Peto poglavlje

12.8K 760 341
                                    

"Sve je tu ko nekada...
Noćas vrijeme je stalo za nas...
Pričaj mi, makar laž je sve,
znaš da vjerujem kada tako gledaš me...

Priznaj mi, da li i sad sanjaš ti,
snove što smo skupa sanjali?
Znam da kasno je,
znam da tražim previše,
nakon svega što smo prošli mi...
Priznaj mi...

Sve je tu, samo ti i ja,
dodir tijela tvog, okus pobjeda...
Tvoje usne nude prošlost nakon lutanja...
Tvoje oči bude nemir, koji dobro znam..."

*************************

Vidim blago rastvorene, pune, rumene usne, koje koje se bore s riječima, vidim zelene oči koje me netremice promatraju i u kojima vidim ono što nikako ne bih smio, a žudim za time.

Svojim sam je pitanjem zatekao nespremnu, ali istovremeno ostavio iznenađenu sa željom da nastavim dalje, da izgovorim istinu koja će srušiti kamen sa srca.

A onda spustim pogled, i vidim, preslatki Bože...  Pa, ne vidim onoliko koliko želim! Piljim joj u sise i mislim si, kako djeluje hipnoza, da je mislima natjeram da se nagne prema naprijed i dozvoli mi da uronim u njen dekolte.

Siva joj je majica pripijena uz tijelo i jebeno mi golica maštu, a posve sam svijestan da su mi ruke vezane i da je to područje meni zabranjeno.

- Zašto? - najzad progovori.

- Zašto, šta? - osjećam se ošamućeno kad je ponovno pogledam u oči.

- Zašto bi ti imao problem s tim s kime ću ja izlaziti?

- Djevojčice... - oslonim se u fotelji, podignem ruke, pa dlanove položim na potiljak. - Razmišljaš li ti ikada o našoj tajni?

Rastvori usne s namjerom da me zaskoči, ali ipak naglo ušuti, a obrazi joj postaju za par nijansi rumeniji. I... Ponovno me odmjerava. Uz to, svijesno ili ne, polako lizne donju usnu, pozivajući me da to učinim ja.

Ooo... Ako ovo ode u suprotnom pravcu od očekivanog, a hoće, ima da se predrkam današnjeg dana, ma ima da putem kući izguglam Guinessov rekord u drkanju, pa da sjebem tu budalu u prvom pokušaju.

Pokušam neprimjetno zavrtjeti kukovima, jer me glupe traperice stežu. Smetaju mi i točka. Nasmijem se u sebi, jer zamišljam njeno lice kad bih se skinuo sada i ovdje. Možda i budem te sreće...

- Tako često? - podignem obrve.

- Tko kaže da te se sjetim?

- Kaže mi tvoj pogled, tvoje usne, tvoje nogice koje stežeš. - malo duže tamo zadržim pogled, jer, jer mi se hoće.

- Istina, srećo. - oponaša moj glas. - Sva sam ti vlažna, ma mokra sam skroz.

Blenem ko tele. Mokra? Mokra je! I moji će obrazi biti mokri za koji tren kad počnem plakati od muke, jer mi kurac prijeti rasprsnuti se.

- Što želiš da ti kažem? Ha? - zavodljivo me pita. - Želiš da kažem kako maštam o tebi? Kako te vidim u snovima i na javi? Kako želim da mi učiniš sve najerotičnije maštarije koje imaš?

PRAVILA LJUBAVI #2 ✔️Where stories live. Discover now