Amy POV

58 5 0
                                    

Sestra se Samem vstali o něco později. Josh mi volal že se v práci zdrží až do oběda a tak jsem se rozhodla, že mu oběd zavezu a rovnou se podívám na jednu dětskou pacientku jménem Kelly, která byla vážně nemocná a tak nemohla na Vánoce domů. Oznámila jsem ostatním, že jedu za Joshem a tak jsem to tady nechala na starost Johnovi. Popadla jsem tašku s obědem pro Joshe a trochu cukroví pro Kelly a nasedla do auta. Venku se chumelilo a tak jsem raději jela opatrně.
Zaparkovala jsem na parkovišti a vyrazila dovnitř. Procházela jsem dlouhou chodbou a každý doktor nebo sestra, které sem potkala, mi přáli krásné vánoce. Zamířila jsem si to přímo na ošetřovací místnost, protože jsem tak nějak věděla, že ho tam najdu. Vešla jsem do ambulance a zavřela za sebou dveře. „Ahoj" pozdravil mě hned jak mě spatřil a zvedl se aby mi mohl dát pusu „Donesla jsem ti oběd" řekla jsem a vytáhla krabičku s jídlem. „Už vím proč si tě chci vzít" zasmál se a položil si krabičku s příborem na stůl. Obmotala jsem mu ruce kolem krku „Takže až se vezmeme, tak se stanu hospodyňkou?" zvedla jsem obočí. Obmotal své ruce kolem mého pasu a políbil mě „Stejně budeš doma vychovávat naše děti" pokrčil rameny „Aha" zasmála jsem se „Vypadá to že je očekáváš docela brzo" vydechla jsem protože mě políbil na krk „Tak to bychom na nich už vážně měli zapracovat" sjel svými dlaněmi na můj zadek. Na chvíli jsem se odtáhla a posadila se na lůžko. „Teď vážně" řekla jsem „Ano?" chytil mě za ruce „Vážně by si do toho chtěl jít takhle po hlavě? Svatba, dítě a tak?" řekla jsem trochu nejistě „Amy Montesori" vydechl a pohladil mě po tváři „Nevím jak jinak bych ti to měl říct, ale miluju tě a chci s tebou prožít krásný život a založit rodinu. Už teď jsem s tebou šťastný a říkám si, že by dítě mohlo tu radost znásobit" měl proslov podobný tomu, jako když mě žádal o ruku „Taky tě miluju" řekla jsem a podívala se mu do očí „Ty to nechceš?" položil mi ruce na ramena. „To víš že chci" zasmála jsem se a on se ke mě nahnul aby mě políbil. Začal mi rolovat tričko a já se znovu zasmála „Tady ne" řekla jsem „A kde?" zvedl dvakrát obočí a já zakroutila hlavou. V kapse na zadku mi nahmatal klíče od auta, na kterých byl i klíček od mé kanceláře. „Možná že budu potřebovat sezení paní psycholožko" řekl na oko zdrchaně. „Ano?" vydechla jsem starostlivě a on jen přikývl. „Je mi líto pane Adamsi. Bohužel mám dovolenou, ale mohu vám představit mého kolegu pana Belltna" řekla jsem posmutněle „Ale co když si žádám právě vás?" zeptal se a znovu mě políbil „Tak přijeďte domů" zasmála jsem se a naposledy ho políbila. Popadla jsem kabelku a zamířila si to na pokoj ke Kelly.


Domů jsem se vrátila za hodinu. Byla jsem ráda, že jsem se stavila ještě u Kelly. Myslím že i ona byla ráda. „Jsem doma" zahulákala jsem ode dveří. Nikdo neodpověděl a tak jsem šla do kuchyně. Tam byl jen vzkaz, že museli jet něco zařídit a že se vrátí brzy. „No skvěle" protočila jsem oči. Jestli šli lovit příšery o Vánocích, tak s nimi nebudu mluvit. Nakonec jsem využila, že jsem byla doma sama a zalezla si do vany. Poté jsem vylezla a zabalila se do hebkého županu. Zamířila jsem do ložnice, abych si na sebe vzala nějaké teplé zimní šaty. Uslyšela jsem cvaknutí zámku a věděla jsem, že Josh je už doma. „Amy!" zavolal „Nahoře" odpověděla jsem. „Kde jsou všichni?" zeptal se a pak se usmál, když s všiml, že jsem stále jenom v župánku „Museli si jít něco zařídit. Asi zapomněli nějaké dárky" pokrčila jsem rameny. „Na něco jsem si vzpomněl" řekl a přistoupil ke mě „Na co?" hrála jsem na oko, že nevím „ Moc rád ti to připomenu" zašeptal mi do ucha a políbil mě na krk. „Možná se mi něco vybavilo" přiznala jsem a zajela rukama pod jeho košili. Políbil mě na rty „A teď?" zeptal se „Už asi tuším o co šlo." Zasmála jsem se a společně jsme se svalili na postel.
Zrovna jsme byli v tom nejlepším, když jsme uslyšeli, jak někdo otevírá vstupní dveře. „Sakra" řekl Josh, ale na tváři měl úsměv „Jsme zpátky" zahulákala sestra. Rychle jsem na sebe hodila Joshovu košili a u toho se smála. Musela jsem být rudá jako rak. „Amy" zahulákala Malia. Josh si akorát oblékal tepláky, když sestra vtrhla do naší ložnice „O můj bože" přikryla si oči a otočila se k nám zády. Josh se do skříně natáhl pro čistou košili a já si navlékla tepláky „Pardon" zasmála se sestra „Už dobrý" řekla jsem a Joshn mě objal kolem ramen „Asi půjdu nanést dřevo na podpal" dal mi pusu a dveřma se protáhl kolem Mal. Ta se na mě jen podívala a smála se. „No co?" rozhodila jsem rukama „Ale nic" zachichotala se a já si jí přeměřila pohledem. „Tak pojď pustíme si nějaký film" kývla hlavou ke schodům a já přikývla. Ani jsem si neuvědomila, že na sobě mám Joshovu košili, zatím co Dean si toho všiml okamžitě a podíval se ne mě docela zvláštním pohledem. Vlastně všichni na mě tak divně koukali. Kromě Joshe, ten se jen usmíval.

SUPERNATURAL II.Where stories live. Discover now