6.Kapitola

656 38 0
                                    

"ODKUD JSI?!"Vykřikne Coulson. Už se mě ptá snad po sté."Už jsem vám to řekla. Jsem z pararelní Země. Sem jsem se nějakým způsobem dostala a všichni odtamtud jsou mrtvý. Kolikrát to budu muset opakovat?"Coulson vydechne a posadí se."Při útoku Hydry zemřelo 20 agentů Shieldu a jediný člověk, který se sem dostal bez prověrky a skoro nic o něm nevíme jsi ty. Takže bych ti radil spolupracovat.""Já spolupracuju. Nejsem agent Hydry."Coulson má na tváři chladný výraz."Jsi ochotná to dokázat?""Jak?""Detektor lži."

Že jsem se rozhodla k tomuhle přistoupit! Coulson už mě tady několik hodin vyslýchá.  Jestli to takhle půjde dál, za chvíli zjistí jak nudný život měla moje babička."Řekni mi co víš o tomhle."Ukáže mi fotky, které jsem měla v mobilu předtím než jsem se přenesla sem. Jsou to převážně fotky Avengerů, dalších superhrdinů a jejich fan arty. Co mu na tohle mám říct? Asi mi nezbude nic jiného než mu říct pravdu."Jsou to fotky, které jsem si tam dala.""Jsou z doby kdy jsi ještě nebyla v tomhle vesmíru. Takže mi řekni. Měli jste ve vašem světě superhrdiny nebo Shield?""Ano, ale jen ve filmech, seriálech a komiksech.""Co všechno o tomhle světě víš?""Skoro všechno." "Dobře. Nevadí když tě vyzkouším?""Klidně."Skvělá odpověď. Můžeš si gratulovat. Teď tady ztvrdneš do konce světa!""Kdo je doktor Strange?""Původně neurochirurg, teď je z něho mystický mág, který ochraňuje Zemi.""Deadpoolovo pravé jméno?""Wade Wilson.""Jak vypadal Nikolas Joseph Fury?"Až takhle zachází? Dobře."Plešatý černoch s páskou přes oko. A jestli se mě teď chystáte ptát na další otázky, tak vás upozorňuju, že vás budu ignorovat a usnu."Usměje se."To nebude potřeba. Věřím ti."Vstane a podá mi ruku. Stisknu ji."Vítej v Shieldu."

Takže je několik věcí, které bych sem chtěla napsat. Za prvé: moc děkuju všem, kteří se dostali až sem. Tohle je první kniha, která mi přišla dobrá na to, abych jí zveřejnila a jsem ráda, že jí někdo čte. Za druhé:omlouvám se za všechny chyby, které se objevily a určitě ještě objeví. Pravopis není moje silná stránka. A za třetí: je tu něco, co si myslíte, že by se dalo zlepšit? Chtěla bych vědět co si myslíte. A ještě jedna věc: děkuju všem, kteří si přečetli tyhle bláboly.
Přeji hezký den.
Ps:Příští kapitola už bude delší.

Genialita není vše!Kde žijí příběhy. Začni objevovat