14.Bölüm

289 233 50
                                    


   Mükemmel kadın nasıl bir sürtükse beyaz atlı prens o kadar göttür! Çünkü mükemmel kadın olmadığı gibi mükemmel erkek de yoktur!!!!!!!!!

    Nutukların bittiyse gidelim? Nereye?  Eve tabi ki? Allahım sende ki vurdum duymazlık çıldırtacak beni? Ne yapayım dantel mi öreyim. Ağlamaklı film  mi izleyeyim ne yapayım? Bir şeyde az söyle? Bu konu hakkında konuşmak için çok fakirim.  Seninde sohbetine doyum olmuyor?

Yemeklerimizi yedikten sonra alışveriş yapalım mı? Çok doğru temizlik malzemesi ve yiyecek birşeyler alalım ve  en önemlisi çikolatalı pastayı unutmayalım. İsteğiniz kabul edilmiştir. Hadi öyleyse zıpla çekirge deyip kasaya gitti. Ben mi ne yaptım. Terlikle evden çıktım ya onun cezasını çekiyordum. Sefilleri oynuyordum anlayacağınız. 

    Hesabı ödedikten sonra markete gittik? Ne almamız gerek yatak çarşafı çamaşır suyu deterjan filan? Ev sahibi evi temizleyecek birilerini gönderecekti. Başkasının yaptığı temizlik! Tamam hemen gözlerini belertme? Başka kahvaltılık malzeme aldık?

    Herşeyi aldıktan sonra dışarı çıktık. Yatsı ezanı okunduğunu duyunca birden bir hüzün çöktü. Ne oldu birden sesizleştin? Bizimkilerin namusu temizlenmiş midir? Bilmem insan aşık oldu diye namusu kirlenir mi?  Evlatlıktan red edilir mi? Pek bilemeyeceğim doğrusu?

    O zaman hadigeldik. Sen in bakalım ve al şu anahtarı kapıyı aç? Bunların hepsini nasıl taşıayacaksın?  Tabiki de ben taşıyacağım. O ayakla taşımayı düşünmüyordun? Benden köşe yastığı gibi oturma mı bekleme? Hadi köşe yastığı ben dondum. Sende  git kapıyı açta biran önce ısınalım. Tamam ya ama bir kaç poşet alırım. Of tamam inatçı keçi. Ha şöyle yola gel Ne yapayım. Boş boş kaderime terkedilmiş metruk bir bina gibi ecelimi bekleyemem? Bu laf bana mı? Yok ya havaya söyledim. Sadece havaya merak etme? Ne ne dedin? Az laf çok iş patron az laf? Alla allah  bakıyorum da fena açıldın? Besle kargayı oysun gözünü ? Diyosun? Aynen diyorum.

    Hadi bakalım deyip içeri geçtik. Unutturma da yarın çilingirden başka bir kilit alalım? Olurda ben hiç takmaktan anlamam? Ben takarım merak etme? Tamam iyi olur? Sen şu şömineyi yakmaya calış bende bunları yerleştireyim. Nerde uyuyacağız? Bilmem şuaraya kıvırılırız. Hadi bakalım ben yukarıdan battaniye birşeyler bulayım.

   Bende şunu  yakayım deyip şömineye doğru yürüdüm. Elektriği nerede? kapının arkasında gördüm. Bak işte buradaymış. Işıklar  gidip geldi. Ne ne  oluyor? Elektrik tesisatı error veriyor. Niye ki?  Yani kısa devre gevşeme filandır. Hadi o zaman telefonunu acta sonra ağlama karanlıkta kaldım diye? Asla ağlamam.

  O yukarı çıktı. Bende gidip gelen ışığın altında etrafta çakmak bakındım yoktu.  Aldığımız malzemeler arabada kalmıştı. Bende hem bir fırt sigara hem de malzemeleri almak için dışarı çıktım.

Tam biraz uzaklaşmıştım ki arkamdan Fatoş seslendi. Hayırdır ne oldu? Ne arıyorsun gece gece dışarda? Bu kadar korkma patron sonra vampirler seni duyar. Of tamam laf ebesi  ama seri katillere tecavüzcülere yem ol emi büyük sözü dinleme? Ne olayım makbule teyze beddua da level atladın yemin ederim. Deyip arabaya doğru gittim. Aklıma anahtarı unuttuğum geldi.

  Arabanın anahtarını almayı unuttuğum için yeniden kapıya yöneldim. Açık olan dış kapıdan anahtarı alıp tekrar arabanın yanına gittim. Kalan poşetleri alıp eve girdim.

Fatoş  "kim o" diye seslendi.  Aklıma bu korkak survivor bir korkutmak geldi. Anahtarları şöyle bir salladım. Silahlıyım erkek arkadaşım dışarıda şimdi gelir. Tekrar kapıyı çarptım. Bak sana söylüyorum. Elektrikleri söndürecektim ki şu hayatta ki tek yol arkadaşımı yarı yolda kalpten götürmek gibi bir niyetim yoktu.
Merak etme Sherlock benim? Allah cezanı versin Aylin O sen miydin? Tabi ki bendim. Yoksa sen Testereyi mi isterdin? Lütfen Aylin ödümü kopardın.

Yanık Ünitesi  #wattys 2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin