Írói Utószó

214 7 0
                                    

Tyűhaa. Igazán nem gondoltam, hogy eljutok eddig. Sikerült befejeznem a történetet - végre-. Kis karácsonyi ajándéknak is szántam az epilógust, bár így is megcsúsztam vele nem is kicsit.
Köszönöm, akik ennyit vártak rá(m) és kitartottatok a történet mellet! Nem mindig volt érthető, azt hiszem, de akik olvasták az előző történetemet némileg jobban képbe voltak Nina és Zayn éltével, na meg persze Davináéval is.
Ma fejeztem be egy történet olvasását és ott az írója kielemezte a szereplőket. Nagyon megtetszett így megpróbálkoznék vele én is. Kezdjük Davinaval.
Davinát mindig próbáltam a saját énemre formálni. Némileg határozott és kissé flegma. Pont, mint én. Sokszor megmutatkozott benne a bizonytalan énje is, ami nálam is sokszor előjön. Mégis azt hiszem sikerült egy jól megformált karaktert létre hoznom. Nem volt sem karrierista, sem nagyra vágyó holott lehetett volna és meg is kapta volna. A szerelemben sem hitt, csupán a szerelem gondolatába volt szerelmes. Elsőnek egy sokkal flegmább és távolságtartóbb karakterre vágytam, de végül is beláttam, hogy azt nehezebb megformálni és talán nem is ment volna.

Gracie. A legjobb barátnő szerepét két ismerősömből formáltam meg. Egy lány része benne volt, akit kiskorom óta ismerek és nagyon szeretek. És egy másik lány, akivel bár még élőben nem találkoztunk, sokat beszéltünk és őt is nagyon megszerettem. Remélem most ezt olvassa is. Nos, Gracie egy bolondos és komoly lány. Két oldala van, személyenként mást mutat. Elsőnek nem is akartam összehozni Aaronnal, de végül is meggondoltam magam.

Sora. Róla szintén az előző történetemben szó volt már. Őt is egy olyan lányról mintáztam, akit nagyon szeretek de vele sem találkoztam még. Még is úgy érzem némileg sikerült rá formáznom ezt a karaktert. Egy humoros, szelekótya lány, akit nem lehet nem szeretni. Modellnek szerettem volna őt, hiszen Davina családjába és ismertségi körébe sok a híres ember így túl abszurdum lett volna, ha nem teszek bele valakit, aki vágyik az ilyesfajta figyelemre.

Na és persze Harry. Titokzatos és céltudatos férfi. Személy szerint én nem tudnám elképzelni magam egy ilyen korkülönbséges kapcsolatban, de éreztem már idősebb iránt többet. Ezt szerettem volna megmutatni Nektek, hogy bár nagyon abszurdumnak tűnik még is lehetséges egy ilyen kapcsolat működése. Harry karaktere a vége fele elvesztette a titokzatos énjét, de ezt így is szerettem volna.

Azt hiszem ezt a karakter elemzést még gyakorolnom kell. 😅

Van két ötletem még két újabb történetre. Mostanában időhiány majd energia hiány miatt kissé elmaradt az írás, de nem tervezem abba hagyni!
Még egyszer köszönöm, akik végig olvasták a történetet és a kitartást mellette!
Sok puszi
Niszi

Faded (Harry Styles ff.) [Befejezett]Where stories live. Discover now