Osmo poglavlje

12.1K 773 423
                                    

"Imam nekog, ali tebe gledam,
srce hoće, ali razum ne da...
Dugo, dugo, dugo ti me mamiš,
pa ja nemam mir zbog tog'...
Samo tako noću sanjam,
da se s tobom probudim...

Dobro je u ljubavi, ali dobro dosadi...
Adrenalin ne da, da mi savjest proradi...
Neće ona, a ni on znati da smo skupa,
idemo diskretno, to želiš evidentno...

Kažu ljudi, tuđe, slađe,
lako se razlog pronađe...

U mojoj vezi sve je kako treba,
tražim haos da uvedem malo reda...
Dugo, dugo, dugo ti me mamiš,
pa ja nemam mir zbog tog'...
Samo tako noću sanjam,
da se s tobom probudim..."

***********************

Vahaha! Pa u kurac krasni, zar se od svih šupaka ovog svijeta, djevojčica odlučila za najvećega? Lagano mi skakuće po živcima i opasno narušava moju samokontrolu. Majmunčina!

I donio sam odluku, stigao sa ciljem, kako me njena pojava neće ometati, jer ću pokraj sebe imati seksi plavušu, voljnu da mi ispunjava svaki hir. Ne priča puno, ne traži ništa, a daje mi što god zahtjevam od nje.

Pa, u pičku materinu, ufurano uletim kod Marasovića, i dobro je... Dobro je što sam uspio ostati stabilan na nogama. Moje bi zdravlje moglo biti opasno narušeno. Samo se pederčina ne bi okrenula za tom crnokosom ljepoticom. I još ta zlatna haljina koja joj ocrtava svaku oblinu, tjera me na jako, jako, jako perverzne misli, i to nije dobro.

Da je neka druga djevojka u pitanju, rekao bih da haljina otkriva baš koliko treba, ili pokriva taman, jebi ga, nebitno, ali kad je u pitanju moja djevojčica, pa haljina je previše oskudna. Jebena svjetlucava krpetina. Majke mi, ko da je golu gledam... I ne prestajem! I gledam! I divljam u sebi poput manijaka!

Blesavi kez na mojem licu, znači samo jedno... Biti će ovo duga noć, predosjećam! Ne kažem dobra, kažem duga! I ozbiljno to mislim!

Puca mi kurac, a i to mislim doslovno. Pri tom ne kažem da me nije briga što se dešava, već mi puca od konstantnog stajanja u stavu "mirno". Jebeni napaljenko! Da ne znam koliko boli, točno bih ga izbatinao da smiri doživljaje, ali ne ide, i da ga jebeš...

Pričam, a pojma nemam šta sam rekao, slušam, a pojma nemam šta sam čuo, ponašam se samouvjereno, s naglaskom da ovdje želim biti, a najradije bih plakao od muke i odjebao u roku odmah, pri tom, Lorenu poveo sa sobom.

E, i lijepo ja sebi naredim da se ponašam ozbiljno, da baš budem na nivou. Čak sam planirao ostati hladan, uvjeriti je da me ne interesira ni najmanje. Ma, planirao sam salijetati svaku vaginu u prostoriji. Jesam, Boga mi...

I tvrdim da je sve bilo dobro, dok mister Šupak nije krenuo ispuštati plinove na usta. Insinuirao je seks, navodio je da pristane biti njegova tu noć i, mila majko, skoro sam se udavio. Točno znam kako bih ga mučio, i to danima, tako da više ni u najluđim snovima ne pomisli na nju, a kamo li da joj se više ikada obrati.

Lorena je ustala s najavom da ide na toalet, a majmunčina je ustala odmah za njom. Isprati je pogledom, pa kad je uvjeren da ga ne može vidjeti, korakne prema meni s ljigavim cerekom.

PRAVILA LJUBAVI #2 ✔️Where stories live. Discover now