Malia POV

67 7 0
                                    

Len čo Amy odišla do nemocnice dostali sme typ na démona potulujúceho sa v meste.

„Rýchlo budeme späť," presviedčala som ich, „Amy si ani nevšimne,že sme preč. Len tam zaskočíme. Pošleme toho démona domov na Vianoce, keď už sú tie svatky a sme späť."

Dean sa chytil za srdce: „Te preslov o rodine ma dostal. Tej beštii nemôžeme odoprieť rodinné stretnutie."

„Tak sa teda do toho dajme" utrúsil John, „musíme byť späť kým tvoja sestra zistí, že sme lovili ešte aj počas sviatkov."

Prácu sme si odviedli pomerne rýchlo. Našli sme ho,poslali domov a ponáhľali sa späť aby Amy na nič neprišla. Pre istotu sme cestou ako zástierku kúpili pár fliaš šampanského.

„Toto nám neprejde" zahundral Sammy.

Šťuchla som ho do ramena: „Keď sa budeš tváriť ako kyslá uhora aj naďalej, príde nám na to určite." Otvorila som vchodové dvere: „Sme tu!" Zahulákala som: „Amy?" Podala som chalanom moju fľašu a vybehla hore k jej spálni. Dnu som vletela ako také tornádo a ešte rýchlejšie si zakryla oči a otočila sa im chrbtom. Nemôžem uveriť,že som práve načapala vlastnú sestru pri... ani to nedokážem vysloviť. „Prepáč, nevedela som,že vy dvaja..." bola som červená ako taká paradajka.

Josh po chvíľke prešiel popri mne a ja som sa začala strane smiať. Amy na mňa pozrela: „No čo?"

„Ale nič" odvetila som a radšej zbehla späť do kuchyne za chalanmi ešte stále červená od hanby.

Dean sa na mňa uškŕňal od kuchynského pultu: „Tvoje oči videli niečo čo nemali?"

„Ani si nevieš predstaviť" striasla som sa, „asi si budem musieť vyškriabať oči. Takto nachytať vlastnú sestru.. asi sa budem musieť opiť. Čo tam máš? Vodku?" Prišla som až k nemu a nakukla mu do pohára. Skôr ako stihol odpovedať vzala som mu ho a na ex to do seba kopla. Zamračila som sa: „Budem potrebovať niečo silnejšie. To čo som videla budem mať na viečkach vypálené do konca života." Pri konci vety som nedopatrením pozrela na Deana. Tváril sa veľmi čudne. Nevedela som, či to spôsobili moje vtípky o Amy alebo to,že mi končí život. „Skočím si do sprchy a toto beriem so sebou" vzala som zo stola fľašu a vybrala sa do kúpelne. Zamkla som dvere a pozrela sa do zrkadla. Potom som si zapla pesničku Boy Epic – Scars tak nahlas ako to len išlo. Potrebovala som prehlušiť vlastné myšlienky.

Zhodila som zo seba oblečenie,vzala fľašu a zaliezla si do sprchovacieho kúta. Pustila som na seba prúd teplej vody a sadla si pod sprchovaciu hlavicu. Otvorila som fľašku a poriadne si odpila. „Ruská vodka" poznamenala som a začala spievať refrén spolu zo spevákom: „So who's it gonna be...the one that you only need...." „I gave it all and all you gave was sweet misery..." aké poetické. Úplne to sedí k mojej situácií, „so who's gonna save us now...." Odpila som si a ďalej sedela a počúvala pesničku. A potom som sa z ničoho nič rozplakala, doľahla na mňa tiaha Johnových slov dnes ráno. Bola som rada,že ta pesnička tak jačí... aspoň nemohli počuť rinčanie skla keď som hodila fľašu o kachličky.

„To sme teda dopadli dievča..." zaťahala som sa za vlasy a zaklonila hlavu.

Poriadne som sa umyla v horúcej vode a potom pozbierala črepy zo zeme. Ešte som utrela podlahu aby tak nepáchla alkoholom a všetko to zahodila do koša v jednom z uterákov. Cítila som na sebe,že som pripitá no presne to som chcela dosiahnuť.

Otvorila som dvere a von sa vyvalila para. „To si minula všetku teplú vodu či čo?" povedal Dean a keď sa para rozplynula konečne som ho aj videla. Stál opretý o stenu a čakal: „Vyzerá to tam ako v saune."

„Sprchujem sa zásadne v horúcej vode...Trénujem totiž na dobu, keď budem musieť ísť do pekla" odvetila som chladne. Alkohol mi udrel na mozog.

Dean na mňa neveriacky zazeral: „Tebe už načisto preskočilo?"

„Aj by som ťa poslala do pekla, no nechcem ťa tam potom stretávať každý deň" utrúsila som a rozosmiala sa. No po chvíli smiech prešiel v hysterický plač. „Prečo neexistuje nejaká tabletka na zlomené srdce? Možno by pomohlo zjesť ich tak 30 až 50."

Dean sa obzrel či nikto nie je nablízku a potom ma strčil späť do kúpelne. Zabuchol dvere a zase spustil pesničku: „Čo ti mám na to povedať Malia? Že všetko bude dobré? Pretože ty sama vieš,že nebude." Kľakol si ku mne na zem: „No môžem ti sľúbiť jedno. Neprestanem hľadať spôsob ako ťa z toho dostať. Zachránila si môjho brata aj keď si to nemusela robiť. A na to ja nikdy nezabudnem." Objal ma: „Nájdeme spôsob ako ťa oslobodiť." Aspoň na tú chvíľu som mala pocit,že všetko dobre dopadne. Potrebovala som počuť pár utešujucich slov. A bola som rada,že to bol práve Dean.

„Takže teraz sa vzchopíš, vyjdeš von a budeš žiť svoj život" myslel to smrteľne vážne, „a ja sa postarám o zvyšok. S otcom na niečo prídeme. Aj keby sme sa mali prekopať na koniec sveta. Dobre?" Prikývla som a Dean mi pomohol vstať: „Teraz sa choď pripraviť na Vianočnú večeru. Chvála bohu za otcov európsky pôvod. Inak by sme si darčeky nemohli rozbaľovať už dnes."

Ešte raz som sa mu hodila okolo krku: „Ďakujem Dean."

Do večere som sa stihla dať ako tak dokopy. Obliekla som si kratšie červené šaty s dlhým rukávom a obula si roztomilé červené lodičky. Večera prebiehala v rodinnej atmosfére a to ma tešilo. Počas jedla sme si rozprávali rôzne príhody, samozrejme sme vynechali tie zo sveta lovcov.

„Je čas na darčeky decká" zasmial sa John a my sme sa naozaj nahrnuli ku stromčeku ako malé deti. Každý si posadal čo najbližšie. John nás však zabrzdil: „Každý po jednom! Nechcem aby sa tu behom sekundy váľali všade potrhané krabice a papiere."

Keď že som bola najbližšie mohla som si vybrať darček ako prvá. „Smola dámy" zasmiala som sa a natiahla sa za malou škatuľkou. Trasúcimi sa rukami som trhala obal z červenej zamatovej škatuľky. Otvorila som ju a do očí sa mi nahrnuli slzy. Okamžite sa však prehrnuli cez okraj a ja som tam pred všetkými začala plakať. V škatuľke bol najkrajší zásnubný prsteň aký som kedy videla. S plačom som pozrela na Sama,ktorý si už predo mnou kľakol na koleno: „Keď sme sa vtedy pred rokmi zrazili na tej psychiatrickej liečebni ešte som ani netušil ako veľmi mi zmeníš život. Potom si ma prevalcovala na tej terase a ja som vedel,že to všetko dopadne dobre. Za ten čas čo sme spolu nás od seba neodtrhlo ani to najväčšie nebezpečenstvo. Prestáli sme dokonca aj tú streľbu pred pár týždňami. Teraz mám sexy jazvu" zasmial sa. „A zvládneme všetko čo sa nám odteraz postaví do cesty. Spolu." V očiach sa mu leskli slzy: „Takže sa ťa pýtam Malia Rose Montesori. Vezmeš si ma?"

Bez rozmyslu som sa na neho hodila: Áno, jasné,že si ťa vezmem Sammy."

SUPERNATURAL II.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ