10.Bölüm

318 237 72
                                    

İnsanlık için aile planlaması!!!!!!

  Ağrıdan iki büklüm Aylin'in elinden tutup

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

  Ağrıdan iki büklüm Aylin'in elinden tutup. Hadi koş espiri yapmanın sırası değil. Burda ot yetiştiriyorlar. Dur ne yapıyorsun? Kolumu çekiştirip durma! Kızım seni ararken neler çektiği mi bir bilsen? Bilsem ne olacak? Ben mi sana gel dedim? Gelmeseydin.  Onu dinlemeyip kolundan çekmeye devam ettim. Ya çekiştirip durma yine elaleme rezil edeceksin.
Arkadan birileri geldiğini duynca Aylin'e ters ters baktım. Yakala onu bırakma? Bir saniye bir saniye bu lavuk şimdi de seni mi esir aldı? Dedi kız. Yooo Havva gördüğün üzere ben iyiyim. Sevindim çünkü bizim çocukları fena benzetmiş. Öyle mi ? Deyip Burak'a döndüm. Kafasıyla onaylayınca tam havvaya sıkıntı yok gidebilirsin. Diyecektim diğerleri geldi.

  İlerden "gel buraya seni yapımcı bozuntusu" deyip bize doğru geldiler. Durun çocuklar ne yapıyorsunuz? Bu herifi bizim kapılara basarken yakaladım. Polis muhbiri diyeceğim emme çok saf! Deme de zaten kendisi benim müstakbel takipçim. "Takipçi mi" diye bana soran gözlerle bakan Burak'a " sapık mı" deme mi tercih edersin? Takipçi iyi bence. Takipçi ne oluyor? Yani bana tek taraflı fena saplantılı .

    Oradan Havva "Vah vah ince işler diyorsun. Aynen öyle bunun polislen molislen işi olmaz. Sen öyle diyorsan dedi. Onlar gidince bende burada ne yapıyorsun? Seni merak ettik? "Ettik kim etti? Aşırı meraklı sen mi? Annen çok merak etti? Hatta polise gidecekti. Ben buralarda aşırı meraklı bir anne görmüyorum?

   Tamam lanet olsun ben seni merak ettim. Gördün iyi olduğuma göre sorun yok gidebilirsin. Sorun var alt katında uyuşturucu üretiyorlar. Biliyor musun? "Üst katımda da adam doğruyorlar" deyince gözlerini kocaman açtı. Şaka şaka merak etme uyuşturucu değil ağrı kesici üretiyorlar. O daha kötü merdiven altı üretimle insanların sağlığıyla oynuyorlar. Fena mı insanların ağrılarını dindiriyorlar? İnsanları zehirliyorlar morfin değil mi o ürettikleri? Neyse ne sen gitsene burdan. Tam cevap vercektim.

     Üst katın penceresi açıldı. Aylin kimmiş gelen? Hiç kimse. Ne yapıyorsun bunca saat orada? Hadi gel zaten ayağın iyi degil. Ne oldu dikişlerin mi açıldı? Sesiz olsana ya rezil olacağız. Aylin o kim? Kim kim? Yanında ki seninle konuşan? Bu mu? Alt komşu mu neymiş anahtarını unutmuş? Hadi gel eve yemek yiyelim? Komşularda gelsin? Mis gibi dolma yaptım kokmuştur. Havva hadi sizde gelin. Zeynep yenge biz gelmesek daha iyi? Nazlanma misafirinizde varmış? Sen şimdi yemekte yapmamışsındır. Şey gelmesek biz daha iyi? Teyze milleti sık boğaz etme dolmaların bana ancak yeter.

  Burak ordan atıldı. Kabak dolması da var mı? Var oğlum gel belli ki acıkmışsın. Yok gelmesin. Ne yapıyorsun? Benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum. Nasıl yani? Anlamadın mı uyuşturucu üretirken gördüm onları. Sence onlar beni rahat bırakır mı?  Kurtulurum desene.

    Zeynep teyze camdan yine bağırdı. Hadi gel o ayağının üzerinde fazla durma. Tamam hadi ben kaçtım. Ben ne olacağım? Hadi gel bari!

   Sen gidebilirsin. Ama bu lavuk bir yere gidemez. Bana bak fazla uzattınız. Uzattık derken? Benim misafirimi alıkoyan sizsiniz. Ama o bizim kapımızı çaldı. Yeter yeter bu kadar eniştem gelsin istemezsiniz eminim? Birbirlerine bakıp kafa salladılar. Şimdi ikileyin.

Yanık Ünitesi  #wattys 2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin