Bonus č. 2

122 1 1
                                    

Několik ukázek na připomenutí prohnané několika jazyky v Google překladači. Schválně, kdo se vydrží nesmát.

1. ruština-španělština-němčina-arabština-esperanto

Očekávám to nejhorší. Jenže necítím žádnou bolest. Opatrně otevřu oči. Ó můj vesmíre! Kulka neprošla ke mně díky něčemu co vypadá jako světle zelený štít. Držím ruce před sebou a snažím se soustředit tak, aby to tam zůstalo, i když si nejsem úplně jistá jak to dělám. Vyděšeně se podívám na Bruce. Má překvapený výraz. Muž začne střílet znovu, ale už nečeká jestli se trefí. Nejistě ustupuju dozadu, tím pádem i Bruce. Uděláme krok vzad, jenže tam nic není. Neudržím rovnováhu a oba se řítíme k zemi. Zavřu oči a čekám na tvrdé přistání. Žádné ale nepřichází. Tak oči pomalu otevřu. S Brucem ležím na nějaké světle zelené podložce. Podívám se nahoru. Neznámý se zrovna naklání ze shora a připravuje se vystřelit. Vystřelí, my spadneme, ale kulky se nás ani nedotknou. Odněkud ze zadu se ozvou další výstřely. Neznámému dojdou náboje.50 metrů od nás jsou stromy. Strčím do Bruce, štít zmizí a my vyběhnem ke stromům. Všimnu si toho muže, kterého jsem zachránila před Hulkem. Má v ruce pistoli a čeká až ten neznámí začne znovu střílet. Což se stane ve chvíli, kdy se my schováme za strom.Vždyť mám taky zbraň! Vytáhnu ji z pouzdra, odjistím a vystřelím. Trefa! Ze všech stran se ozvou kroky a výstřely. Se zachráněním jim střelbu oplácíme dokud nám nedojdou náboje.

Necítím bolest, necítím bolest. Právě jsem otevřel oči. Můj vesmír! Kulka přišla ke mně kvůli jasně zelenému štítu. Držím ruku před sebou a snažím se soustředit, takže jsem tam zůstal, i když si nejsem úplně jistý, jak to dělám. Podívejte se na Bruce. Má nádherný výraz: může střílet znovu, ale neočekává, že mě udeří. Já určitě odchází do důchodu, a pak, Bruce. Jdeme zpátky, ale nic se nestane. Nemůžu se vyrovnat a oba padnou na zem. Zavři oči a počkejte na těžké přistání. Nic, ale nelíbí se mi, pak se mé oči pomalu otvírají. Když Bruce leží na světle zeleném koberci, podívám se. Jen se opírá o hlavu a připravuje se na střelbu. Střílejí, padáme, ale kulky nás nedotknou. Některé záběry jsou za sebou. Brány dosáhnou neznámých stromů, které se nacházejí 50 metrů od nás. Jdu na Bruce, štít zmizí a budeme pracovat na stromech. Podívám se na muže, který zachránil chrám. Má pistoli v ruce a očekává, že cizinec začne znovu. Co se stane, když se schováme za stromem? Máme také zbraně, vyjímám je z krabice, střílím a střílím. Pokračuj! K dispozici jsou kroky a záběry ze všech stran. Drželi jsme je a my je vrátíme do hlavního programu.

2. havajština-irština-katalánština-polština-thajština

Za mnou se ozve ohlušující výbuch.Tlaková vlna mě odhodí na zem.Kdo tu píská a mohl by přestat?Je to dost otravný.Přetočím se na záda.Nade mnou se zhoupne něco červeno-modrého a přistane před bankou. Spidey!Super!Třeba mě zachrání od toho pískání.Z banky se vyřítí nějaká zelená věc s ocasem.Odhodí pavouka na dům naproti bance.Proč by Lizard kradl peníze z banky?Pomalu se zvednu a pískání přestane.Spidey vystřelí pavučinu na Lizarda, přitáhne se k němu a kopne ho do čelisti.Lizzie(Nemyslíte si, že mu budu pořád říkat Lizard, ne?) narazí do zdi.Z ní se ulomí kus, který se rozhodne spadnout na párek čumilů. Teleportuji se před ně, udělám štít a ochráním je před kusem neposlušné zdi."Utečte."Řeknu jim a oni mě kupodivu poslechnou.Většina lidí si vezme mobil a začne natáčet.Pustím zeď.Lizard mlátí se Spideym o všechno v jeho blízkosti.Vypadá to, že potřebuje pomoc a tu taky potřebují lidi okolo.Cíl je:dostat nejdřív lidi z blízkosti Lizzieho a pak zachránit pavouka.Okamžitě na tom začnu pracovat.Několik lidí nejblíže soupeřící dvojice teleportuji do jiné čtvrti.Ty ostatní utíkají nebo jsou dost daleko, snad.Tak teď se můžu vrhnout na ještěrku.Pošlu na něj ohnivou kouli zrovna ve chvíli, kdy odhodí Spideyho. Otočí se na mě."Ahoj Lizzie. Nechceš si dovolovat na někoho stejně velkého?"Rozběhne se na mě."Takže ne."Teleportuji se za něj a pošlu další ohnivé koule.Je naštvaný."Netrefils."Zase se na mě rozběhne.Adrenalin mi proudí žilami.Lizarda obalí pavučina."Snad bys neublížil holce?"Já se o sebe dokážu postarat sama,ale pomoc se hodí vždycky."To víš.Ještěři mají jiný zásady."Protrhne pavučinu a zaměří se na pavouka.Zastaví ho pád z výšky?Pravděpodobně jo.Zkusím to.Přesunu ho několik desítek metrů nad zem.Na místě jeho přistání vytvořím silové pole.Lizarda tahle výška nezabije, jen ho na nějakou dobu uspí.Liz provede hladké přistání bez dalších zničených budov.Žádný reportér ze mě teď nemůže udělat veřejného nepřítele, takže úspěch.Dýchá, ale nehýbe se.

Genialita není vše!Where stories live. Discover now