temizlik yapmaya gelmiş gibi bir havası var mı? Kıza şöyle bir baktım takmış takıştırmıştı . "Güne mi gideceksin" deyince kara fırtınanın sırıttığını gördüm. Hayır ben biraz süslüyüm. Doğru söylüyor anne anneme çekmiş. Peki sen? Bende babaanneme benziyorum. Sende inci yok . Benim baba anne fakir. Yani anne anenin adı Asel mi ? Evet niye ki? Yaşlı ismi için biraz garip değil mi. Evet sanırım o yüzden ismi Müjgan kendine Asel diyor .O yüzden şanslısın. Niye ki senin babaanneni adı ne. Ne yapacaksın isimini ? Salonu turladım. O da bana baktı.

Asel hanım sen hemen burayı toparla. Bende şuraları toparlayayım. Sonra sen tuvaletleri bende banyoyu. Asel gözlerini kocaman açarak bana baktı. Ben mi? Tamam tamam şaka yaptım birinci çarşamba pazarı harbi sadece salon yatak odasında çıkmış galiba. Ben burayı temizleyeyim sende yatak odasını.

Yatak odasını görmedin ki onu nereden çıkardın. Meslek sırrı dostum. Senin hatun çok zeki çıktı. Ben onun hatunu değilim bir, aptal değilim iki aldığım istihbarata göre bir kadın bu kadar çıldırıyorsa yatak odasında basılmışsındır. Tamam bana yatak odasını göster sağdan ilk kapı dedi. Sarı Ben yolu gösteriyorum sen işine bak. Bende diger yakışıklıya baktım. Kaşımı kaldırıp. "Eee süpürge nerede" deyince sanki uzay üstü nerede diye sormuşum gibi aval aval baktı .Temizlik malzemesi nereye koyuluyor? Şey evi otel gibi kullanıyorum. Tamam anlaşılan kör ebe oynayacağız. Bana garip bakış atınca sadece şaka yaptım. Sanırsam koridorda yalnız başına takılan bir dolap vardı? Yine değişik baktı. Şirketini de böyle mi yönetiyorsun? Hayır senden etkilendim. Bunu sevgilisiyle büyük bir savaştan çıkan yorgun savaşçı mı söylüyor? Kafasını salladı.

Yanık Ünitesi  #wattys 2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin