6.Bölüm

384 273 80
                                    

Selam millet😘😘😘😘

Umarım cehennemin dibindedir.

O ne demek oluyor? Senin bu kızın fırsat tepeci anne çocuk etrafında pervane olmuş o yinede bana mısın demiyor. Aptal olduğunu doğduğun gün anlamıştım. Hiç ağlamamandan belliydi. Bu dünyada kimse sana karşılıksız bir şey vermez ve sen her isteğin için savaşmalısın. Ağlamayana yer yok. Asel cadısı senin yolunda gidiyormuş söylediğine göre başrolü kapmış. Tabi ki öyle yapacak sen adamı katil edersin. Gidip o sümsük babana çektin. Ben halimden gayet memnum benim bünye ilk günden şöhreti kabul etmedi baksana? Al üstünü kendin giyinirsin. Hadi kızım sen üstünü giy bizde senle şu ajansa gideriz. Ne iş ajans falan? Beni takmadan Asel önce baba mı halledelim. Ne söyleyeceğiz ona? Sağ olsun Burak bey haberleri kaldırttı biri es kaza görüpte söylemezse babamda öğrenmez. Benim vicdanım hiç rahat değil söyleyelim gitsin. Babanı erkenden tahtalı köye göndermeye epey meraklısın bakıyorum? Ağzından yel alsın anne ben hiç ister miyim böyle bir şey? O zaman sonsuza kadar susuyoruz. Peki tamam ama içim hiç rahat değil bilesin.

Birden kapı açılıp baban içeri girdi. Daha giyinmemişsin benim güzel kızım.... Annem beni lafa tuttu. Yasemin bırakta kızlar rahat rahat giyinsin gel biz doktora bakalım son durumunu öğrenelim kızımızın. Sonra hastane işlemlerini yaparız. Tamam hadi çık .

Onlar çıkarken hemşire geldi. Serum kelebeğini elimden çıkardı. Morarmasın diye biraz basılı tutun . Peki teşekkürler hemşire hanım. Geçmiş olsun.

Asel biz tartışırken üzerini banyoda değiştiriyordu. Çıkardı mı serumunu ? Evet çıkardı yardım et de bende giyineyim kalkınca başım dönüyor. Merak etme sürekli yattığın için olmuş. Elimin üstündeki pamuğu çekip baktığımda artık kanamadığını fark ettim. Tamam gel bakalım seni bu hastane önlüğünden kurtaralım. Önce kazağımı giydirdi. Şu ay prensesi olan. Küçüklüğümün çizgi filmi Sonra altına kalın füme bir eşofman . Bence tamamdır.

   Şimdi yavaş yavaş kalkmayı dene biz hangi hastanedeyiz bu arada? Sadi Konuk'tan Acı Bademe aktardılar seni

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şimdi yavaş yavaş kalkmayı dene biz hangi hastanedeyiz bu arada? Sadi Konuk'tan Acı Bademe aktardılar seni. Neden bahsediyorsun eşek yüküyle paradır şimdi ne bok yiyeceğiz şimdi? Merak etme Burak bey ödedi ücretini... Seni aptal birde merak etme diyorsun hangi parayla ücretini ödemeyi düşünüyorsun? Böbreklerini mi satacaksın? Vallah sen o haldeyken değil Burak bey şeytanlan bile anlaşırdık. Şeytanın avukatıyla anlaşmışsın ya daha ne şimdi ona borçlandım. Onu hayatımızdan çıkarma planım geri tepti. İnanmıyorum sana onu hayatında çıkarma planı mı yaptın? Burak bey bana böyle davransa şahsen ona koala gibi sarılır hiç bırakmazdım. İşte seni hep bu havalar mahvetti. Şiir sevdiğini bilmiyordum. Sevmiyorum zaten geçen bizim pastanenin tuvaletinden kazıdım. Aklıma takılmış. Iyyyyy iğrençsin hadi gel bahçeye çıkalım. Hem sen hem hastane kokusu çekilmiyorsunuz? İyi olur benimde biraz hava almaya ihtiyacım var? Hem artık gitmeden bir filitre kahveni içerim. Elimi uzatınca"az yede bir Uşak tut" . Biraz önce benim için şeytanla anlaşabilecek olan cengaver kardeşime ne oldu? Hep duygu sömürüsü hep duygu sömürüsü annemi geçtin yeminle. Ağzını kapa da gidelim biran önce yoksa sonsuza kadar çıkamayacağız hastaneden.

Yanık Ünitesi  #wattys 2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin