3.rész - Búvóhely

637 29 0
                                    

"Kellemes Ünnepeket Kívánok minden kedves olvasómnak! ^^ <3
NiSzixx


Soraya Malik

- Malik, ezt még vedd fel - dob felém egy lánc félét az egyik style. Fintorogva nézem meg mit adott. Újdonsült vezetéknevemet halva, jó kedv fog el. Nemrégiben vettem fel Zayn vezetéknevét.
- A fejedre - mondja halkan a mellettem ülő modell. Csodálkozva nézek rá, hozzászoktam már, hogy ebben a szakmában nincs olyan, hogy barátság. Újra a láncra nézek. Ó, valóban, láttam már ilyet. Felhelyezem, szépen kivasalt hajamra majd végig nézek magamon. A srác jött megnézni, hogy hogy állunk, mint mindig. Utolsóként voltam én. Fehér egyszerű ruhát kaptam, de nekem tetszett. Zayntől örökölt kreol bőröm és sötét hajam remekül kihangsúlyozta a fehér ruhám.
Végig nézek a sok emberen, látom, ahogy a nővérem is ott van büszkén mosolyogva. A bemutató után Davival a szokásos helyünkre indulunk, ahol Aaron már vár minket. Nyár elején láttam utoljára az ikremet, most pedig nyár végén hazajött. Hamar bejutunk a bárba, már ismerjük itt az embereket.
- Ez mindenhol ott van? - nevetem, el magam mikor bent meglátom a férfit, aki a nővéremmel mostanában sokat találkozik - véletlenszerűen. Tipikus az a fajta, aki ha egyszer akar téged, meg is fog szerezni. Nőcsábász, igen határozottan úgy tűnik. Barna csizma van rajta, fekete nadrág és ugyan olyan színű ing. Göndör haja válláig ér. Elég szexi pasi és nem mellékes, hogy ismerem is.
- Kicsoda? - kérdezi Davi én pedig fejemmel a férfi felé biccentek. Davi elment a pulthoz inni, majd már nem figyeltem rá.
- Mesélj húgi. Mi történt ebbe a három hónapba? - mosolyogva invitál Aaron a pulthoz és ülünk le egy-egy bárszékre.
- Kaptam egy ajánlatot. Téli kollekció lesz majd november végén Svédországba - büszkén mosolygok. Egy év alatt igenis szép eredmény ez, amit elértem.
- Azta, szuper! A svéd csajok nem rosszak - gondolkozik el, mire tarkón vágom.
- Felejtsd el, hogy velem jössz. Nem kérek abból, hogy minden ottani munkatárssal lefeküdj.
- Majd meglátjuk. - int le. - Ki ez a férfi Davi körül? - ha nem tudnám, hogy csak testvéri féltés van, mindezek mögött azt mondanám, hogy féltékeny.
- Tippem nincs. Egy rejtélyes idegen. - nevetem el magam kicsit, nem elárulva az igazat. - A kávézóba láttam először, már akkor majd le vetkőztette a tekintetével. Aztán tegnap egy szórakozóhelyen Davi kicsit sokat ivott. A férfi vigyázott rá úgy mond, aztán vitte haza.
- Ráférne Davira ha lenne pasija. De nem ilyenre gondoltam - kissé fintorogva bök a férfi felé. Én is arra pillantok és látom, hogy Davi elindult felé.
- Ilyenre? - nézek Aaronra összevont szemöldökkel. - Tehát aki megvédené, vigyázna rá és nem használná ki?
- Tudod, hogy a korára értettem.
- Nem biztos, hogy annyi amennyinek gondoljuk. - vonok vállat.
- Van egy haverom - nem engedem, hogy befejezze, közbe szólok.
- Aki miután megdugta ott hagyja - bólogatok egyetértően. - Ő nem. - mondom a férfira célozva.

~ Tegnap ~

Davihoz egy srác lépett. Illetve, ahogy jobban megnéztem a kávézóból a férfi.
- Nézd - bököm oldalba Graciet. - Ez az a pasas, aki a kávézóba volt - Gracie kíváncsian kereste Davit majd mikor megtalálta elcsodálkozva nézte a férfit. Ajkaiba harapott és elmosolyodott. Tehát nincs sok ellenvetése.
Davin látom, hogy csodálkozva néz a férfira miután az mondott neki valamit. Még egyszer egy másik srác felé néz, akit kinézett már magának, majd visszavezeti tekintetét a férfira. Látom rajta, hogy flörtölni kezdett, de a férfi csak nevet rajta. Hm, Davi ez nem jött be. Elakar menni onnan, de a férfi visszahúzza. Így ment ez egész este. Davit lefoglalta és vízzel itatta, amíg nem lett egy kicsit jobban. Sokáig Davi pörgött, amíg a férfi nem akart csinálni semmit, inkább csak mosolyogva figyelte a nővérem. Szándékosan nem mentem oda, hisz jó kezekben volt. Mikor már látni lehetett, hogy Daviba kevesebb a pia, vágyakozva nézett a táncolók közé a férfi pedig felkérte táncolni. Semmi szexis nem volt Davi mozdulataiba, csak adta a szokásos önmagát, jól érezte magát. Végül a férfi a derekára font karjait Davi pedig a vállára. Beszélgettek, sokáig csak így táncoltak. Hajnalodott már, amikor a férfi megindult vele.
- Hé - szólok utánuk. Davi álmosan pislogott, nem is vett észre. Tovább is ment volna, de a férfi fogta a kezét így mikor ő megállt a nővérem is. - Hova viszed?
- A barátnőd? - vonja össze a szemöldökét és végig mér. Semmit nem láttam a tekintetében, hogy többet akarna, csak megnézett.
- A nővérem.
- Ohh - néz kissé meglepődve. - Haza viszem. Azt hiszem, tudom, hol lakik - mosolyog halványan.
- Azért leírom a címet - gyorsan kérek a pultostól egy szalvétát és tollat és lefirkantom. - A lakótársa még itt van, más nincs ott. A kulcsát a táskába megtalálod.
- Csak így átengeded nekem? - halvány mosolyra húzza ajkait.
- Figyeltelek titeket egész este. Ha akartad volna már rég ágyba vitted volna. Kirabolni meg nincs semmi szükséged hozzá. Tudod ez a Tommy Hilfiger óra nem túl olcsó általában - csodálkozik, végül mosolyog.
- Remélem, még találkozunk - biccent, majd miután intek neki, kihúzza a nővérem és beülteti a kocsijába.
Graciet kezdem keresni, de hamar megtaláltam világos ruhájának köszönhetően. Éppen egy sráccal flörtölt. Csak intettem neki és visszaintett mosolyogva. Nekem ennyi elég is volt, hajnali négyig bírtam. Fogtam egy taxit és haza indultam. Beérve a házba ledobom a magassarkúm és az emeletre indulok. Ruhámat csak ledobom, és egy fehérneműbe bújok az ágyba. Arra sincs erőm, hogy lemossam a sminket.
- Mosott szar leszel így - motyogja félálomba Alek. A férjem. Még mindig mosolygás fog el, ha erre gondolok.
- Tudom - motyogom, és ölelő karjaiba bújok. Derekamra simítja kezét, jól eső borzongás fut végig rajtam. Imádom. Egész este több és több srác nézett meg, mégis csakis Alek érintésére vágytam.

Faded (Harry Styles ff.) [Befejezett]Where stories live. Discover now